15. plemenski savet - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Archive - read only
Forum » Virtual Survivor 1 - Seychelles: Male vs Female » Završeni plemenski saveti » 15. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
15. plemenski savet
troyaDate: Thursday, 24 February 2011, 18:19:39 | Message # 1
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
EthaneMorasca i TroanGirl, dobrodošli na Poslednji plemenski savet u VS Seychelles: Male vs Female.

Dolaze i članovi porote urke, Miko, LaraCroft, AleXandar, Magdalena, Cruella i biba91 koja je izglasana na prošlom plemenskom savetu.

Poslednji plemenski savet će teći na sledeći način: TroanGirl i EthanMorasca će prvo dati svoje uvodne reči, u kojima će pokušati da vas ubede da baš oni zaslužuju titulu Sole Survivor u VS Seychelles: Male vs Female. Nakon toga, članovi Porote će postavljati pitanja finalistima. Svakom finalisti morate postaviti najmanje po 1 pitanje.

Finalisti, imate reč. Srećno!

 
TroanGirlDate: Thursday, 24 February 2011, 18:39:17 | Message # 2
1. glas Virtualije
Group: Game host
Messages: 1553
Awards: 77
Reputation: 201
Status: Offline
Dobrovece svima.
Prvenstevno zelim da se zahvalim devojkama zato sto zahvaljujuci njima stigla sam do finala.
Kad smo ostale nas pet( magdalena,cruella,lara,biba i ja) u plemenu booby,sklopili smo deal da se
drzimo zajedno do top5,pod to se podrazumevalo da ne glasamo jedna za druga dok ne
izbacimo sve muskarce,ali tokom igre oni su osvojili HI i licni,tako da bilo je neizbezno da se glasa za jedna od devojke.
Ali to ne znaci da smo pogazili datu rec. Dogovarali smo se oko glasanja dok je bilo moguce,
onda smo sve glasale kao sto smo mislili da je najkorektnije.
Kad je rec o spospbnosti...dolazila sam na igre i trudila sam se da obezbedim pobedu svog plemena.
Sto se tice mog protivnika: moram da istaknem da je odlican takmicar,mozda i najjaci ove sezone,svaka mu cast sto uspeo da stigne do Finala,u takvoj situaciji. smile
Za sebe mogu da kazem da sam covjek od rec..sto kazem to i ispunim. Ne kajem se ni za cega.
Odrzala sam datu rec. Nisam nikog za*ebala.
to je sve od mene.... na vama je odluciti smile

(na pitanja koja ce postaviti VV odgovoricu posle 22 h.) smile

 
EthanMorascaDate: Thursday, 24 February 2011, 19:08:58 | Message # 3
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Pozdrav, svima! Za početak bih hteo da čestitam Merry na ovom finalu, apsolutno ga je zaslužila i u odnosu na svoja prethodna učešća je jako napredovala u ovoj igri. Bravo, buddy! smile Sada da kažem nešto o svojoj igri...

Kada je ova sezona počela, mislio sam da će to biti sezona kao i svaka druga. Nadao sam se da ću uspostaviti dobre odnose sa članovima svog plemena i da ćemo zajedničkim snagama osvojiti većinu imuniteta do ujedinjenja, čime bismo obezbedili potpunu kontrolu nad igrom. Međutim, kao što svi znamo, nije bilo tako. Pre ove sezone sam se uvek nalazio u većinskim savezima i uvek me je interesovalo kako je to biti u manjini - boriti se za opstanak u svakom ciklusu, davati svoj apsolutni maksimum u igrama za lični imunitet i svaki put prilagođavati svoju strategiju novonastaloj situaciji. Be careful what you wish for, 'cause you just might get it.

Nakon što smo u ujedinjenje ušli u odnosu 5-5, stvari su postale više nego komplikovane. Prvo izbacivanje u ujedinjenju je bio pravi šok za mene. Nisam očekivao da će Urke promeniti stranu i izbaciti Saca. U tom momentu sam znao da će ovo biti jako teško i da će biti mnogo drugačije nego prošlih puta. Nakon što sam se uverio da se Urke neće vratiti na stranu muškaraca, znao sam da smo nas trojica ostali sami i želeo sam da dam sve od sebe da ostanemo što duže. Kada je iskrsnula prilika da se izbaci Urke prihvatio sam je iz prostog razloga što je on moje poverenje prokockao i nisam mogao da mu verujem u daljoj igri. Kada smo sledeći put saznali da devojke dele glasove, znao sam da neki od nas trojice ispada. Kako sam sa Alexom bio od samog početka, nisam želeo da on ispadne, pa smo nas dvojica glasali za Mika, kako bismo sprečili izjednačenje. Na sledećem plemenskom savetu Alex i ja smo bili bezbedni - ja sam osvojio lični imunitet, a Alexu sam dao tajni imunitet koji sam našao dan pre toga. Nakon što je Lara odustala, a ni Alex ni ja nismo osvojili imunitet, shvatili smo da jedan od nas dvojice ispada. Merry, Biba i Cruella su želele da izbace Alexa, a Magdalena mene, tako da su se devojke dogovorile da je bolje da izbace Alexa, što su i učinile.

Ostao sam sam sa 4 devojke. Znao sam da moram da osvojim lični imunitet i uspeo sam u tome. Kako je bila velika pretnja u igrama, a i jedina koja je želela da me izbaci na prošlom plemenskom savetu, odlučio sam da glasam za Magdalenu, zajedno sa Bibom i Merry sa kojima sam napravio Final 3 dogovor. Iako sam smatrao da sam relativno bezbedan, zato što sam verovao i Bibi i Merry i Cruelli, lični imunitet je samo obezbedio moju poziciju i ulazak u Final 3. Nakon toga sam se našao na teškoj odluci - da li da glasam za Bibu, koja mi je obećala Final 3 ili da glasam za Cruellu, koja mi ništa nije obećala, ali je bila moja velika podrška nakon ujedinjenja. Odlučio sam da glasam za Cruellu. Nisam ponosan na tu odluku, ali neću biti licemer i reći da nisam hteo to da uradim. Da nisam hteo - ne bih to ni uradio. Ne kažem da je to bilo ispravno, ali ovo je teška igra i mnogo stvari ovde nije ispravno. Iako su mi Biba i Merry rekle da će me u Final 3 pustiti da odem u finale, rešio sam da je ipak bolje da sam osvojim imunitet i ne rizikujem. Nakon toga, odlučio sam da u finale povedem Merry iz prostog razloga što sam sa njom više komunicirao i tokom ovog VS i tokom prethodnih sezona.

Ja sam uradio sve što sam mogao da stignem do ovde. Od samog početka sam imao veliku metu na leđima - nakon završetka All-Starsa sam bio siguran da više nikada neću ni primirisati finalu, ali sam se prevario. Ovo nije moje prvo finale, ali je finale na koje sam najponosniji. Tokom 7 plemenskih saveta sam bio u manjini i svaki put sam morao da se borim najjače što mogu da ostanem - što u igrama, što strateški. Na neke stvari nisam ponosan, ali sve je to deo igre. Osvojio sam 5 ličnih imuniteta, a jedan od njih, koji sam osvojio u Final 5, je okrenuo tok igre i omogućio mi ulazak u finale. Takođe, oba skrivena imuniteta (HII) koja su postojala u ovoj sezoni sam našao ja. Jedan sam zahvaljujući brzopletosti nepotrebno potrošio, a drugi sam iskoristio da zaštitim svog najbližeg saveznika. Veliku metu koju sam imao na leđima dodatno je povećao događaj koji se desio u ujedinjenju, kada je Lazar svim devojkama ispričao za moj HII i preneo im sva dešavanja iz muškog plemena. Uprkos tome, uspeo sam da stignem do ovde i drago mi je zbog toga.

Voleo bih kada biste glasali za mene. Mislim da sam svojom strategijom i sposobnošću u igrama to zaslužio, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je bila jasna linija podele između muškaraca i žena i da sam se ja nalazio na strani koja je bila u manjini. Molim vas da neke lične nesuglasice ostavite po strani i glasate za onu osobu za koju smatrate da je odigrala bolju igru, u svakom smislu te reči. Hvala svima!


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
AleXandarDate: Thursday, 24 February 2011, 20:10:18 | Message # 4
Bringer Of Rain
Group: Publika
Messages: 393
Awards: 9
Reputation: 90
Status: Offline
Prvo da vam cestitam, super ste odigrali !

Pitanja za Merry:
Zanima me da li si imala top 3 dil sa urketom i bibom kad je urke presao kod vas?
Opisi sebe kao igrac survivora
Zbog cega zasluzujes moj glas?

Pitanja za ethana:
Da li mislis da bi uspeo preziveti plemenski u top 4 da nisi osvoio licni? (da,ne)

To je to od mene. Voleo bi da mi iskreno odgovorite, a ne samo da ukucate NEZNAM ili NEMOGU DA ODGOVORIM.
Srecno cool

Message edited by AleXandar - Thursday, 24 February 2011, 20:10:28
 
DonnieBrascoDate: Thursday, 24 February 2011, 21:19:58 | Message # 5
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
I od mene cestitke na finalu...
Jos nisam odlucio kome cu dati svoj glas , vase je da me ubedite kome treba da dam svoj glas _

Pitanje je za oboje :

Zbog cega zasluzujete moj glas , nemoj te mi reci neki odgovor od 2-3 reci , nego mi opisite!!!

Pitanja za Merry :

Kada smo pricali ti i ja noc pre nego sto je Urke ispao , zasto si slagala cure o tome sta sam ti rekao ?
Zasto si meni dala crni glas kada sam ispao i time me izbacila ?
U koga si imala najvise poverenja iz ex Booby dila ?

Pitanja za Ethana :

Da li si imao dil za top 3 sa Sacom i Alexom od pocetka igre ?
Da li si zeleo mene ikada u Cerfu izbaciti ?
Zbog cega si hteo da ispadne Suljo kada je ispao ?

 
LaraCroftDate: Thursday, 24 February 2011, 21:37:16 | Message # 6
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Cestitke na finalu...
pre pocetka igre, nisam verovala da ce neka devojka stici do kraja, dok je za Ethana to bilo ocekivano, obzirom na iskustvo u igranju nekoliko VS pre ovoga, kao i uspesnom organizovanju VS Yellowstone...

PITANJE ZA MERRY : da li si na nekom plemenskom savetu mislila da ces ispasti, ako je odgovor DA, onda reci na kojem (ko je tada ispao)... naravno, ne racuna se ovaj poslednji kada je ispala Biba...

PITANJE ZA ETHANA : da li smatras da bi imao vece sanse za pobedu da je u TOP 2 umesto Merry usla neka druga devojka od nas koje smo stigle do ujedinjenja ? ako hoces, mozes navesti ime te devojke...

hvala, mozda vas pitam jos nesto kasnije, ako mi vasi odgovori budu zanimljivi...


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!


Message edited by LaraCroft - Thursday, 24 February 2011, 21:42:42
 
EthanMorascaDate: Thursday, 24 February 2011, 22:12:56 | Message # 7
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Hvala na čestitkama! smile

Alexovo pitanje:

Da li mislis da bi uspeo preziveti plemenski u top 4 da nisi osvoio licni? (da,ne)

Mislim da bih preživeo, ali sam želeo da se osiguram za svaki slučaj.

______________________

Mikina pitanja:

Zbog cega zasluzujete moj glas , nemoj te mi reci neki odgovor od 2-3 reci , nego mi opisite!!!
Zato što sam tokom cele sezone bio maksimalno iskren prema tebi i zato što nisam hteo da ispadneš pre ujedinjenja. Kad god si me pitao kakva je situacija što se tiče glasanja, nikada ti nizam mazao oči i pričao ti gluposti, već sam ti uvek govorio onako kako jeste.

Da li si imao dil za top 3 sa Sacom i Alexom od pocetka igre ?
Da. Sa Alexom sam oduvek bio dobar, a što se tiče Saca, mislio sam da je vreme da nas dvojica zakopamo ratnu sekiru i drago mi je zbog toga.

Da li si zeleo mene ikada u Cerfu izbaciti ?
Nisam.

Zbog cega si hteo da ispadne Suljo kada je ispao ?
Zato što nisam hteo da ispadnete Sac ili ti.

______________________

Larina pitanja:

da li smatras da bi imao vece sanse za pobedu da je u TOP 2 umesto Merry usla neka druga devojka od nas koje smo stigle do ujedinjenja ? ako hoces, mozes navesti ime te devojke...
Ne koncentrišem se na to ko mi je protivnik. Smatram da je, ukoliko si dobro odigrao strateški i ukoliko si se dokazao u igrama za imunitet, manje bitno ko sedi pored tebe u finalu. Mislim da bih iste šanse imao protiv bilo koje druge devojke.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art


Message edited by EthanMorasca - Thursday, 24 February 2011, 22:13:43
 
MagdalenaDate: Thursday, 24 February 2011, 22:52:27 | Message # 8
Colonel general
Group: Publika
Messages: 911
Awards: 14
Reputation: 77
Status: Offline
Pridruzujem se cestitkama!

Ethane

Zasto si izgubio onu igru sa brojevima? Da bi se sto pre resio Sulje ili da bi zastitio neku devojku od ispadanja?

Jesi li obecao Cruelli da ces da glasas za Bibu nakon sto mene izbacite?

 
DonnieBrascoDate: Thursday, 24 February 2011, 23:42:19 | Message # 9
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Ethane , kazes da si bio iskren prema meni , zasto mi onda nikada nisi rekao za top 3 dil sa Sacom i Alexom ? Nego sam to saznao od drugih ljudi ...

Message edited by Miko - Thursday, 24 February 2011, 23:42:30
 
EthanMorascaDate: Friday, 25 February 2011, 00:03:32 | Message # 10
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote (Magdalena)
Zasto si izgubio onu igru sa brojevima? Da bi se sto pre resio Sulje ili da bi zastitio neku devojku od ispadanja?

Tu igru sam izgubio zato što sam se zabrojao i napisao pogrešan broj. To je jedina istina i svako ko tvrdi drugačije nije u pravu. Nisam namerno izgubio. Čuo sam priču da sam namerno izgubio da bih spasio Merry ili Bibu. To nema veze sa istinom, zato što sa njih dve nisam imao nikakav kontakt na početku sezone. To mogu i one da vam potvrde. I hteo bih da dodam da smo drugu rundu svi kolektivno igrali i opet smo napravili glupu grešku koja nas je koštala pobede. Tako da to nije samo moja krivica.

Quote (Magdalena)
Jesi li obecao Cruelli da ces da glasas za Bibu nakon sto mene izbacite?

Da. Kao što sam rekao, na neke stvari koje sam uradio nisam ponosan. Krivo mi je što je došlo do toga, ali morao sam da donesem važnu odluku i nisam hteo da bežim od toga.

________________________________________________________________

Quote (Miko)
Ethane , kazes da si bio iskren prema meni , zasto mi onda nikada nisi rekao za top 3 dil sa Sacom i Alexom ? Nego sam to saznao od drugih ljudi ...

Šta god si me pitao, dobio si iskren odgovor. Pitaš me da li si ugrožen, ja ti kažem da jesi, zato što je to bila realnost. Pitaš me da li ću glasati za tebe, ja ti kažem da ne znam, da neću da te lažem, da postoji šansa. Ali me nikada nisi pitao sa kim imam Final 3 dogovor.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
DonnieBrascoDate: Friday, 25 February 2011, 00:07:30 | Message # 11
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Stani,stani , pitao sam te da li imas dil sa nekim kada je Suljosa ispadao ,rekao si da nemas ali da si pricao oko glasanja , sad kazes da te nisam pitao a kazes da si imao :S , zavlacio si me ?
 
EthanMorascaDate: Friday, 25 February 2011, 00:15:27 | Message # 12
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Miko, bio sam iskreniji prema tebi od većine naših saplemenika. Možda sam te tada slagao, ali sam u većini slučajeva bio jako iskren i otvoren prema tebi. Nisam te zavlačio. Kada si me pre šestog plemenca pitao da li si ugrožen iskreno sam ti rekao da jesi i da ću možda morati da glasam za tebe. Ne verujem da si od mnogo ljudi dobio tako iskren odgovor. Žao mi je ako misliš da sam bio neiskren prema tebi, ali to jednostavno nije istina. Ako sam te slagao jednom, to ne može da pobije drugih 10 puta kada sam ti na pitanje odgovorio izuzetno jasno i iskreno.

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
MagdalenaDate: Friday, 25 February 2011, 01:33:47 | Message # 13
Colonel general
Group: Publika
Messages: 911
Awards: 14
Reputation: 77
Status: Offline
Quote (EthanMorasca)
Quote (Magdalena)
Jesi li obecao Cruelli da ces da glasas za Bibu nakon sto mene izbacite?

Da. Kao što sam rekao, na neke stvari koje sam uradio nisam ponosan. Krivo mi je što je došlo do toga, ali morao sam da donesem važnu odluku i nisam hteo da bežim od toga.

Zasto si joj to obecao? Njen glas ti u tom trenutku nije nista znacio. Imao si vecinu za moje izbacivanje.

Quote (EthanMorasca)
Tu igru sam izgubio zato što sam se zabrojao i napisao pogrešan broj.

Ne verujem ti smile Ali to sto ti ne verujem, u neku ruku, mozes da shvatis i kao kompliment.

 
CruellaDate: Friday, 25 February 2011, 09:58:56 | Message # 14
Lieutenant colonel
Group: Publika
Messages: 137
Awards: 5
Reputation: 10
Status: Offline
cestitke finalistima...svaka cast... nemam pitanja
 
EthanMorascaDate: Friday, 25 February 2011, 10:58:37 | Message # 15
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote (Magdalena)
Zasto si joj to obecao? Njen glas ti u tom trenutku nije nista znacio. Imao si vecinu za moje izbacivanje.

Zato što mi je bila velika podrška i u tom trenutku sam se osećao kao da joj dugujem to. Nisam trebao to da radim, ali posle je bilo kasno za ispravljanje nečega što se već dogodilo.

Quote (Magdalena)
Ne verujem ti smile Ali to sto ti ne verujem, u neku ruku, mozes da shvatis i kao kompliment.

Znam da je teško za poverovati, ali je istina.

Hvala na čestitkama, Magda i Cruella!


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
Forum » Virtual Survivor 1 - Seychelles: Male vs Female » Završeni plemenski saveti » 15. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: