ESC - (ΕΔΤ) 205
|
|
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 20:42:48 | Message # 16 |
Queenpin
Group: Publika
Status: Offline
| 1. Đurđevdan 2. Ružica si bila 3. A i ti me iznevjeri
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 21:02:33 | Message # 17 |
Queenpin
| Peta je neka mješavina Ako ima Boga i nečeg još. Možda Te noći kad umrem, kad me ne bude
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 21:04:47 | Message # 18 |
Queenpin
| Jebote čitav život živim u ubjeđenju da mi "krademo" od Grka, ne da je obrnuto. I vidi Brege jest popularan.
Svaki dan se nauči nešto novo.
|
|
| |
WanderLust | Date: Saturday, 07 March 2020, 21:06:29 | Message # 19 |
Crna vatra
|
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 22:09:13 | Message # 20 |
Queenpin
| 4. Kustino oro
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 22:35:38 | Message # 21 |
Queenpin
| Ako poludim, krivim Bregovića i tebe.
|
|
| |
WanderLust | Date: Saturday, 07 March 2020, 23:00:44 | Message # 22 |
Crna vatra
| Kustino kolo je sa Google, ima jos jedan tajni sastojak, kao onaj zacin wto ga svi kriju
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 23:08:45 | Message # 23 |
Queenpin
| E ona će meni sa gugla, a ja zadnja tri sata slušam Bregovića, naučila sam mu kompletnu diskografiju, nemoj da se sad posvađamo.
Pa i u petoj ima još jedna osim Ako ima Boga, ali stvarno nisam sigurna koja.
|
|
| |
Selima | Date: Saturday, 07 March 2020, 23:15:17 | Message # 24 |
Queenpin
| Želim da pohvalim Wanderlust na novom načinu glasanja. Lakše je i brže.
P.s što se samog glasanja tiče teško je potisnuti Dženana Lončarevića, Cecu, Natašu Bekvalac, Acu Pejovića i ostale.
|
|
| |
ivana123 | Date: Sunday, 08 March 2020, 01:49:35 | Message # 25 |
Lieutenant general
| Šteta što je ovako malo pesama, a tema baš dobra.. Očekivano ima i pesama sa ESC, mada jedna je među mojim najneomiljenijim, iako nije bio veliki izbor, eventualno je mogla ići iz 2013. ( ) mada ne znam da li bi bila prihvaćena zbog te jedne fraze na engleskom.
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 08 March 2020, 02:18:31 | Message # 26 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Mozda i bi, Ivana nije stroga kao Selima
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 08 March 2020, 15:52:01 | Message # 27 |
Izjahani jahač
| Do kad je rok?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 08 March 2020, 16:39:51 | Message # 28 |
Krtica
| Top pesme, Grcka muzika najbolja <3
Srecan 8. mart svim pripadnicama lepseg i boljeg pola <3
Bravo za inovacije u ESC
A ovo za lopovluk, pa mi smo dobro poznate stare lopuze. Vrhunac naseg lopovluka je ipak ja mislim ovo:
marty friedman - thunder march (ne mogu sad nesto da linkujem), citave generacije su odrasle uz ovu pesmu kod nas i ne znajuci da je ukradena !
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
WanderLust | Date: Sunday, 08 March 2020, 19:35:21 | Message # 29 |
Crna vatra
| Quote Selima ( ) Peta je neka mješavina Ako ima Boga i nečeg još. Možda Te noći kad umrem, kad me ne bude Quote Selima ( ) E ona će meni sa gugla, a ja zadnja tri sata slušam Bregovića, naučila sam mu kompletnu diskografiju, nemoj da se sad posvađamo. Pa i u petoj ima još jedna osim Ako ima Boga, ali stvarno nisam sigurna koja. Necu da te mucim, pogodila si i petu...jos jedna ostala
Quote Selima ( ) Želim da pohvalim Wanderlust na novom načinu glasanja. Lakše je i brže.P.s što se samog glasanja tiče teško je potisnuti Dženana Lončarevića, Cecu, Natašu Bekvalac, Acu Pejovića i ostale thx
Quote ivana123 ( ) Šteta što je ovako malo pesama, a tema baš dobra.. Očekivano ima i pesama sa ESC, mada jedna je među mojim najneomiljenijim, iako nije bio veliki izbor, eventualno je mogla ići iz 2013. ( ) mada ne znam da li bi bila prihvaćena zbog te jedne fraze na engleskom.
Quote troya ( ) Mozda i bi, Ivana nije stroga kao Selima Imenjakinjo, troyin odgovor je tacan odgovor.
Quote Sac ( ) Do kad je rok? dok svi ne glasate Salim se ispravila sam, hvala --> subota u osam uvece
Quote tiksi ( ) Srecan 8. mart svim pripadnicama lepseg i boljeg pola <3Bravo za inovacije u ESC
U skladu sa seksizmom foruma? srecan i hvala
Quote tiksi ( ) marty friedman - thunder march (ne mogu sad nesto da linkujem), citave generacije su odrasle uz ovu pesmu kod nas i ne znajuci da je ukradena ! da sam umrla ne bih znalaaaaaaa
|
|
| |
WanderLust | Date: Sunday, 08 March 2020, 20:18:54 | Message # 30 |
Crna vatra
| Mnogi su se pozalili kako ne znaju grcki pa zato nece da ucestvuju....
Steta.
Prevescu vam pesme, eto cisto da znamo o cemu se radi.
Red prevoda je skroz random.
Moj san
Ako potražiš u dubinama mojim Oživećeš san moj I ako pogledaš u srce moje Uzeću te u naručje svoje
Kako da ti kažem Da bih za tebe umrla Dala bih ti život svoj Kraj i početak - sve si ti
Koliko god me bolelo Sa mape sveta te ne bih obrisala Dala bih ti život svoj Kraj i početak - sve si ti
Zašto želiš da me promeniš I moje plavetnilo da izblediš Ako se obratiš mojim planinama Moja samoća će te čuti.
Kako da ti kažem Da bih za tebe umrla Dala bih ti život svoj Kraj i početak - sve si ti
Koliko god me bolelo Sa mape sveta te ne bih obrisala Dala bih ti život svoj Kraj i početak - sve si ti
Message edited by WanderLust - Monday, 09 March 2020, 11:35:35 |
|
| |