epic fail-ovi,biseri,rekorderi...VS-a xD
|
|
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:00:09 | Message # 136 |
Krtica
Group: Publika
Status: Offline
| Ja prvi put cujem za tako nesto. Sumnjam iskreno.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:01:51 | Message # 137 |
Vučica
| Sto sumnjas.. Meni je to sasvim razumljiva teorija.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:06:37 | Message # 138 |
Krtica
| Pa nije pokazivao znake bilo čega u tom domenu, nikada. Obicno to osetim. Mislim jesam ja mladolika i daju mi od 22-25 god, ali svejedno, niti me je video ikada niti cuo.
Pre mislim da je bio u ozbiljnom rascepu sa sobom, da je lutao između ljudi i u njihovim procenama i da je to bio turbulentan period za njega, gde se pronalazio. Plus sav ovaj VS svet i gomila nebuloza koje se ovde desavaju, pricaju i slicno..
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:09:07 | Message # 139 |
Vučica
| Da te je vidio, patosirao bi se skroz Ovako je ostao zamadjijan tvojom virtuelnom licnoscu. A ne vjerujem ni da je jedini kojem se to desilo.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:11:44 | Message # 140 |
Krtica
| Joj de Lavice hahah Dovedite Lakija pa na saslušanje
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:16:00 | Message # 141 |
Vučica
| Stojim iza svega napisanog Ma sta ga imamo dovoditi, pise sve lijepo izmedju redova u njegovim postovima...
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:21:28 | Message # 142 |
Krtica
| Dobro evo sad cu i ja da pogledam te postove, mada mislim da sam u ovom slucaju sigurna. On je ekstremno pravdoljubiv, osetljiv, moralista i mislim da ga u tom periodu nije zanimao bilo ko (nije otkrio tu stranu sebe), a kamoli ja.
Jednostavno se ubacio u taj trip da me je provalio, da je iza mene neka opako zajebana osoba i da mora da se izbori za pravdu. Tu je bilo i drugih ljudi između. Međutim, pogrešio je.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:25:07 | Message # 143 |
Krtica
| Quote Lazar ( ) Quote (tiksi) Kolko bi se nas mastermind tek hvalio da je bio prvi koji je nesto tako uradio
Zar moras svuda da budes tako arogantna o.O
Lavice bre, ovde su reakcije nekih ljudi koji imaju određene probleme (imaju stalkere, u pubertetu su, gori im vecera u rerni u vreme igre, neko im koristi e-mail nalog na face i obrnuto, zive da bi pobedili u VS i slicno) jednostavno takve, da nemaju nikakve logike i ne moze bas sve da se navodi na edipovu vodenicu.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:25:40 | Message # 144 |
Imperija
| Zanela ga svetla velikoga grada...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:29:01 | Message # 145 |
Vučica
| tiksi, moguce, moguce... Ne moze bas sve na Edipovu vodenicu, al nesto, tj. neko ipak moze
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:37:03 | Message # 146 |
Krtica
| Ajoj citam sad ovo ima bas zanimljivih stvari, neke bolje da nisam:
Quote LaraCroft ( ) samo sto ljudi ne znaju da ja svoje pretnje i ostvarim, kad - tad...
Onda evo dokaza da nema edipa:
Quote Lazar ( ) Tiksi, u prvoj mafiji ste me ti, Miko i Sac uvukli u taj chat, znam da ste radili zajedno. To je bila i moja prva sezona Hteli ste da me iskoristite
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:38:46 | Message # 147 |
Vučica
| Sto se tice tih prijetnji, nista cudno.
Cuj nema Edipa, pa vidis da covjek zeli da ga iskoristis
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 21:39:16 | Message # 148 |
Krtica
| Quote Miko ( ) Quote (Miko) Ujak i umro je samo nzm je li 15 dana kasnije ili ranije xD ... Znam da je bio pri smrti pa mi palo na pamet xD
Ali Miko haos xD
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 03 April 2017, 00:50:14 | Message # 149 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote tiksi ( ) Cak i tebe i Ethana nisam mogla da razlikujem jer ste pisali kratke recenice i stalno ih ponavljali :P
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 03 April 2017, 01:05:54 | Message # 150 |
the quoter of the year
| Quote Cuj nema Edipa, pa vidis da covjek zeli da ga iskoristis Tko ga može kriviti,naša Tiksi je prekrasna osoba. Sad će se pričati da sam i ja zaljubljen u nju
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Monday, 03 April 2017, 01:06:14 |
|
| |