Ostali novi mi na prvu malo meh, al uvijek mi treba malo vremena da ih "zavolim" haha.. "You miss 100% of the shots you don`t take. - Wayne Gretzky" - Michael Scott
Wentworth Najveci smarac ikada koga ce ponovo cuvati do ujedinjenja zbog igara i koji ce u istom ponovo ispasti cim ne bude imao licni imunitet i koji ce po 4292332030. put biti vracen zbog nalozenih klinki koje gledaju Survivor zbog njega - Joe :)
Nemam pojma, mozda je neko zaboravio da je pocela nova sezona a ugleda novi post u ovoj temi pa udje da procita otkud znam, svakako bolje da pisemo kao spoilere, ja vecito imam strah da ne procitam slucajno nesto negde Why do all good things come to an end?
Super mi je Reem, a najvećom nulom smatram Ricka, onog masnog voditelja, što li. Skroz loša vibra, on i wardog, a neke ljude nisu ni pokazali u epizodi. Challenge je bio fora pogotovo kad je david "preplesao" preko prečke, ali sad ćemo ih neko vrijeme valjda gledati kako gube.
Wentworth, Julie, Lauren, Wardog Aubry je smejurija, urnebesno mi je da neko i posle one montaže može da tvrdi da je veće u KR pogrešno glasalo. Ne kažem da je radila isto ovo, ali nam ta scena pokazuje da edit kojim mi dobijemo sliku od 45 minuta koja pokriva period od tri dana ne mora da bude ni približno isti kao percepcija koju imaju takmičari, i da je vrlo moguće Aubry pravila iste ovakve gluposti i u KR i da su samo editori želeli da je predstave kao heroja, a zapravo smo i videli delove njene loše socijalne igre još tada(Peter Julia glas na primer). Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
Aubry nakon šest dana na otoku više nema pufaste obraze. gameplay joj je vrlo slab jer su ju cure odmah skužile, a ona ni ne vidi da bi ju mogli brzo srezati. Julie mi nije baš, puno se žali, a malo meda daje.
Daaa. Ova treća epizoda je bila zanimljivija mnogo od prethodne dve. Izdvojiću dva urnebesna momenta: Wendy koja izigrava Taia da bi dobila pare od Sije na Reunionu i Aubry koja panično trči po šumi da nađe HII. Honorable mention ide momentu u kojem Victoria priča da hoće da izbaci Aubry i Joea koji bleji 2 m iza nje. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ja se radujem swapu jer su već tri epizode manje-više ista priča što se tiče dešavanja u plemenima(ajmo Wentworth ali ipak nećemo, Aubry i Joe u manjini), ali je ovako epizoda imala suptilno zanimljivih momenata. Izdvojio bih još Wentworthine face kada je nestao flint, verovatno je imala flashbackove SJDS-a i Drew-ovih ludorija Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.