MAFIA - Page 2 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum » Generalna diskusija » Generalna diskusija » MAFIA (...)
MAFIA
DonnieBrascoDate: Saturday, 14 May 2011, 18:15:44 | Message # 16
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Jesam ozbiljan , sta u mafiji se moze razlikovati mojoj i Anubisevoj reci mi molim te
 
petarkondorDate: Saturday, 14 May 2011, 19:47:41 | Message # 17
Major general
Group: Publika
Messages: 333
Awards: 10
Reputation: 89
Status: Offline
biggrin biggrin biggrin

..... :D
 
DonnieBrascoDate: Thursday, 19 May 2011, 00:18:20 | Message # 18
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Koji su igrali vec znaju pravila osnovna ali neka ce SVAKAKO biti izmenjena.

-OPŠTA PRAVILA-

- identiteti svih učesnika u igri su zaštićeni

- učesnici su u obavezi da o svojim identitetima ne pričaju nikome ni u jednoj temi (ukoliko to učine i neko pokaže screenshot ili drugi pokazatelj da su to činili, biće izbačeni iz igre i moguće sa sajta)

- ukoliko učesnici prirodnim putem otkriju nečiji identitet oni i dalje ne smeju da pričaju o tome nikome; nije važno ako neko zna ko ste, dokle god se o tome ne priča

- svako će dobiti od mene ili ce sam praviti račun za ovu igru

- priča o igri van ovog sajta je zabranjena (ukoliko bilo ko pokaže screenshot u kome se jasno vidi da drugi igrač priča o igri putem poruka, taj igrač će biti izbačen iz igre)

- na sajtu je dozvoljena bilo kakva priča sem one vezane za vaše prave identitete

- cilj svakog igrača je da ne bude izglasan iz igre i da ispuni kriterium za pobedu :

1) Dolazak u finale i cilj je da se dobije najviše glasova velikog veca

-O IGRI-

Svaki ciklus je sledeci :

1) Na pocetku svakog ciklusa odrzava se borba za imunitet , takmicar koji pobedi osvaja imunitet i ne moze biti oznacen od strane mafije. U igri ucestvuju i mafijasi , u slucaju njihove pobede tj jednog od njih bilo koga mogu izabrati za duel.
2) Posle igre , mafija zajedno u skladu sa dogovorom bira osobu protiv koje ce se boriti , mafija ne moze automatski ubiti jednog takmicara nego ce izaci u duel sa njim. Svaki mafijas ce imati 2 accounta , jedan onaj sa imenom lika kojeg izabere i jedan za borbe. Takmicar koga je mafija izabrala i jedan iz mafije koji je poslan u borbu imaju borbu 1 na 1. U slucaju pobede mafijasa , takmicar koji je izgubio biva izbacen iz igre i postaje clan velikog veca , u slucaju pobede takmicara , on ostaje i dalje u igri.
3) Posle borbe sledi sudjenje ili ti zasjedanje. Svaki takmicar u igri glasa za jednog clana tako sto BOLDUJE njegovo ime. Takmicar koji skupi najvise glasova od strane takmicara u igri biva izbacen i postaje clan veca. Nakon presude ja objavljujem da li je ta osoba bila mafijas,doktor,policajac ili neduzni gradjanin.
Ako su gradjani ubili sefa mafije ,na osnovu srece , jedan od njegovih pomocnika postaje novi sef. Ako je izglasan samo clan mafije , mafija ostaje sa clanom manje. Ako se u toku igre ubiju tj izglasaju svi clanovi mafije , 3 nova takmicara ce biti izabran za mafijase.

I svaki ciklus ide ponovo i sve tako u krug... Dok ne dodjemo do zadnja 3 takmicara ili 2 koja ce biti u finalu. Na kraju svi izbaceni takmicari glasaju za pobednika. Igre ce biti normalne za imunitet kao i u VS slicne.

-LIKOVI U IGRI-

Od zavisnosti takmicara , postoji više likova u igri :

1) Mafia ( Uključujući šefa mafije )
2) Dobar ili Korumpiran Policajac
3) Doktor

-MAFIA-

Od zavisnosti od takmicara biti ce najmanje 3 mafijasa plus sef mafije. Ako bude vise takmicara biti ce i vise mafijasa. Mafija ima zadatak da se dogovori i meni na pp kaze ko ce biti njihov protivnik u duelu , takodje sef mafije bira i borca koji ce se boriti protiv gradjanina,doktora ili policajca ,oni nece znati ko je ko. Sef salje svog slugu u borbu. Ako sluga pobedi , takmicar biva izbacen , ako ne , propustili su sansu da ubiju tog gradjanina,policajca ili doktora i ta osoba ako pobedi ima automatski imunitet za sledecu sedmicu. To pravilo sa imunitetom ako se pobedi mafijas vredi do top 6.

-POLICAJAC-

U ovoj igri ce biti dobar ili korumpiran policajac. On ce imati za cilj da otkrije mafijasa. Policajac ce imati priliku da uhapsi svake sedmice po 1 takmicara. Taj takmicar ce biti u zatvoru i nece imati priliku igrati igru za imunitet. Ako policajac uhapsi mafijasa , mafijas ce automatski biti izbacen iz igre , ako uhvati gradjanina , on ce biti pusten. Samo ce policajac znati kada pusti da li je to bio neduzni gradjanin ili mafijas. Postoji i jedna caka. Kada sazna policajac da li je mafijas ili gradjanin : Ako sazna da je gradjanin morat ce ga pusti ali ako je korumpiran i sazna da je mafijasa uhapsio, moze da se dogovori sa mafijasima sta ce dobiti u zamenu da pusti njihovog kolegu , kao nagrada mogu biti imunitet , nikako ne napadanje za duel , taj dogovor ide kod mene i ne moze se prekrsiti ,policajac takodje moze da predje sa dobre na korumpiranu stranu ali i obrnuto tako da gradjani nikada nece znati da li je oslobodio mafijasa ili gradjanina.

 
DonnieBrascoDate: Thursday, 19 May 2011, 00:18:24 | Message # 19
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
-DOKTOR-

Doktor ce imati samo jednu ulogu. U ovoj sezoni doktor ce imati 2 zivota. TJ , moze 2 puta u toku sezone da spasi sebe od pokusaja duela. Zadnji put sebe moze spasiti u top 6. On salje meni na pp koju osobu spasava u tom ciklusu , ta osoba ako bude izabrana u duelu automatski ce biti zasticena i mafijasi ce morati novu da izaberu. Doktor moze znaci samo 2 puta sebe spasiti u sezoni do top 6.

-GRADJANI-

Gradjani ce imati samo jednu ulogu , a to je da otkriju mafijase i da glasaju za njih na sudjenju. Oni naravno ne znaju ni ko je doktor ni policajac a kamoli mafija.
Tako da ce ova igra biti jako uzbudljiva.

-IGRE ZA IMUNITET-

Igre za imunitet ce biti prve u svakom ciklusu i donosit ce zastitu , svaki imunitet ce biti dragocen.

-IGRA ZA DUEL-

Sef mafije bira jednog takmicara i jednog mafijasa za duel , takmicar nece znati protiv kojeg mafijasa se bori jer ce mafijas dobijati novi-poseban account za duel. Ako pobedi mafijas , takmicar biva izbacen iz igre. Ako pobedi takmicar ostaje u igri i osigurao je sebi u sledecem ciklusu imunitet.
Ali postoji jos jedna caka , niko od ostalih takmicara nece znati koga je mafija izabrala da se bori jer ce i takmicaru na pp biti javljeno za novi account sa koga ce se boriti.

-SUDJENJE-

Posle duela biva sudjenje. Takmicari bivaju upuceni koji je duelista pobedio. Mafijas ili Gradjannin ?
Sudjenje je takvo da svaki takmicar u igri , gradjani,mafijasi,doktor i policajac raspravljaju u temi 24 sata , svako ima zadatak da uveri ostale da nije mafijas.
Zatim 24 sata biva u temi sudjenje. Svako boldovan pise ime koga zeli da izbaci.

IGRA CE BITI STVARNO ZANIMLJIVA, PRIJAVITE SE

 
Forum » Generalna diskusija » Generalna diskusija » MAFIA (...)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: