BEST BLINDSIDE OF VS SURVIVOR kladionica
|
|
Lazar | Date: Sunday, 30 January 2011, 20:41:41 | Message # 151 |
Colonel general
Group: Publika
Status: Offline
| Quote (Neo) ,i dobrog coveka pre svega Slazem se! Quote (Neo) i iz bilo kog ugla mozete videti sjajnog takmicara Naravno da jeste (takticki)! Kazem da nikad ne preuzima odgovornost za izbacivanja i uvek ispada nevina. To sam rekao u AS, to pricam i sada. Zato joj niko ne zamera, vec ljudima koji su "stit oko nje".
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 30 January 2011, 20:50:34 | Message # 152 |
Generalissimo
| Quote Kazem da nikad ne preuzima odgovornost za izbacivanja i uvek ispada nevina pa kakve to veze ima sa njom , ti ljudi nek se zapitaju sa kakvim ciljem igraju igru ?,konacno da neko otvori pandorinu kutiju ..da ne uporedjujem razlicitost, il slicnost ljudi, i njihovih taktika kroz sezone i sta je tu ok a sta ne ..reci cu samo ,da jednostavno neki ljudi nisu dovoljno zreli za ovakve poduhvate ..to tvrdim jer smatram da je to kljuc,Tiksi igra daleko iznad ,jer je recicu najkompletniji igrac ovde ,slozili se samnom il ne to je cinjenica ,to sto zameraju neki ljudi neke stvari njoj ...to je smesno iskreno ,bar meni :), svako je imao priliku da odigra najbolje sto zna ...ovo nije nikakv test ocenjivanja ljudskih osobina itd...Devojka je odigrala bas onako kako treba da se igra ...bar ja tako smatram , da je mene proigrala i zeznula za nesto i na kraju pobedila ,pruzio bi joj ruku za dobru igru i ne bi iznosio ovakve komentare poput vasih..al naravno svi imaju pravo na svojhe misljenje ,Nisam ovde niciji advokat niti branim ikoga ,govorim ono sto se kaze Realno
|
|
| |
urke | Date: Sunday, 30 January 2011, 22:37:11 | Message # 153 |
Biberče
Group: Moderators
| Quote (troya) A ne da prisiljavas urketa da laze i da bezi od mene na face Ovo nije tacno Added (30 January 2011, 10:37 PM) --------------------------------------------- Quote (troya) Trazila si od jadnog urketa da krije da si rekla da glasaju za koga hoceju. Ni ovo Ja nisam htio da kazem, nije mi ona trazila!
Message edited by urke - Sunday, 30 January 2011, 22:45:11 |
|
| |
life4glory | Date: Tuesday, 01 February 2011, 11:17:53 | Message # 154 |
Major general
| evo ja malo citala ovo vase 'razmenjivanje misljenja' .. i posto sam neutralna tj. ne znam istoriju vS-a mogu biti objektivna i reci da se slazem s neom i ovima sto kazu da se manete diskusije.. poz
X.O.X.O
Message edited by life4glory - Tuesday, 01 February 2011, 13:25:13 |
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 February 2011, 15:23:56 | Message # 155 |
Krtica
| Izgleda da ne editujem samo ja postove Zasto si promenila misljenje?xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 01 February 2011, 15:37:03 | Message # 156 |
Izjahani jahač
| Cuda cini celicna pesnica...
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
life4glory | Date: Tuesday, 01 February 2011, 16:37:03 | Message # 157 |
Major general
| zato sto nemam misljenje o ovome..jer nzm ni sta se desilo niti me interesuje.. procitala sam samo nekoliko poslednjih komentara.. prvi post je bila provokacija i pokusaj sale- al sam skontala da nije primereno situaciji :).. editovan post je ono sto stvarno mislim a to je da me se ne tice
X.O.X.O
|
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 01 February 2011, 17:58:35 | Message # 158 |
The Punisher
| "varale me mnoge,i ja sam ih varo ... "
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 February 2011, 18:05:51 | Message # 159 |
Imperija
| Quote (MarkoNG) "varale me mnoge,i ja sam ih varo ... " dao si mi dobru ideju za sledeci krug VIRTUAL EUROSONG-a mada, ne znate vi sta ja sve mogu da smislim Added (01 February 2011, 6:05 PM) --------------------------------------------- blindsideovale me mnoge, i ja sam ih blindsideovao, u tamnicu virtual survivora sebe zatvarao...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 01 February 2011, 18:16:24 | Message # 160 |
The Punisher
| "I sad me tiksi uci se i seca,ej HII tuzni,vi ste moja deca!"
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 03 February 2011, 00:06:01 | Message # 161 |
Imperija
| blindsidujem ja, blindsidujes ti, blindsidujemo od ljubavi... jer nikoga, ne blinsidujem ja, osim tebe, duso moja...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 20 February 2011, 01:06:51 | Message # 162 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| I šta smo zaključili na kraju? Šta je najveći blindside u istoriji VS?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 21 February 2017, 20:23:21 | Message # 163 |
The Punisher
| Will never know
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 02 April 2017, 22:28:15 | Message # 164 |
Vučica
| Al' je bilo zabavno Ne saznasmo ni do sad koji je najveci blindside...
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 02 April 2017, 22:59:28 | Message # 165 |
Krtica
| Quote Lavica88 ( ) Al' je bilo zabavno Ne saznasmo ni do sad koji je najveci blindside...
pa kada bi se saznalo ne bi bio blindeside, poenta je da zauvek ostane tajna, kod onih vrhinskih sideova
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |