NAJBOLJA VS SEZONA
|
|
|
|
troya | Date: Tuesday, 11 December 2012, 22:33:13 | Message # 16 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (Neo) Ethan i Troya imaju odlicne sozne , samo bi bio odlicni All Stars kada bi upravo oni vodili a ucestvovali svi igraci iz Portugala
Pa i nama se igra
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 11 December 2012, 22:44:40 | Message # 17 |
Gelipter
Group: Publika
| Quote (Neo) i ako to ne vodi Mika
Ne seri realno Sve sezone sem AS-a su bile manje-vise odlicne , jedno je po meni VS 3 bio ispod nivoa jer tad je doslo do nesporazuma izmedju mene i vas 4-orke nmg se setiti tacno o cemu bio rec ,sve ostale sezone su bile po meni odlicne , sto se AS-a tice jednostavno sam izgubio volju u sred sezone i maltene do kraja radi reda odradio
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 11 December 2012, 22:54:44 | Message # 18 |
Generalissimo
| Dobro Miko imas najbolje sezone ikad
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 12 December 2012, 11:56:27 | Message # 19 |
Imperija
| Quote (EthanMorasca) Moja omiljena sezona - Seychelles - vodi.
zbog kog (ili kojih) poteza ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 12 December 2012, 11:58:39 | Message # 20 |
Imperija
| Quote (Neo) Ethan i Troya imaju odlicne sozne , samo bi bio odlicni All Stars kada bi upravo oni vodili a ucestvovali svi igraci iz Portugala a gde da "navatas" sve ucesnike Portugala ?
jednih odavno nema, drugi vise nemaju volju za igre ovakvog tipa...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 12 December 2012, 18:41:26 | Message # 21 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote (LaraCroft) zbog kog (ili kojih) poteza ? Zbog svih poteza. U toj sezoni je gotovo sve bilo vrlo neočekivano i zanimljivo.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 16 December 2012, 19:05:52 | Message # 22 |
Krtica
| Ovde se spominju najdraza i najbolja sezona, sto nije isto.
Najbolje su mi bile All Stars (zbog kvaliteta ucesnika, za igre manje vise, poznato je da im ja i ne pridajem nikakav znacaj, vazno je plivati u bilo kakvim predvidjenim i nepredvidjenim okolnostima (sto sam naucila u svojoj prvoj sezoni), a tu je imalo da se snalazi u mnogo cemu ukljucujuci i poteze hosta, sto je doprinelo da se sezona jos teze kontrolise), VS Krtica odnosno Shadow (najzanimljiviji koncept, kasnije je bilo jos podjednako zanimljivih slicnih sezona kod Ethana u kojima ja nisam na zalost ucestvovala) i VS Greece (jer je tada sve krenulo, a igre su bile takve da nisu mogle cak i mene da ne motivisu).
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
antina | Date: Thursday, 09 September 2021, 12:48:24 | Message # 23 |
Private
Group: Users
| Moja omiljena sezona - Seychelles - vodi.
|
|
| |