6. igra - Page 2 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
6. igra
tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 19:51:34 | Message # 16
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Laro da rezimiram,

1. nisi odgovorila ni na jedno pitanje osim sto zatrpavas ovu temu u nadi da ljudi nece procitati nista, kada vide ovoliki broj reci. Tj da ce videti onoliko koliko je dovoljno - veliki broj postova - ti ZRTVA, ja PRZNICA, sto ti verovatno ide od ruke, ali meni ova igra ne znaci toliko da ne smem da iznesem svoja osecanja i svoje misli.

2. da ti je drago verujem, novo/staro mesto za trolovanje, a trolovanje je vestina koja se izgradjuje dugim stazom na Internetu. Da ti je zaista drago, bila bi ovde covek i prestavila se svojim realnim identitetom, kao sto svi to sada rade i to vise ne moze biti opravdanje.

3. Pravis se naivna kao da nikada nisi ni gledala jedan VS, a gledala si ih sve i u njima sama ucestvovala. Simulacija ljudskih osecanja realno slabo ovde nesto ide.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 19:58:49 | Message # 17
Krtica
da dodam: ovo " Konkretno, Magdalena i ja smo pre nekoliko godina igrale na ovom sajtu u The Challenge, igru "5 in row" i nismo napravile ni jednu gresku, svaka za svojih 72 poteza. Polje od 144 kvadrata je bilo puno. Igra je trajala oko 3 sata. Troya je svedok. Na kraju sam ja pobedila po nekim dodatnim kriterijumima" si mi vec slala po face i gde vec i si mi vec sa jednakim detaljitetom obrazlozila na facebook-u (tj dobila sam poruku sa onog nekog fiktivnog naloga) uz onu famoznu recenicu koji si ponovila 20 x i rekla da prenesem mojima iz plemena, culi su vec.

Ili imas kompulsivno-imulsivni poremecaj pa moras stalno isto da ponavljas sa istom detaljnoscu, u sta vise vec sumnjam, ili opasno trolujes i hranis se, ali za razliku od drugih ne pastetama.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

LaraCroftDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:07:43 | Message # 18
Imperija
Awards: 30
Odgovorila sam svakome ko hoce da razume. Ko nece, ne mora.

Sto se tice identiteta, licno me uopste, ali uopste, ne zanimaju identiteti drugih forumasa, a moj identitet je dobro poznat onima koje to stvarno zanima. Nemam potrebu da se dokazujem bilo kome, a jos manje da kacim sliku svoje licne karte ili da javno upisujem svoj maticni broj...

Smatrajte me i za staklenu casu, samo me nemojte polupati... smile

Ucestvovala sam u samo tri VS do sada (Greece, Seychelles i neki All Star kod Mike, od ostalih igara, neke sam pratila ovlas kao publika, a neke ni to (one kod Anubisa i neke kod Mike), tako da niti sam neki jak igrac, niti sam manipulatorka, kao sto se prica za neke druge igrace...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:10:39 | Message # 19
Krtica
Ako te ne zanimaju identiteti zasto si pravila LAZAN fb profil?

NaupDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:12:04 | Message # 20
Lepi
Awards: 9
U duhu osmog marta biggrin

tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:15:04 | Message # 21
Krtica
Realno krecem na proslavu upravo i umesto da se spremam, NASELA SAM na klasicno trolovanje preko Interneta.

Necu vise da pisem nikakve duge postove ovde je cilj nekih pre svega da se osamute citaoci, mada sumnjam i da ih ima.

LaraCroftDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:18:14 | Message # 22
Imperija
Quote tiksi ()
obrazlozila na facebook-u (tj dobila sam poruku sa onog nekog fiktivnog naloga)

da zavrsim pricu sa moje strane - to mi je jedini nalog, smatrala ga ti za fiktivan ili ne...

licno smatram Facebook, Twitter i Instagram za najvece budalastine od kako je napravljen tocak... mobilni telefon mi sluzi da se javim nekome ili ga pozovem ili razmenimo SMS, a ne za selfije ili debilno surfovanje internetom dok sam u gradskom prevozu...

ja sam vam cudna zato sto bih se, za razliku od 99,99 % gradskog stanovnistva, sasvim dobro snasla i kada bi se planeta vratila u kameno doba...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:20:12 | Message # 23
Krtica
Quote LaraCroft ()
licno smatram Facebook, Twitter i Instagram za najvece budalastine od kako je napravljen tocak... mobilni telefon mi sluzi da se javim nekome ili ga pozovem ili razmenimo SMS, a ne za selfije ili debilno surfovanje internetom dok sam u gradskom prevozu...

Zasto si onda pravila lazan FB profil Laro?

jedino sto vidim kao moguci razlog je sto te zanimaju nasi identiteti, a ti kao klasican trol ko god da si svoj ne mozes da otkrijes.

troyaDate: Wednesday, 08 March 2017, 20:43:14 | Message # 24
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Ja samo da podsetim da pobuna traje još 77 minuta biggrin

tiksiDate: Wednesday, 08 March 2017, 21:04:20 | Message # 25
Krtica
Ja sam se pobunila protiv LareCroft od mene dosta.

EthanMorascaDate: Wednesday, 08 March 2017, 21:30:37 | Message # 26
Vašljivi glodar
Awards: 44
Da ne bih komentarisao sve nebuloze, samo ću se osvrnuti na izjavu da je Miko jači igrač od Magdalene.

Moj komentar na to je:

laugh

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

troyaDate: Wednesday, 08 March 2017, 22:00:05 | Message # 27
The Grim Reaper
Kis i Ka dobrodošli na vašu 6. borbu u Virtual Survivoru 5: Kiska Island. Danas se borite za Imunitet i Nagradu.

Pobedničko pleme osvaja Imunitet i bezbedno je. Poraženo pleme ide na plemenski savet i mora da izglasa nekoga iz svog plemena.

Današnja nagrada je odlazak u Japanski Bunker. Japanski bunker je pun nagrada, izbora ali i iskušenja.

Pobedničko pleme bira 2 osobe za odlazak u Bunker. Po jednu iz svakog plemena.
*Te osobe će se vrati za sledeći plemenski.

Svako od vas će mi se javiti kad ima vremena, i to ćemo odraditi u skrivenoj temi. Procenjujem da će svaka igra trajati oko 30 minuta TOP. Ali mogu najviše 3 osobe u isto vreme.

Znači svako igra za sebe, cilj je da pogodite kombinaciju brže od vašeg protivnika.

Svaka kombinacija je različita, znači 5 duela 5 kombinacija.

Do sutra uveče u 22:00 imate vremena da nađete termin za igru.

U slučaju nerešenog između 2 osobe, pošaljite mi i procenu na tie breaker pitanje.

Koliko posta(pokušaja) će imati vaš protivnik u ovoj igri?

Ukoliko bude nerešeno i u krajnjem rezultatu izmedju 2 plemena, onda sabiram brojeve pokušaja celog plemena. Pobedjuje ono pleme koje ima manje. Ukoliko i tada bude nerešeno, nova kombinacija za samo 2 takmičara, predstavnike plemena.

Igra liči na skočka, ali nije.

Umesto znakova vi ćete koristiti slova ABCDEFGHIJ.

Kao što vidite ima 10 slova, a ne 6 znakova kao u skočku.

I za razliku od skočka, svako slovo se može naći samo jednom u kombinaciji.

minus - znaci da slova ima ali se nalazi na pogrešnom mestu
plus + znaci da se slovo nalazi na pravom mestu

Primer: traži se ABCD

igrač:BCEF
host: --
igrač:ABCE
host: +++

Do 22:05 Ka ima fore da me obavesti koje troje takmičara ne učestvuje u ovoj igri.

Nakon toga od 22:05 do 22:15 traje veče izazivača. Stvar je brzine, svako od vas treba da napiše ja izazivam XXX. Birate samo od 10 takmičara koji učestvuju, tj. 5 iz suprotnog plemena, ne možete one koji su već izazvani. Ne može edit, već samo novi post. Znači dovoljno je da samo 4 osobe izazovu, preostale 2 automatski idu u zadnji duel. Ne postoji plemenski redosled u izazivanju, sve je stvar brzine.

troyaDate: Wednesday, 08 March 2017, 22:00:39 | Message # 28
The Grim Reaper
Pobuna je završena, niko nije promenio pleme.

LaraCroftDate: Wednesday, 08 March 2017, 22:06:00 | Message # 29
Imperija
ne igraju Ajdin, Nina i LaraCroft

ToniDate: Wednesday, 08 March 2017, 22:07:27 | Message # 30
the quoter of the year
Awards: 14
Ja izazivam Nauparca

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

Search: