7. plemenski savet
|
|
LaraCroft | Date: Thursday, 23 March 2017, 19:41:36 | Message # 16 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Toni ( ) 6.-7. Srđan/Tic-Tac 5. Lara 3.-4. Nina/Nauparac 1.-2. Sac/Urke Volela bih da mi Toni ovo objasni, odakle mu ideja ili informacije da ce biti bas tako, ako uopste i uspemo pre toga da izbacimo vas 3 iz Kisa, obzirom na to da ste veoma sposobni da osvajate licne imunitete...
Gde to pise da su Srdjan i Tic Tac ispod mene u nekoj imaginarnoj hijerarhiji, a da su ovo cetvoro iznad mene ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Thursday, 23 March 2017, 19:42:48 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:17:24 | Message # 17 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote troya ( ) Kojim kriterijumom ćete se ovog puta služiti prilikom odlučivanja o tome ko ispada iz igre? Moj kriterijum je izbacivanje osobe koja se trenutno nalazi u najboljoj poziciji u igri. Posebno mi je drago što je većina ljudi uspešno identifikovala tu osobu.
Quote troya ( ) Da li ima neko ko se ne oseća ugroženim? Mislim da se niko iz plemena Ka ne oseća ugroženim, a posebno ne onih četvoro koji se nalaze u većinskom savezu unutar plemena Ka. U opravdanost tog njihovog osećaja sigurnosti ne bih zalazio.
Quote troya ( ) Koga smatrate najvećom pretnjom? Najveća pretnja je osoba koja misli da ima najjaču društvenu igru, a uz to ima i direktan pristup skrivenom imunitetu, koji se od početka igre nalazi kod drugog člana plemena Ka i čije postojanje je nosilac HII potvrdio samo ekskluzivnoj četvorci koja unutar plemena Ka ima većinu.Added (23 March 2017, 7:54 PM) ---------------------------------------------
Quote troya () Koliko će nagrade uticati na dalji tok igre? Sve zavisi od toga kakve će biti nagrade i ko će ih osvojiti.
Quote troya () U igri je 7 Kaovca i 3 Kisovca, hoće li to biti glavni kriterijum tokom glasanja? Postoji izvesna šansa da se glasanje svede na to, a za ispadanje ne znam.
Quote troya () Toni i EthanMorasca, vi ste jedina dvojica iz Kis plemena bez Imuniteta, mislite li da vam je ovo samo povećalo metu na ledjima? Postoji izvesna šansa da jedan od nas dvojice ispadne večeras, zato i jesmo spremni za ruski rulet, i to dvostruki.Added (23 March 2017, 9:17 PM) --------------------------------------------- Laro, nadam se da se nećeš ljutiti što odgovaram umesto Tonija, pošto on nije tu trenutno i neće biti do čitanja glasova.
Do tih zaključaka smo došli metodom percepcije i razgovora sa ljudima. Tebi će sve biti jasno ako budeš pitala svoje saplemenike šta se konkretno dešava nakon ispadanja plemena Kis. Ili šta se dešava ako ostane samo jedan Kisovac i osvoji imunitet.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:34:28 | Message # 18 |
Imperija
| Ethane, naravno da se ne ljutim, stavise, izuzetno cenim tvoje misljenje (ne samo o VS igrama), nebitne su svadje koje smo nekada davno imali...
OK, svako ima pravo na misljenje i zakljucke, samo je zanimljivo da ste do njih dosli a da niste razgovarali sa svim ljudima.
Konkretno, sa mnom niste razgovarali, ako izuzmemo neke nebitne poruke izmedju mene i Tonija, a u kojima smo vise pricali o trenutnim vremenskim uslovima u Splitu i Beogradu, nego o bilo cemu drugom, ponajmanje o ovom VS...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
cpdjaN | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:43:57 | Message # 19 |
Lieutenant general
| Hteo bih da dam Polly svoj dupli glas.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:45:43 | Message # 20 |
The Grim Reaper
| Kao što vidte Polly je novi vlasnik Duplog Glasa. Ona može uraditi šta god poželi sa njim, ali najkasnije u final6.
|
|
| |
Toni | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:46:45 | Message # 21 |
the quoter of the year
| Quote ko izuzmemo neke nebitne poruke izmedju mene i Tonija Okej,ovo me uvrijedilo. Meni su naše poruke značile i teško mi pada što moram čitati ovako nešto.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 23 March 2017, 21:49:29 | Message # 22 |
Imperija
| Quote Toni ( ) Okej,ovo me uvrijedilo. Meni su naše poruke značile i teško mi pada što moram čitati ovako nešto. Nebitne poruke u kontekstu da se iz njih moze zakljuciti ko je u plemenu Ka "gospodar igre", a ko "deveta rupa na svirali"
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:01:06 | Message # 23 |
The Grim Reaper
| Diskusija je završena. Pokupiću glasove.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:01:57 | Message # 24 |
The Grim Reaper
| Ukoliko neko ima tajni imunitet i želi da ga iskoristi, to je poslao u svom glasu.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:04:41 | Message # 25 |
The Grim Reaper
| SAC JE ISKORISTIO TAJNI IMUNITET! ALI NA LARICROFT! SVI GLASOVI PROTIV LARECROFT SE NEĆE RAČUNATI.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:07:48 | Message # 26 |
The Grim Reaper
| POLLY JE ISKORISTILA CRNI GLAS NA URKETU. URKETOV GLAS SE BRIŠE VEČERAS.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:09:11 | Message # 27 |
The Grim Reaper
| IDEMO DALJE!!!
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:10:41 | Message # 28 |
The Grim Reaper
| SAC JE ISKORISTIO JOŠ JEDAN TAJNI IMUNITET! ALI NA KOME???
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:12:43 | Message # 29 |
The Grim Reaper
| DAO GA JE NINI! SVI GLASOVI PROTIV NINE SE NEĆE RAČUNATI.
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 23 March 2017, 22:14:27 | Message # 30 |
The Grim Reaper
| Jednom kada pročitam glasove, odluka će se smatrati konačnom. Osoba koja bude dobila najveći broj glasova mora odmah da napusti plemenski savet. Pročitaću glasove...
|
|
| |