Đavolja večera - predstavljanje učesnika i podela
|
|
Jason | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:05:13 | Message # 106 |
Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| Jedan poen samo za Dzejkobsove strahove.
Najviše volim da u životu imam nekog s kim mogu da podelim svoje : a)snove b)suze c)strahove
*Džejkobs – c ( traume :P )
Kacha - c) ako nešto drugo odgovori - laže :P ne, mislim može bit bilo šta od tog troje, ali ja mislim da bi najviše volio imat nekog za podjelit strahove.. JocaJuve94 - b...od kralja melanholije se ocekuje ovaj odgovor EthanMorasca – b - Jao, ovo je baš teško. Ima Jakov taj blagi depresivni vajb, ali opet ne znam šta mu je važnije. Snove nekako uvek možemo da podelimo sa nekim, a za suze i strahove je potrebna veća bliskost. Neka budu suze Đavolji advokat – Delio bi on nešto drugo ali nećemo o tome sada.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:05:24 | Message # 107 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote Kacha ( ) a s obzirom da ujutro prvo vježba mislim da bi to bilo dosta nezgodno s letećim dijelovima tijela, da je gol xD Hahahaha...
Quote Juve ( ) cini mi se da zivi sa cimerom Živim saaaaam.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:07:54 | Message # 108 |
Podguzna muva
| Quote Jason ( ) EthanMorasca – Ethan Morasca – Mislim da sam ovde definitivno odgovor ja, posebno ako je poverovao u Kellerova naklapanja o tome kako sam ja neki rasturač družina ili šta već.
koliko samo neki pojedinci ne znaju sta pricaju
vidim cesto me spominjete, ne cudi me <333
djavolji advokat/advokatica (menja rodove non stop - bravo jasone) do pobede, raskrinkao je pojedine <3
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Jason | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:10:52 | Message # 109 |
Generalissimo
| Dva poena za postenje ove mlade dame.
Da li ste se ikada besplatno ušunjali u bioskop? a)da b)ne
*Kacha - b) nisam ne, previše mi je neugodno za tako nešto, iako obavezno u kino švercam grickalice i cugu (kad stvarno pretjeruju s cijenama)
JocaJuve94 a - ...a ko nije....bar pokusao....eventualno uspeo... EthanMorasca – b - Mislim da nije. Nismo mi sad neka generacija koja nije izbijala iz bioskopa, skidali smo s neta filmove za koje nismo imali da ih gledamo u bioskopu. :‘D Džejkobs – b Đavolji advokat – Ja nisam ali ova devojka možda jeste. Chris Keller sigurno jeste.
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:11:41 | Message # 110 |
Podguzna muva
| Quote Jason ( ) Đavolji advokat – Ja nisam ali ova devojka možda jeste. Chris Keller sigurno jeste.
ko je ovo savrsenstvo???????<33333333333333
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:13:55 | Message # 111 |
Vašljivi glodar
| Quote ChrisKeller ( ) koliko samo neki pojedinci ne znaju sta pricaju Što se kaže: <33333333333333.
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:15:37 | Message # 112 |
Podguzna muva
| Quote EthanMorasca ( ) Što se kaže: <33333333333333.
pa neargumentovani napadi na favorite na papiru (kao i u zadruzi) se uglavnom i zavrse nepostojecim odgovorom
budi hejter, baci lajk
|
|
| |
Kacha | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:16:49 | Message # 113 |
Major general
| Quote EthanMorasca ( ) Nismo mi sad neka generacija koja nije izbijala iz bioskopa, skidali smo s neta filmove za koje nismo imali da ih gledamo u bioskopu. :‘D
Točno tako
"You miss 100% of the shots you don`t take. - Wayne Gretzky" - Michael Scott
|
|
| |
TheGuardian | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:18:38 | Message # 114 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Quote Jason78425Kacha - Guardiana… mislim ima više osoba, al ako moram navest jednu osobu navest ću njega, s njim ipak najviše komuniciram, najviše smo se povezali i mislim da ne bi bilo puno razlike u realnom svijetu…
Awww <3
I kakvi su ovo rani napadi na favorite, zar cemo tako da se igramo?!?!? podrska za Kelerabu
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:20:00 | Message # 115 |
Vašljivi glodar
| :the sound of Saška Karan-Gazivoda pouring dirty oily water over Jelena Golubović:
|
|
| |
Jason | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:20:52 | Message # 116 |
Generalissimo
| Verovatno bi imali i ova dva poena da nije ostao zakljucan.
Da li ste ikada popili piće u restoranu,kafiću... a da ste otišli i niste ga platili? a)da b)ne
*JocaJuve94 a - OSTAO SAM ZAKLJUCAN U KAFICU JER JE KONOBAR ZABORAVIO NA MENE I MOJU DEVOJKU, PA SMO MORALI DA OTKLJUCAMO REZERVNIM KLJUCEM ...usput, besplatno pice hehe
Kacha - a) mislim da je… takav mi je tip da mislim da bi tako nešto napravio samo da vidi ako se može izvuć :P EthanMorasca – a - Mislim da jeste, ima dosta nekih priča iz izlazaka, dosta njih uključuje brdo alkohola, tako da se verovatno jeste nekad desilo. Džejkobs - b Đavolji advokat – Ma gde nije. Možda je i Maski sa njim bila tada.
|
|
| |
Jason | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:24:45 | Message # 117 |
Generalissimo
| Bez poena za stidljivog Ethana.
Da li ste se ikada kupali goli na javnom mestu? a)da b)ne
*EthanMorasca – b - Nikad. Previše sam stidljiv za to. :D
Kacha - a) vjerujem da je, već sam rekla da je otvorenog uma haha JocaJuve94 - a....nocno kupanje neko...sigurno... Džejkobs – a Đavolji advokat – On nije ali jeste stingemmm. Javila nam jedna ptičica.
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:25:31 | Message # 118 |
Podguzna muva
| #teamGardiB
|
|
| |
Jason | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:26:41 | Message # 119 |
Generalissimo
| Dva poena za neprekidanje !
Da li ste ikada prekinuli nekog u toku seksa? a)da b)ne
*Džejkobs - b
Kacha - b) ahahahah ne vjerujem da je ikoga PREKINUO, a ako je sigurna sam da se izvinuo xD <3 JocaJuve94 - b, rodjenog brata bar nije....a ostale, deluje kao covek koji se najavi.. EthanMorasca - a - Verujem da se jeste desilo. Ima nekoliko braće i sestara, možda se nekada vratio kući pre vremena dok je neko od njih bio sa devojkom/dečkom. Đavolji advokat – Možda je i sam sebe . Ne bi me čudilo.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Saturday, 02 February 2019, 20:28:18 | Message # 120 |
Jednooki pirat
| Khm khm, nisam ali bilo je prilike jednom davno ali sam ih ostavio na miru. Fin sam ja dečko.
|
|
| |