DonnieBrasco | Date: Wednesday, 07 November 2018, 23:27:04 | Message # 46 |
Gelipter
Group: Publika
Status: Offline
| Posto volis da izmisljas
Mozes slobodno i da okacis deo gde sam ti rekao i tada da SS nisam gledao, ali se o njemu pricalo u zajednickom chatu dok sam bio na rekreaciji.
|
|
| |
anchy | Date: Thursday, 08 November 2018, 09:51:40 | Message # 47 |
Bočica
Group: Publika
Status: Offline
| :)
Ja sam ti rekla da nisam od tih koji izmišljaju i da me zaobiđeš sa tim glupostima. U ovome što si slikao nisi rekao da je bilo u četu, tako da ti je "dokaz" jako loš, rekao si da je Guardian napravio, kao i sve svoje mnogobrojne pretpostavke, a ne kao činjenicu, svako bi rekao Guardian, naročito kada se već desio swap. Nije isključeno da ti jedno misliš, a drugo pričaš, ali nisam ti ja onda lažov kada prenesem ono što si mi rekao Poenta i nije bila taj SS i hvatanje reči oko njega, nego to da je osoba koja ga je napravila zaslužna za Nikolino ispadanje, dok ti tripuješ da on ne bi ispao da ga ti nisi predložio.
U pravu si, niko me ne tera da se javljam, samo što je ovo mesto baš za to - da raspravljamo o stvarima koje su se dešavale, ali sa tobom nema konstruktivne rasprave, jer se pre svega ne držiš teme, a umesto činjeničnih argumenata napadaš druge. Svakako ne volim da pričam sa zidovima, tako da pozdrav
EDIT: Zbog privatnosti, stavljen je SS bez imena i slika
Kad se bojiš - ne postojiš!
Message edited by anchy - Thursday, 08 November 2018, 18:23:34 |
|
| |