7. emisija - Page 4 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Forum » Virtual Survivor 8 - Cambodia: All Stars vs Challengers 2 » Boulevard Of Broken Dreams » 7. emisija (DonnieBrasco)
7. emisija
DonnieBrascoDate: Wednesday, 07 November 2018, 23:27:04 | Message # 46
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Posto volis da izmisljas smile

Mozes slobodno i da okacis deo gde sam ti rekao i tada da SS nisam gledao, ali se o njemu pricalo u zajednickom chatu dok sam bio na rekreaciji.

 
anchyDate: Thursday, 08 November 2018, 09:51:40 | Message # 47
Bočica
Group: Publika
Messages: 1050
Awards: 5
Reputation: 18
Status: Offline
:)

Ja sam ti rekla da nisam od tih koji izmišljaju i da me zaobiđeš sa tim glupostima. U ovome što si slikao nisi rekao da je bilo u četu, tako da ti je "dokaz" jako loš, rekao si da je Guardian napravio, kao i sve svoje mnogobrojne pretpostavke, a ne kao činjenicu, svako bi rekao Guardian, naročito kada se već desio swap. Nije isključeno da ti jedno misliš, a drugo pričaš, ali nisam ti ja onda lažov kada prenesem ono što si mi rekao smile Poenta i nije bila taj SS i hvatanje reči oko njega, nego to da je osoba koja ga je napravila zaslužna za Nikolino ispadanje, dok ti tripuješ da on ne bi ispao da ga ti nisi predložio.

U pravu si, niko me ne tera da se javljam, samo što je ovo mesto baš za to - da raspravljamo o stvarima koje su se dešavale, ali sa tobom nema konstruktivne rasprave, jer se pre svega ne držiš teme, a umesto činjeničnih argumenata napadaš druge. Svakako ne volim da pričam sa zidovima, tako da pozdrav biggrin

EDIT: Zbog privatnosti, stavljen je SS bez imena i slika smile


Kad se bojiš - ne postojiš!

Message edited by anchy - Thursday, 08 November 2018, 18:23:34
 
Forum » Virtual Survivor 8 - Cambodia: All Stars vs Challengers 2 » Boulevard Of Broken Dreams » 7. emisija (DonnieBrasco)
Search: