Publika
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:09:18 | Message # 151 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote Lavica88 ( ) Mislim da je nepobitno najzanimljiviji Ethan. Ta kombinacija Ivane Zigon i Vendi u njemu je prosto neodoljiva.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:22:43 | Message # 152 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| A ja najludji jer sam nekom takvom dao admina
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:23:57 | Message # 153 |
Prvo Mesto
Group: Publika
| Troyo, zbacice te taj sa prestola jer je mnogo namazan
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:29:07 | Message # 154 |
Krtica
| Quote Lavica88 ( ) Ta kombinacija Ivane Zigon i Vendi u njemu je prosto neodoljiva. haha realno je bukvalno tako xD
Ne veruj coveku koji drugima cisti lavaboe xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:30:16 | Message # 155 |
Major general
| Gleda neko one ranije Survivore,tipa sezone od 10 do 20?
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:32:01 | Message # 156 |
Krtica
| Tesko batice ovde imas 2 grupe ljudi one koji su pogledali sve sezone i to po par puta i neke koji nisu gledali skoro nista (tipa me, Lavica, Lara).
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:35:02 | Message # 157 |
Vučica
| Pa hvala Bogu da nisam, ja sam patriota, pratila sam samo nase Survivore.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:35:29 | Message # 158 |
Major general
| Aham,a i nasa Anchy spada u tu vasu grupu...:)
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:37:26 | Message # 159 |
Krtica
| Nemam nesto volje previse vremena u kontinuitetu mora da se ulozi, a plus me cini nekako tuznom jer bih i ja da to probam realno, a eto ne mogu. Uloga pasivnog posmatraca mi nije mnogo interesantna.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:39:44 | Message # 160 |
Major general
| Ucestvovala bi u Survivoru?
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:42:54 | Message # 161 |
Krtica
| Quote Pejko ( ) Ucestvovala bi u Survivoru? Da definitivno, to mi je velika neostvarena zelja. Ne zbog drugih popularnosti i ne znam cega, nego sam u stalnom preispitivanju sebe i to mi dosta pomoglo, a i zbog play-a.
Htela sam da se prijavim na ove nase, ali su onda uveli onaj vasljivi VIP. Obecavam ako vrate koncept bacam prijavu evo zvanicno, mada teska posla da ce se to ikada vratiti na nase prostore. I pozdravicu obavno LC i sve vasljive glodare odavde, a lisice necu da spaljujem, sta cu ne mogu xD
Message edited by tiksi - Tuesday, 14 November 2017, 17:45:06 |
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:45:33 | Message # 162 |
Major general
| Svaka cast,i ja bi voleo,ali sumnjam da bi se snasao sa svim onim stvarima,to jest najveci problem bi mi bio spavanje,i pomisao da milion gmizavaca bulje u mene..xd Ali tesko da ce to vratiti kod nas,ipak je Farma mnogo popularnija,sto primitivnije to bolje,nazalost.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:50:59 | Message # 163 |
Krtica
| Quote Pejko ( ) pomisao da milion gmizavaca bulje u mene. pa bulji i ti u njih pa da budete na istom
Mislim da je najgori problem nekupanje tj. kad smrdis i sav si ulepljen i ljudi oko tebe smrde, to definitivno, bar meni. Drugo je verovatno glad, da se spava moze, a i ne mora, sta da se radi. Ali sve u svemu u tome i jeste poenta koliko umom i dusevno mozes da se distanciras u odnosu na sve spoljasnje pritiske i da plivas. Ljudski organizam je superioran sistem, ptanje je kolko bi se samo iznutra ogranicavali.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:53:02 | Message # 164 |
Izjahani jahač
| Quote Pejko ( ) Gleda neko one ranije Survivore,tipa sezone od 10 do 20? Ja krenuo da gledam Gabon po prvi put i posle prve epizode mogu samo da kazem WTF.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 17:59:43 | Message # 165 |
Major general
| Quote pa bulji i ti u njih pa da budete na istom Mislim da je najgori problem nekupanje tj. kad smrdis i sav si ulepljen i ljudi oko tebe smrde, to definitivno, bar meni. Drugo je verovatno glad, da se spava moze, a i ne mora, sta da se radi. Ali sve u svemu u tome i jeste poenta koliko umom i dusevno mozes da se distanciras u odnosu na sve spoljasnje pritiske i da plivas. Ljudski organizam je superioran sistem, ptanje je kolko bi se samo iznutra ogranicavali. Plasio bih se da buljim verovatno,msm insekti i to me ne brinu,vec oni majmuni koji celu noc arlaucu...mada ko zna,mozda bi se suprotno ponasao,nikad se ne zna.
Quote Ja krenuo da gledam Gabon po prvi put i posle prve epizode mogu samo da kazem WTF. Koja je to sezona po redu?
|
|
| |