Dalmatinka (lavica) Don't Trust Me (ethan) Fairytale (nemanja) Fallin' (Tiksi) Kao ptica na mom dlanu (polly) Titanium (Merry) Kukavica (petarkondor) Udahni duboko (urke) Ne traži je sine (sac) Vreme za ljubav ističe (Matija) Ako odeš (troya)
Nurapac ili Nauperac, ko god, pesma je Ne trazi je sine!
Njegovi glasovi:
20 - Ne traži je sine - RAZVALIO :P
12 - Don't Trust Me (muzikalan, dobar u donjim lagama )
10 - Fallin' (imas talenta, svaka cast )
8 - Titanium (lepo Boga mi, jos jedna talentovana forumasica ) 7 - Dalmatinka (lepa boja glasa, nista vise :P ) 6 - Udahni duboko (nije lose ) 5 - Vreme za ljubav ističe (not bad :P ) 4 - Fairytale (no comment ) 3 - Kukavica (hahaha ) 2 - Kao ptica na mom dlanu (moracemo da ti kupimo mikrofon, da te bolje cujemo ) 1 - Ako odeš (mislim da si prvi put cuo pesmu kad si pustio karaoke )
Kladara:
Dalmatinka - TroanGirl Don't Trust Me - Matija Fairytale - Sac Fallin' - Tiksi Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Lavica Kukavica - Kondor Udahni duboko - Urke Ne traži je sine - Naup Vreme za ljubav ističe - Troya Ako odeš - Ethan
Prva tri mesta: Don't trust me, Fallin', Ne trazi je sine Zadnje mesto:
Kladara:Dalmatinka - TroanGirl Don't Trust Me - Matija Fairytale - Sac Fallin' - Tiksi Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Lavica Kukavica - Kondor Udahni duboko - Urke Ne traži je sine - Naup Vreme za ljubav ističe - Troya Ako odeš - Ethan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NAUPE, sta je ovo
Na redu je Urke sa pesmom Udahni duboko(NE, NE zvuciš kao Biberče uopšte ).
Glasovi:
12 - Titanium
10 - Fairytale
8 - Fallin'
7 - Kukavica 6 - Vreme za ljubav istice 5 - Ne trazi je sine 4 - Dalmatinka 3 - Don't trust me 2 - Kao ptica na mom dlanu 1 - Ako odes
Kladionica:
Dalmatinka - Lavica Don't trust me - Ethan Fallin' - tiksi Kukavica - petarkondor Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Merry Fairytale - Sac Ne trazi je sine - Nauparac Vreme za ljubav istice - Matija Ako odes - troya
TOP 3 : 1. Titanium 2. Fallin' 3. Fairytale Bottom : Ako odes Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Hvala Ethanu i Naupu, što me spasoše muke da se borim sa trokijem za poslednje mesto Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Sledeći na redu je Matija sa pesmom Vreme za ljubav istice. Pozdrav za sestru, Matiju.
Glasovi:
12: Fairytale (LJUBIM OVOG KRALJA KO KOD DA JE, hvala na popravljenoj godini)
10: Titanium
8: Fallin'
7: Dalmatinka 6: Udahni duboko 5: Don't trust me 4: Kao ptica na mom dlanu 3: Ne trazi je sine 2: Kukavica 1: Ako odes
Kladionica:
Dalmatinka - Lavica Don't trust me - mora biti Erhan jebes ga, on mi lici kao neko ko bi ovo pevao Fairytale - naup mozda ahhah Fallin - tiksi, poznajem joj glas Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Merry Kukavica - KONDOOOOOR Udahni duboko - urke Ne trazi je sine - Ti? Vreme za ljubav istice - JA (NEMOJ DA NISI URACUNAO OVE BODOVE) Ako odes - Troki
prva 3 mesta: 1. Titanium 2. Fallin 3. Vreme za ljubav istice zadnje mesto: Ako odes
Moram reci Matiji, hvala, takodje. Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Friday, 12 May 2017, 00:32:16