ESC 128
|
|
Sac | Date: Tuesday, 09 May 2017, 19:23:41 | Message # 271 |
Izjahani jahač
Group: Publika
Status: Offline
| Ok, citanje je u 8.
Naupe, reklama kosta.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Tuesday, 09 May 2017, 19:24:06 |
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 09 May 2017, 19:36:42 | Message # 272 |
Vučica
| Naupe, plati covjeku, u naturi
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 10 May 2017, 15:33:03 | Message # 273 |
Krtica
| Super jedva čekam čitanje, mada dobro vrv svi znamo koja je pesma pobedila, ali me zanimaju plasmani drugih, ugl biće zanimljivo i kao sto rekoh volela bih da uskoro bude jos neki karaoke da imamo još materijala za zabavu, a i za plaćanja, u naturi xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 10 May 2017, 16:36:11 | Message # 274 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Imam nesto da vam kazem, ali nemojte da ubijete glasnika...
Molim vas...
Sac odlaze citanje za sutra uvece (rekao mi je na facebook da vam javim) jer sada nije kuci...
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 10 May 2017, 16:40:06 | Message # 275 |
Vašljivi glodar
|
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 10 May 2017, 16:45:23 | Message # 276 |
Krtica
| Quote troya ( ) Sac odlaze citanje za sutra uvece (rekao mi je na facebook da vam javim) jer sada nije kuci...
e qq
troya ti si kriv za sve nemoj sada da se vadis ceka te kazna
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Wednesday, 10 May 2017, 16:54:59 |
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 10 May 2017, 17:20:18 | Message # 277 |
Vučica
|
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Polly | Date: Wednesday, 10 May 2017, 17:33:48 | Message # 278 |
Marioneta
|
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 10 May 2017, 17:50:33 | Message # 279 |
The Grim Reaper
| Quote tiksi ( ) troya ti si kriv za sve nemoj sada da se vadis bag ceka te kazna
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 10 May 2017, 17:51:01 | Message # 280 |
The Grim Reaper
| Da je ovo uradio u pravom esc, placao bi vise milionske kazne...
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 10 May 2017, 18:00:20 | Message # 281 |
Krtica
| Quote troya ( ) Da je ovo uradio u pravom esc, placao bi vise milionske kazne... haha
Ne znam prezanimljivo mi da vidim kako cu da se izbrukam sa plasmanom, muzicke skole, a antitalenat haha Sad jos jedan dan da se ceka, bas se rasteglo. Troya kazna, kazna, kakav si ti to host hehe
|
|
| |
Petar_Kondor | Date: Wednesday, 10 May 2017, 18:48:07 | Message # 282 |
Colonel
| a taman sam hteo da vam priznam da ja pevam titanium i da zahvalim svima što su glasali za mene ... ništa sačekaću do sutra onda
Gufuuu
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 10 May 2017, 21:13:28 | Message # 283 |
Krtica
| E ljudi ja cu otprilike napisati sta mislim o pesmama, ne volim neke norme pogotovo ako su besmislene i ne vode ničemu (kao ovo čekanje do sutra, rok za glasanje je danas u 8, ko je imao veliku želju glasao je, danima su tu pesme). Imena iz mojih pretpostavki neću da spominjem za slučaj da ipak ima neko ko bi glasao.
Dalmatinka je otpevana na jedan suptilan i seksi način u okviru vokalnih ograničenja koje ima izvođač. Sviđa mi se odabir pesme u celokupnom kontekstu izvođača i svega ostalog na forumu i kontrast prodornosti u pozdravnoj poruci i nežnosti u izvođenju pesme. Takođe izvođač se jako prilagodio temi i uspeo da dočara ambijent pesme.
Dont trust me dovitljiva pesma, kao što mislim i da je izvođač pesme. Izvođač je prilagodio tj. obradio pesmu i prilagodio je svojim mogućnostima. Ima prelepi zavodljivi muški i urbani glas, poseduje sluh i vlada engleskim. Sa muzičke strane ja sam ovo izvođenje dosta dobro ocenila.
Fairytale je hit ovog ESCa, ovu pesmu sam najviše puta preslušala i mnogo puta mi je popravila raspoloženje. Izvođač je ovo nonšalatno i opušteno izneo, iako je bilo falša i problema u izgovoru, njega jednostavno nije bio briga i nije bilo nesigurnosti, on je pričao svoju priču. Ima glas kao neki mišić koji je popio par piva iz nekog crtaća.
Fallin je izveo neko ko se vidi da je i pre nešto pevao, mada je pesma možda bila preveliki zalogaj za taj momenat i stanje glasa i neprilagođena muzičkom ukusu većine forumaša. Pesma je "crnačka" i jako je teško beloj osobi da je otpeva, slabo ima vremena da se diše zbog muzičkih prelaza itd. Ozvučenje je moglo biti bolje i telefon je mogao takođe da se udalji. No definitivno kao najveći propust vidim ovde izbor pesme.
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 10 May 2017, 21:28:49 | Message # 284 |
Krtica
| Kao ptica na mom dlanu otpevana toplim poetičnim glasom, mada je dosta izravnata i mogla je dinamičnija da bude. Mislim da je izbor pesme jako dobar za ovaj ESC i izvođača i da izvođač apsolutno treba da bude zadovoljan svojim izvođenjem s obzirom da mislim da nema običaj da peva, a trebalo bi više da peva svakako.
Titanium je u celini najkompletnije izvođenje na ovom esc-u. U početku mi se činilo da je neko samo pustio originalnu pesmu koliko je dobro bilo, posle je izvođač pomalo klizao sa tonovima i videlo se da peva zapravo neko drugi. Izgovor je na nekim mestima bio predobar i preseksi na nekim mestima bilo je rastezanja reči i tonova. Sve visine su otpevane falsetom, moglo je nešto i punim glasom da ga čujemo. Izvođač je sve u svemu supertalentovan, izbor pesme je više nego dobar i mislim da ako nastavi da vežba i kontroliše glas na nižim tonovima (donja laga xD i da vidimo kakva je gornja punim glasom u nekoj od narednih pesama), može čak i da se bavi muzikom.
Kukavica potpuno odgovara virtuelnom identitetu izvođača koji je dosta kreativan i slobodan po prirodi. Muzički deo neću da komentarišem hihi. Neka vrste himne za jedan deo ovog VS sveta.
Udahni duboko dosta samouvereno otpevana i iz srca izvođača. Takođe je i tačno otpevana, nema falša, mada je pesma laka. Sviđa mi se n-n-n deo i zviždanje. Vidi se da ovaj dečko voli kafane i da je veseljak xD
Ne traži je sine je po meni izveo neko ko možda ima najbolji glas od svih izvođača (dečko potencijal), međutim vidi se da nije mnogo vežbao i direktno se bavio muzikom sa tehničke strane. Žao mi je što nije izabrao neku drugu možda manje nardonjačku pesmu. Takođe mislim da je nepotrebno karikirao na nekim mestima, valjda pokušavajući da bude Sinan. Volela bih da čujem definitivno ovog čoveka kako izvodi neku drugu pesmu, mislim da može da pokaže mnogo mnogo više.
Vreme za ljubav ističe neverovatno lepa i seksi muška boja glasa, mada je bilo falša pogotovo u početku. Izvođač bi trebalo da izbegava da omekšava pojedine delove reči posebno slovo L. Međutim definitivno je preneo seksi atmosferu ove pesme i emocionalno je otpevao na jedan jako lep način. I ovog momka bih volela da čujem kako izvodi nešto drugo, mislim da može da pokaže više.
Ako odeš izvođač pokazao neviđenu hrabrost, za šta mu skidam kapu stvarno. Mogao je malo više da se opusti dok je izvodio pesmu, ova pesma je nekako kao rat, gde se izvođač bori sam sa sobom, nevezano za to da li se gađaju tonovi ili ne. Izbor pesme je dobar, ali sluh izostaje.
Message edited by tiksi - Wednesday, 10 May 2017, 21:43:41 |
|
| |
TroanGirl | Date: Wednesday, 10 May 2017, 22:34:57 | Message # 285 |
1. glas Virtualije
| Tixi u ulogu Sajmona x factor hahaha
|
|
| |