ESC 153
|
|
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:01:59 | Message # 46 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| SAC
Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) - 10 Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) - 8 Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)Slobodan Dzikoski - 7 Carsija - AL DINO (cover by Nitro) - 3 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic - 1 ZUTE DUNJE - ROCK KO FOL - 12 Sam Smith - Lay Me Down |Cover By Marina Vujosevic - 2 Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja - 6 Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) - 4 Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) - 5
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:04:03 | Message # 47 |
Colonel
| MATIJA
12 Ivica Dacic - Miljacka 10 Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) 8 Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 7 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 6 ZUTE DUNJE - ROCK KO FOL 5 A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja 4 "See You Again" by Wiz Khalifa and Charlie Puth (cover by Josipa) 3 Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 2 Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) 1 Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)Slobodan Dzikoski
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:06:05 | Message # 48 |
Colonel
| ETHANMORASCA
12-Volio bih da si tu 10-See You Again (Josipa) 8-Al Dino 7-Rijekom bez imena 6-Žute dunje 5-Lay Me Down 4-Bijelo dugme (Edin Drndic) 3-Vruc vetar 2-Pesma o nama 1-Lane moje (Slobodan)
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:07:53 | Message # 49 |
Colonel
| ANCHY
Bijelo Dugme-8 See you again-12 23. prosinac-4 Lane moje-6 Carsija-5 7 years-10 zute dunje-3 Sam smith-2 Maja Gavrilovic-1 Volio bih da si tu-7
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:09:33 | Message # 50 |
Colonel
| PEJKO
Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) - 8 Ivica Dacic - Miljacka - 12 Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) - 1 Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)Slobodan Dzikoski Carsija - AL DINO (cover by Nitro) - 2 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic - 4 Sam Smith - Lay Me Down |Cover By Marina Vujosevic - 3 Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) - 5 A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja - 10 Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) - 7 Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) - 6
|
|
| |
Polly | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:10:26 | Message # 51 |
Marioneta
Group: Game host
| Koliko publike, sve pršti od komentara!
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:11:04 | Message # 52 |
Colonel
| JASON
Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) 12 Ivica Dacic - Miljacka 3 Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) 8 Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 6 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 5 ZUTE DUNJE - ROCK KO FOL 10 Sam Smith - Lay Me Down |Cover By Marina Vujosevic 7 Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 4 A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja 2 Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) 1
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:12:54 | Message # 53 |
Colonel
| IVANA123
Vocal 5 & Roko Blaževic - 23. prosinac 12 poena Josipa - See you again 10 poena Nitro - Volio bih da si tu 8 poena ?Irma Karasoftic - Pesma o nama 7 poena Nemanja - A sad adio 6 poena Slobodan Dzikoski - Lane moje 5 poena Ivica Dacic - Miljacka 4 poena Edin Drndic - Sve ce to, o mila moja 3 poena Bogdana Živkovic - 7 years 2 poena Nitro - Caršija 1 poen
Hahahahahah,ovolika nezainteresovanost odavno nije bila xD
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:14:32 | Message # 54 |
Colonel
| TIKSI
12 -7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 10- Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) 8- Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 7- Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) 6- Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) 5-Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) 4-ZUTE DUNJE - ROCK KO FOL 3-Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 2-Sam Smith - Lay Me Down | Cover By Marina Vujosevic 1-Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:16:12 | Message # 55 |
Colonel
| DZEJKOBS
"See You Again" by Wiz Khalifa and Charlie Puth (cover by Josipa) 12 poena 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 10 poena Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) 8 poena Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)Slobodan Dzikoski 7 poena Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) 6 poena Sam Smith - Lay Me Down |Cover By Marina Vujosevic 5 poena A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja 4 poena Volio bi da si tu - CRVENA JABUKA (cover by Nitro) 3 poena Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 2 poena Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 1 poen
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:18:41 | Message # 56 |
Colonel
| URKE
12 - Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 10 - 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 8 - "See You Again" by Wiz Khalifa and Charlie Puth (cover by Josipa) 7 - Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover) 6 - Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 5 - A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja 4 - Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) 3 - Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) 2 - Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover) 1 - Sam Smith - Lay Me Down | Cover By Marina Vujosevic
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:20:18 | Message # 57 |
Colonel
| NOKO_BOY
23.prosinac-12 7 years dajem-10 lane moje dajem-8 crvena jabuka-volio bihd a si tu-7 see you again-6 vruc vetar-5 pesma o nama-4 rijekom bez imena-3 zute dunje-rock ko fol-2 bijelo dugme-1
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:22:15 | Message # 58 |
Colonel
| POLLY
1 - ZUTE DUNJE - ROCK KO FOL 2 - Carsija - AL DINO (cover by Nitro) 3 - Lane moje - Zeljko Joksimovic (cover)Slobodan Dzikoski 4 - Irma Karasoftic - Pesma o nama (Cover) 5 - Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) 6 - Sam Smith - Lay Me Down |Cover By Marina Vujosevic 7 - 7 Years - Lukas Graham COVER by Bogdana Zivkovic 8 - "See You Again" by Wiz Khalifa and Charlie Puth (cover by Josipa) 10 - Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) 12 - Sve Ce To O Mila Moja - Bijelo Dugme (Edin Drndic Cover)
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:24:05 | Message # 59 |
Krtica
| Hvala Ethane, Anchy, Ivana bogte ja ovde nist ne vidim :P
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
noko_boy | Date: Tuesday, 13 February 2018, 20:24:42 | Message # 60 |
Colonel
| BOLEST
7 years-12 a sad adio-10 zute dunje-8 sam smith-7 Carsija-6 see you again-5 rekom bez imena-4 Lane moje-3 volio bih da si tu-2 Miljacka-1
|
|
| |