ESC 168
|
|
TheGuardian | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:08:36 | Message # 91 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
Status: Offline
| sam nesto propustio? o.O
|
|
| |
stingemmm | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:11:08 | Message # 92 |
Trainwreck diktator
Group: Publika
| Evo čak i skromni ljudi gledaju zadrugu, papi baš si se zajebao u proceni izgleda
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:14:37 | Message # 93 |
Prvo Mesto
| Iskreno sve si u pravu i slažem se sa tobom, ali nemoj da se nerviraš Papiiii nego pošalji neku pesmicu!!!
P.S. Baš me zanima ko je rekao to za crkvu? Msm kreativno je
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:39:37 | Message # 94 |
Moralna Drolja
| Evo gde sam nasao izjavu Balkanska estrada Osoba koja meditira bi bila svesna svojih recenica, ova to sigurno ne radi sa doticnim Spirom :/
Ne zanima me sta sam propustio = neko kao Elio je spremniji da ulazi u malverzacije i svadje vise nego osoba koja ne gleda stvari kao sto je zadruga (zbog dominantnih info koje dobija u toku dana)
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:47:32 | Message # 95 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Moram priznati da teoriju zavere o rijaliti emisijma koje programiraju ljude da izdaju jedni druge u VS smatram poprilično nategnutom. Evidentno je da imaš teške predrasude prema ljudima koji prate rijaliti programe i da zbog toga ne želiš da imaš ništa sa njima, što je po mom mišljenju veoma zatucano.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:52:30 | Message # 96 |
Prvo Mesto
| Ali Papi, ako polaziš od te pretpostavke koju si izneo, zašto onda ti kao neko ko ne prate takve stvari započinješ ovde nepotrebnu dramu? Nešto mi se tu ne uklapa: Ili je ta pretpostavka netačna ili i ti pratiš Zadrugu?
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:58:12 | Message # 97 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Predrasude su izmislili masoni i ubacili u nasu hranu i vazduh da se ne bismo svi druzili i ujedinili protiv njih. SMRT PREDRASUDAMA!
|
|
| |
Elio | Date: Wednesday, 20 June 2018, 02:11:01 | Message # 98 |
Božen
| Ja sam se šalio Papi za to da si propustio šansu da me upoznaš a ovo da sam spremniji da ulazim u malverzacije i svađe je čista predrasuda, pogotovo ako uzmemo u obzir da se ni sa jednim igračem u VSu nisam posvađao ja sam mislio da si malo otvorenijih shvatanja i da si spreman da prihvatiš različitosti, koje su za mene prelepe i čine svako biće jedinstvenom jedinkom.
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
anchy | Date: Wednesday, 20 June 2018, 03:28:37 | Message # 99 |
Bočica
| Uskoro pandemija bojkota foruma
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 20 June 2018, 08:01:01 | Message # 100 |
Krtica
| Ajooj Papi
Mozda da, mozda ne :P Vrv je to pitanje kako nesto na nekog utice, kao sto smo diskutovali u nekoj temi, nismo svi isti i razlicite stvari na nas razlicito uticu, ali to svakako nije razlog za npr. napustanje foruma. Bas zato sto ovde ima i ljudi koji su dosta drugaciji u nekim aspektima je i zanimljivije.
Gledala sam (ne bas redovno) jednu sezonu onih "Parova" i ja. Takodje sam pobornik onih ideja "kakve su ti misli takav ti je zivot" ili toga da kroz misli sejemo semena iz kojih raste vrt koji cini nasu podsvest, a samim tim oblikuje i ono sta smo u nekom vremenskom periodu, ali stvarno ne bih generalizovala. Posto sam imala osecaj da me truje, a nije mi bilo preterano ni zanimljivo, licno sam prestala to da radim. To ne znaci da truje svakog, neko je mozda manje podlozan trivijalnim uticajima koji dolaze spolja, a jos manje znaci da ce se neko po tom modelu ponasati u VS ili jos gore RL.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 08:15:06 | Message # 101 |
Vučica
| Papi odlucio da opravda svoju novu titulu izgleda...
Tiksi, bre, nisam znala da se bavis lifecouchingom.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
ivana123 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 09:35:15 | Message # 102 |
Lieutenant general
| Quote TheGuardian ( ) sam nesto propustio? o.O Otprilike i moja reakcija..
Ne pratim Zadrugu (niti bilo šta tog tipa), ali ovakvo mišljenje jeste preterano..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
Pejko | Date: Wednesday, 20 June 2018, 11:30:24 | Message # 103 |
Major general
| Ja ne pratim te gluposti,ali daj bre covece..da zbog tema koja nije nikome nametnuta,da napustas forum...iako se slazem sa dosta toga sto si rekao,i mislim da bi trebalo zabraniti takvu vrstu emisije...nije vredno toga,veruj mi.
Miki Mecava do pobede!
|
|
| |
Jason | Date: Wednesday, 20 June 2018, 11:30:57 | Message # 104 |
Generalissimo
| Quote papi_gm993 ( ) Vreme je najdragoceniji resurs svake osobe. Koristimo ga tako sto svakodnevno upijamo informacije (znanje) ili ih pruzamo drugima.TV PROGRAM se zove tako sa razlogom - da programira nasu podsvest. Gledanjem Zadruge, Parova, Velikih Bratova i cega vec sve ima medju rijalitima upijate informacije (najvise vase nesvesno) koje vam tamo serviraju - malverzacije, svadje, puno negativne energije, bespotrebnih informacija i gluposti koje trenutno u osecanju razocaranja ne znam da imenujem. Istrazivao sam na google imena osoba koje ste na ovom threadu spominjali, jedna je izjavila "Srusila bih crkvu i sagradila jos stariju". Koliko zatupljivanja dobije podsvest u upijanju ovakve informacije! Zato ste svi koji ih pratite u jednoj obicnoj drustvenoj igri kao sto je VS spremniji da manipulisete, vredjate, izdajete dogovore, i sta se jos radi u takvim situacijama.
Osim troya, maski, youngwolf i tiksi (za koje mislim da ne gledaju ovo) sve ostale bojkotujem! U RLu me necete videti, sem ako me ovo cetvoro ne upoznaju sa vama. Bas me briga ako sam vas isprozivao ili uvredio, ionako odoh sa ovog foruma, svako ima pravo da izabere koliko kvalitetno ce da trosi svoj najdragoceniji resurs. Ovo nije ono na sta cu ja da ga trosim. Pozdrav svima Ja pratim Zadrugu svaki dan (Parove nisam nikako) i sve sam suprotno od onga sto si napisao za one sto gledaju takav program. Nije do toga sta gledas nego kakva si osoba.
|
|
| |
Maski | Date: Wednesday, 20 June 2018, 11:58:25 | Message # 105 |
The Idol Queen
| lele pa ovaj forum samo drama
scenaristi sede raspravljaju se kako da dignu rejting foruma - ma daj da Troji pukne film zbog ove dvojce, - uf smirilo se - cek, sta sad hmmm - pazi ovaj esc je vec neko vreme miran - jbt da, jos od onog gde su novajlije samo jedni za druge glasali... - ajd to - ajd - super! - a ko ce? - hm daj nekog ko po karakteru to nikad ne bi uradio - uuuuuu fenomenalna ideja
svaki dan ljudi, svaki bogovetni dan neki haos jos samo kamere fale i postade ovo pravi rijaliti ili neka bas krs serija
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |