ESC 227
|
|
LaraCroft | Date: Friday, 04 December 2020, 10:27:49 | Message # 76 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Cestitam pobedniku na pesmi koju je odabrao, bila je to "sigurica" za visok plasman.
Evo mojih glasova kako sam u PP poslala Anhelu
12 - Željko Vasić - Žena kao ti 10 - Toše Proeski - Čija si 8 - Bajaga i Instruktori - Pada vlada 7 - Željko Samardžić - Sve je surovo 6 - Aleksandra Radović - Bivši dragi 5 - Dženan Lončarević - Dobro je to 4 - Dino Merlin - Sredinom 3 - Dragana Mirković - Na kraju priče 2 - Saša Miranović - Ponoć i podne 1 - Sinan Sakić - Medena
bez bodova pesma koju sam poslala (Zdravko Colic) i In Vivo pozz
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Friday, 04 December 2020, 10:28:39 |
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 04 December 2020, 10:35:30 | Message # 77 |
Imperija
| Licno sam prvo htela da posaljem nesto od Cece, tipa - Tacno je (ja sam sve lepo upropastila), Batali (koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak) ili Stereo bol (Lajka iz svemira) - ali nisam sigurna koliko bih dobro prosla. Sigurno slabije nego sa Colom. Mozda je i moj izbor pesme bio "sigurica" za visok plasman...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
WanderLust | Date: Friday, 04 December 2020, 13:30:05 | Message # 78 |
Crna vatra
| Hvala Lara na 12 bodova.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Friday, 04 December 2020, 14:24:46 | Message # 79 |
Revijalni član
| Ja jos nisam shvatio sta je ovde sigurica... Uglavnom promasim...
Elem... Laro, sjajan izbor. Od mene si dobila 12 poena.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 04 December 2020, 16:12:54 | Message # 80 |
Imperija
| Quote WanderLust ( ) Hvala Lara na 12 bodova. Nema na cemu, volim tu pesmu
Quote YoungWolf ( ) Elem... Laro, sjajan izbor. Od mene si dobila 12 poena. Danke
|
|
| |
Anhel | Date: Friday, 04 December 2020, 17:01:17 | Message # 81 |
Major general
| Ostao sam dužan još ovo da podelim sa vama
Anhel
Sinan Sakić - Medena [1] Saša Miranović - Ponoć i podne [2] Dragana Mirković - Na kraju priče [3] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [4] Aleksandra Radović - Bivši dragi [5] Toše Proeski - Čija si [6] Željko Samardžić - Sve je surovo [7] Dženan Lončarević - Dobro je to [8] Željko Vasić - Žena kao ti [10] In Vivo - Tu tu tu [12]
ErinNavan
Saša Miranović - Ponoć i podne [1] Dženan Lončarević - Dobro je to [2] Željko Samardžić - Sve je surovo [3] Dino Merlin - Sredinom [4] In Vivo - Tu tu tu [5] Dragana Mirković - Na kraju priče [6] Željko Vasić - Žena kao ti [7] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [8] Aleksandra Radović - Bivši dragi [10] Toše Proeski - Čija si [12]
YoungWolf
Sinan Sakić - Medena [1] Saša Miranović - Ponoć i podne [2] Dragana Mirković - Na kraju priče [3] Željko Samardžić - Sve je surovo [4] Željko Vasić - Žena kao ti [5] Dženan Lončarević - Dobro je to [6] Dino Merlin - Sredinom [7] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [8] Aleksandra Radović - Bivši dragi [10] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [12]
MarkoNG
Bajaga i Instruktori - Pada vlada [1] Dženan Lončarević - Dobro je to [2] Željko Samardžić - Sve je surovo [3] Željko Vasić - Žena kao ti [4] Aleksandra Radović - Bivši dragi [5] Dino Merlin - Sredinom [6] Sinan Sakić - Medena [7] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [8] Toše Proeski - Čija si [10] In Vivo - Tu tu tu [12]
LaraCroft
Sinan Sakić - Medena [1] Saša Miranović - Ponoć i podne [2] Dragana Mirković - Na kraju priče [3] Dino Merlin - Sredinom [4] Dženan Lončarević - Dobro je to [5] Aleksandra Radović - Bivši dragi [6] Željko Samardžić - Sve je surovo [7] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [8] Toše Proeski - Čija si [10] Željko Vasić - Žena kao ti [12]
DelPiero
Bajaga i Instruktori - Pada vlada [1] Dino Merlin - Sredinom [2] Saša Miranović - Ponoć i podne [3] Sinan Sakić - Medena [4] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [5] Aleksandra Radović - Bivši dragi [6] In Vivo - Tu tu tu [7] Željko Samardžić - Sve je surovo [8] Željko Vasić - Žena kao ti [10] Toše Proeski - Čija si [12]
|
|
| |
Anhel | Date: Friday, 04 December 2020, 17:16:30 | Message # 82 |
Major general
| troya
Dino Merlin - Sredinom [1] Dragana Mirković - Na kraju priče [2] In Vivo - Tu tu tu [3] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [4] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [5] Željko Vasić - Žena kao ti [6] Saša Miranović - Ponoć i podne [7] Dženan Lončarević - Dobro je to [8] Toše Proeski - Čija si [10] Željko Samardžić - Sve je surovo [12]
WanderLust
In Vivo - Tu tu tu [1] Sinan Sakić - Medena [2] Dragana Mirković - Na kraju priče [3] Dženan Lončarević - Dobro je to [4] Aleksandra Radović - Bivši dragi [5] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [6] Željko Samardžić - Sve je surovo [7] Toše Proeski - Čija si [8] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [10] Dino Merlin - Sredinom [12]
Amil
Željko Samardžić - Sve je surovo [1] Dženan Lončarević - Dobro je to [2] Željko Vasić - Žena kao ti [3] Aleksandra Radović - Bivši dragi [4] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [5] In Vivo - Tu tu tu [6] Dino Merlin - Sredinom [7] Saša Miranović - Ponoć i podne [8] Sinan Sakić - Medena [10] Toše Proeski - Čija si [12]
Jason
Saša Miranović - Ponoć i podne [1] Dženan Lončarević - Dobro je to [2] Dragana Mirković - Na kraju priče [3] Željko Vasić - Žena kao ti [4] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [5] In Vivo - Tu tu tu [6] Željko Samardžić - Sve je surovo [7] Dino Merlin - Sredinom [8] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [10] Toše Proeski - Čija si [12]
Killy
Saša Miranović - Ponoć i podne [1] Željko Vasić - Žena kao ti [2] Dino Merlin - Sredinom [3] Dragana Mirković - Na kraju priče [4] Sinan Sakić - Medena [5] Dženan Lončarević - Dobro je to [6] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [7] Toše Proeski - Čija si [8] Željko Samardžić - Sve je surovo [10] Aleksandra Radović - Bivši dragi [12]
ivana123
Dragana Mirković - Na kraju priče [1] Zdravko Čolić - Zločin i kazna [2] Dženan Lončarević - Dobro je to [3] Toše Proeski - Čija si [4] Saša Miranović - Ponoć i podne [5] Dino Merlin - Sredinom [6] In Vivo - Tu tu tu [7] Željko Vasić - Žena kao ti [8] Bajaga i Instruktori - Pada vlada [10] Aleksandra Radović - Bivši dragi [12]
Message edited by Anhel - Friday, 04 December 2020, 17:17:31 |
|
| |
ErinNavan | Date: Saturday, 05 December 2020, 19:39:28 | Message # 83 |
Kućna pomoćnica
| Kud sam ovo čitanje propustila? Odavno nije bilo ovako zabavno.
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |