ESC 232
|
|
troya | Date: Monday, 25 January 2021, 23:12:48 | Message # 61 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Btw slucajno sam zamenio leove i amilove glasove kod Ivane, ali ne menja nista
Ustvari, po prvi u istoriji je Leo zadnji
|
|
| |
Selima | Date: Monday, 25 January 2021, 23:19:42 | Message # 62 |
Queenpin
Group: Publika
| Quote WanderLust ( ) Ljudi moji ovo nije moguceeeeee, doca nije kalkulisao Prvi put glasa objektivno najbolju pesmu. Zamisliti ću tri želje. Mora da je neko čudo
Čestitke pobjednici
Message edited by Selima - Monday, 25 January 2021, 23:21:18 |
|
| |
troya | Date: Monday, 25 January 2021, 23:21:15 | Message # 63 |
The Grim Reaper
| Film - Zamisli zivot u ritmu muzike za ples (LaraCroft) 85
Film - Mi nismo sami (Dzejkobs) 82 Film - Ljubav je zakon (ErinNavan) 80 Film - Doci cu ti u snovima (WanderLust) 71 Film - Srce na cesti (Bolee) 67
Film - Sjećam se prvog poljupca (Ivana123) 61 Film - Boje su u nama (Amil) 54 Film - Dobre Vibracije (Anhel) 50 Film - Lijepo, lijepo, neopisivo (Troya) 33 Film - Ana Nirvana (Emma) 30 Film - Neprilagodjen (Jason) 25
Ovo je prava tabela.
Leo je poslednji.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 25 January 2021, 23:22:41 | Message # 64 |
The Grim Reaper
| Za listu uspesnosti:
5 poena: LaraCroft 4 poena: Dzejkobs 3 poena: ErinNavan 2 poena: Wanderlust 1 poen: Bolee
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 26 January 2021, 10:52:26 | Message # 65 |
Imperija
| Forumasi moji dragi, hvala na poenima, bila je ovo moja prva pobeda, mada nisam ucestvovala sigurno na vise od 50% ESC-ova. Poslala sam sigurica pesmu, koju svi slusaju i vole, manje ili vise... Bio je ovo krug sa odlicnim pesmama, bravo za ideju.
Quote ErinNavan ( ) Lara lagano postaje jedan od mojih omiljenih likova. Samo da me ne ubiju na kraju, kako to obicno biva s omiljenim likovima u odlicnim serijama, filmovima i knjigama.
BTW, posto sam bas u guzvi narednih dana, zamolila bih da neko drugi sad prihvati organizaciju sledeceg ESC-a. Ako bas ne moze niko, ja cu da postavim neku temu u sredu uvece, pa kad zavrsimo krug.
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
ErinNavan | Date: Tuesday, 26 January 2021, 11:08:08 | Message # 66 |
Kućna pomoćnica
| Quote LaraCroft ( ) Samo da me ne ubiju na kraju, kako to obicno biva s omiljenim likovima u odlicnim serijama, filmovima i knjigama. U takvim slučajevima, ja napišem nov kraj, po svom ukusu. Moji omiljeni likovi ne umiru, sem ako treba ponovo da se rode.
Quote LaraCroft ( ) BTW, posto sam bas u guzvi narednih dana, zamolila bih da neko drugi sad prihvati organizaciju sledeceg ESC-a. Ako se niko ne javi do večeras, postavljam ja temu, baš imam jednu dušu dala za kraj januara, počeak februara.
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |