ESC16
|
|
LaraCroft | Date: Monday, 28 March 2011, 22:11:18 | Message # 76 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote (Neo) dajem sansu lari da se upise na listu i ne bude vecito zadnja nemam ja nista od osvajanja mesta u vrhu i bodova... isto i kad se igra VS, svejedno mi da li cu da pobedim ili ispadnem pre ujedinjenja... OK, posto sam unela svadju u ovaj divan skup, naglasavam da posle ovog, vise necu da saljem pesme za ESC...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 28 March 2011, 22:15:27 | Message # 77 |
Generalissimo
| Quote nemam ja nista od osvajanja mesta u vrhu i bodova... a imas od tog da ispravljas krive drine ?:)
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 28 March 2011, 22:16:10 | Message # 78 |
Gelipter
| Neo kralj
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 28 March 2011, 22:16:45 | Message # 79 |
Generalissimo
| Quote isto i kad se igra VS, svejedno mi da li cu da pobedim ili ispadnem pre ujedinjenja... zaboravila si da napises ,il ti je svejedno da odustanes na vece svog izbacivanja to slobodno dodaj u kontekstu
Message edited by Neo - Monday, 28 March 2011, 22:20:30 |
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 28 March 2011, 22:18:21 | Message # 80 |
Imperija
| mogla sam onda i ja tako poslati nesto od prvih pesama Magazina...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 28 March 2011, 22:19:06 | Message # 81 |
Gelipter
| Mogla si
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 28 March 2011, 22:22:53 | Message # 82 |
Imperija
| Quote (Neo) zaboravila si da napises ,il ces da odustanes na vece svog izbacivanja kako sam mogla da budem izbacena, kada sam bila u svim mogucim dealovima (tako se pricalo za mene) ??? ali, to nije tema ove teme...
|
|
| |
AleXandar | Date: Monday, 28 March 2011, 22:22:57 | Message # 83 |
Bringer Of Rain
| Ljudi saljite glasove.. nista nije prekinuto
Message edited by AleXandar - Monday, 28 March 2011, 22:23:08 |
|
| |
Neo | Date: Monday, 28 March 2011, 22:23:50 | Message # 84 |
Generalissimo
| ja se ne bi oglasavao po tom pitanju da je bilo ko poslao ,bilo sta , da je poslao rammstein , to je licni izbor , ja sam poslao biografsku pesmu , nije prihvacena ok , nije problem , izbacen sam i to je to odo sad Added (28 March 2011, 10:23 PM) ---------------------------------------------
Quote to nije tema ove teme... pa ti si je prva pomenula ne ja , ja samo dodajem propusteno
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 28 March 2011, 22:24:52 | Message # 85 |
Imperija
| Neo, najbolje posalji drugu pesmu... ja sam samo to zelela (i napisala vec)
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 28 March 2011, 22:26:40 | Message # 86 |
Krtica
| kud je ovo otislo kad udjesu u svastaru ko u zonu sumraka da ulazis..
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 28 March 2011, 22:30:35 | Message # 87 |
Izjahani jahač
| Quote (tiksi) kud je ovo otislo kad udjesu u svastaru ko u zonu sumraka da ulazis.. Da znas... Kad nam dodju novi clanovi, ovi stari se odmah povampire...
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Lazar | Date: Monday, 28 March 2011, 22:31:42 | Message # 88 |
Colonel general
| I meni je ovo mnogo glupo. Za desetak pesama koje sam hteo da posaljem sam trazio godinu izdavanja tog albuma, i za par njih je bila jedna godina manje (1989.) ili vise (2001., kao sto sam hteo da posaljem od pocetka Tap 011 - Reka). Nije fer i mislim da nema potrebe da pocinjemo sa krsenjem pravila. Ali nisam organizator. Mislim da je trebao odmah da odbije pesmu ako nije bila dobra (iz odgovarajuce godine), kao sto mi je Urke jednom odbio pesmu koja nije bila odgovarajuca za zadatu temu...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 28 March 2011, 22:32:47 | Message # 89 |
The Punisher
| Quote (LaraCroft) pravila koje je zadao Alex za ovu temu moraju se poshtovati... A ja mislio da ovo vazi samo za moj SVC Slazem se sa Larom,ako je pesma toliko iza 90-ih ne bi trebala da bude prihvacena ali to je greska Alexa koji to nije primetio. BTW na Mislisi sam imao cak 50 poena Bravo ja
Message edited by MarkoNG - Monday, 28 March 2011, 22:33:17 |
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 28 March 2011, 22:33:50 | Message # 90 |
Gelipter
| OK NECU NI JA DA IGRAM ONDA , POSLAO SAM GLAS NE MOJ UVAZITI SLOBODNO , KAD NEKI VOLE DA SERU ONDA NECU NI DA IGRAM
|
|
| |