|
ESC 17
|
|
| Monna | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:33:06 | Message # 106 |
 Private
Group: Publika
Status: Offline
| Fala na site shto glasaa da Ispadnam xD hahahaha
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:36:18 | Message # 107 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Miko, nije me pogodilo ispadanje, već mi je muka od tvojih podlih i bezobraznih podjebavanja, koje seješ na svakom koraku.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:37:20 | Message # 108 |
 Gelipter
| Ethane ja sam ti nedavno vec rekao da ima jedan dobar razlog zbog cega ovo radim :))))... Veruj mi ja ovo nisam zapoceo
|
| |
|
|
| Suljomir | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:38:00 | Message # 109 |
 Major general
| Quote (EthanMorasca) eć mi je muka od tvojih podlih i bezobraznih podjebavanja, koje seješ na svakom koraku. Oprosti mu Ethan... 
|
| |
|
|
| Neo | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:38:25 | Message # 110 |
 Generalissimo
| znao sam da cu ispasti onog trenutka kad sam cuo da pojedinci ne znaju ko je ce gevara, pogotovo sto je mladja populacija u pitanju , te sam znao da 90 % njih nikad nije ni culo za moju pesmu , al kako god
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:39:04 | Message # 111 |
 Vašljivi glodar
| Samo da razjasnimo, Miko mi se svim svojim peckanjima koje mi upućuje sveti za to što sam ga zajebavao kada je vodio All-Stars i što se i dan-danas zezamo rečima: brzo, brzo. Izgleda da je zaboravio da je istu stvar radilo još 10-ak ljudi, a on je od svih našao da se sveti baš meni.
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:39:57 | Message # 112 |
 Gelipter
| Quote (EthanMorasca) Samo da razjasnimo, Miko mi se svim svojim peckanjima koje mi upućuje sveti za to što sam ga zajebavao kada je vodio All-Stars i što se i dan-danas zezamo rečima: brzo, brzo. Izgleda da je zaboravio da je istu stvar radilo još 10-ak ljudi, a on je od svih našao da se sveti baš meni. Nema to veze dragi moj sa brzo,brzo , ne radi se o tome , razmisli malo dublje pre All Stars
|
| |
|
|
| Suljomir | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:40:01 | Message # 113 |
 Major general
| Ethan opusti se ne vrijedi se zbog jednog mike nervirat
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:40:53 | Message # 114 |
 Imperija
| Quote (Neo) pojedinci ne znaju ko je ce gevara ja znam ko je bio Ce Gevara, ali mi se celo to revolucionarno komunisticko drustvo uopste ne svidja... ubili su ga oni sa kojima se lizao prethodno 20 godina...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:40:56 | Message # 115 |
 Gelipter
| Quote (Suljomir) Ethan opusti se biggrin ne vrijedi se zbog jednog mike nervirat wink Suljo meni si rekao da sam se uvlacio u guzicu pa si zbog toga ti ispao , a ti se uvlacis u guzicu svakome na ovom forumu
|
| |
|
|
| troya | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:41:15 | Message # 116 |
 The Grim Reaper
| Kakve sve ovo ima veze sa ESC? Kako ste saznali koja je cija pesma
|
| |
|
|
| Suljomir | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:41:34 | Message # 117 |
 Major general
| Quote (Miko) Suljo meni si rekao da sam se uvlacio u guzicu pa si zbog toga ti ispao , a ti se uvlacis u guzicu svakome na ovom forumu POPUSIS MI KONJINO
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:42:15 | Message # 118 |
 Gelipter
| Nemam sta Suljo , kad smo vec kod toga , ethan se gubi kao kurac u Suljinim gacama
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:42:35 | Message # 119 |
 Vašljivi glodar
| Quote (Miko) Nema to veze dragi moj sa brzo,brzo , ne radi se o tome , razmisli malo dublje pre All Stars Ako si ti sposoban da se sada svetiš za nešto što je bilo pre više od pola godine, onda mi je jasno da ja nemam o čemu da razgovaram sa tobom. I nemam pojma na šta misliš, niti me zanima, previše si nebitan lik da bi iko od nas ovde gubio nerve na tebe.
|
| |
|
|
| Suljomir | Date: Thursday, 31 March 2011, 21:43:22 | Message # 120 |
 Major general
| Quote (Miko) Nemam sta Suljo , kad smo vec kod toga , ethan se gubi kao kurac u Suljinim gacama INACE, UPOZNAT JE S MOJIM KUR*EM 
|
| |
|
|