ESC 18
|
|
urke | Date: Saturday, 02 April 2011, 22:59:04 | Message # 46 |
 Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Quote (Lazar) Koji polazes? Ja CAE u junu xD Ja sam 3. stepen.. tek.. Polazem za 4.
Message edited by urke - Saturday, 02 April 2011, 22:59:16 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 02 April 2011, 23:18:12 | Message # 47 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| De me Miko potseti koja je moja pesma, da ne glasam za nju
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 02 April 2011, 23:35:40 | Message # 48 |
 Gelipter
Group: Publika
|
|
|
| |
TroanGirl | Date: Sunday, 03 April 2011, 01:46:31 | Message # 49 |
 1. glas Virtualije
Group: Game host
| Ako ne pobedi neko od ovih 3 Amstronga, bice sramota za pevaca
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 03 April 2011, 09:48:04 | Message # 50 |
 Imperija
| Quote (Sac) Nemoj vas cuje Lara... Nema veze sto ona ne ucestvuje... jedno vece ne dodjem na forum i odmah me napadate... ma, bas me briga za pesme, postavite i NIGHTWISH (nisu bili odavno) Quote (Neo) hahahahha taman sam hteo da napisem , sad ce Lara da osoli nesto kako to ne moze ,i da ce dobiti 0 poena od nje a prosli put ko u baksuza njoj nedam ni jedan poen ,terace me maler pa kad si poslao neku bezveze pesmu, zato si dobio 0 poena... podseti me sta si poslao za prosli ESC ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:01:18 | Message # 51 |
 Krtica
| Napravila sam generator slucajnih nizova da bi uspela da glasam na ovom izboru Sve u svemu poslala sam glasove, nek je sa srecom...
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:05:21 | Message # 52 |
 Generalissimo
| Quote pa kad si poslao neku bezveze pesmu, zato si dobio 0 poena... podseti me sta si poslao za prosli ESC ? lara ja se zezam , prosli put sam poslao cegevaru ,al ne mozes tako da pricas kad su ukusi razliciti , bezveze je tebi , meni nije
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:37:36 | Message # 53 |
 Imperija
| [ Inbox(7) | Sent(5) | Send PM | My profile ] -------------------------------------------------------------------------------- ESC 17 nokaut faza (Lazar) 31 March 2011 -------------------------------------------------------------------------------- glasam da ispadnu: 1. sesir - Nightwish - Eva 2. sesir - Rolling stones - Angie 3. sesir - Srebrna krila - Ana 4. sesir - Eric Clapton - Layla 5. sesir - Modern talking - Brother Louie 6. sesir - Santana - Maria Maria EVO DA TI BUDE LAKSE, KAKO SAM GLASALA U NOKAUT FAZI PROSLOG ESC-A
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:40:53 | Message # 54 |
 Generalissimo
| ma zezam se sta mi se pravdas
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:43:32 | Message # 55 |
 Imperija
| poslao si, kao i ja, nekomercijalnu pesmu, s tim sto je moja pesma (GIRLS DONT CRY FOR LOUIE) nekim cudom prosla u finale... i ja se zezam, svih ovih meseci... 
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 03 April 2011, 10:45:11 | Message # 56 |
 Generalissimo
| jbg nekad prodam dusu djavolu pa posaljem nesto samo zarad pobede , al vecinu slucajeva saljem ono sto mi se svidja
Message edited by Neo - Sunday, 03 April 2011, 10:45:29 |
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 03 April 2011, 11:03:58 | Message # 57 |
 Imperija
| Quote (Neo) jbg nekad prodam dusu djavolu ja nikad ne bih mogla postati Faust...
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 03 April 2011, 11:33:28 | Message # 58 |
 Krtica
| Sta imas protiv Lajle Lara pored Michell i Simone? hm ipak mogu da se zacudim nakon 18 izbora, nisam jos muzicki omrtvela i oguglala Evo kako sam ja glasala(ispale su sve pesme sem O Ana gde je nekim za mene nesvakidasnjim cudom ispao Neo): Prvi šešir: Lady Gaga – Alejandro Drugi šešir: Deniro – Nataša Treći šešir: Srebrna Krila – O Ana Četvrti šešir: Gorgi Krstevski – Simona Peti šešir: Modern Talking – Brother Louie Šesti šešir: Santana – Maria Maria
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Sunday, 03 April 2011, 11:39:09 |
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 03 April 2011, 11:38:29 | Message # 59 |
 Imperija
| kod glasanja uvek dajem prvenstvo domacim pesmama... nista vise od toga...
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 03 April 2011, 11:40:59 | Message # 60 |
 Krtica
| Nacionalizam na nivou
|
|
| |