ESC 19
|
|
EthanMorasca | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:02:09 | Message # 196 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (Nemanja) Zasto druge interesuje sa kime ja menjam 12 Ovo mi se ne dopada i protivnik sam toga. Sve ostalo je OK, ali da se sa nekim dogovaraš oko glasanja za ESC mi je malo bezveze. Ja nikome nikad nisam otkrio svoju pesmu niti ću.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:03:32 | Message # 197 |
 Generalissimo
Group: Publika
| Quote (EthanMorasca) Quote (Nemanja) Zasto druge interesuje sa kime ja menjam 12 Ovo mi se ne dopada i protivnik sam toga. Sve ostalo je OK, ali da se sa nekim dogovaraš oko glasanja za ESC mi je malo bezveze. Ja nikome nikad nisam otkrio svoju pesmu niti ću. Sve je to igra,ima toga i na pravom ESC,mora malo
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:05:45 | Message # 198 |
 Imperija
| Quote (Nemanja) Zasto druge interesuje sa kime ja menjam 12,kome dajem koliko poena,da li slusam celu pesmu,da li je uopste slusam ili dajem poene u zavisnosti od izvodjaca.Ili ih cak ne dajem jer je pesma favorit...Svako neka radi kako hoce,ako se nekome ne svidja ne mora da ucestvuje slazem se sa ovim 100 %... a od sada cu i ja tako da radim, nije problem naci 5-6 forumasa za blokovsko glasanje... a pesme vise uopste ne slusam, sto bih ja bila jedna od retkih koja to radi ???
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:07:08 | Message # 199 |
 Vašljivi glodar
| Quote (Nemanja) Sve je to igra U Survivoru da, ovde ne. Bar po mom mišljenju... Ko vodi sledeću? Ja mislim da bi za jubilarnu 20. Evroviziju trebala da bude slobodna tema, pa nek svako šalje šta hoće. 
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:10:47 | Message # 200 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) lazem se sa ovim 100 %... a od sada cu i ja tako da radim, nije problem naci 5-6 forumasa za blokovsko glasanje... a pesme vise uopste ne slusam, sto bih ja bila jedna od retkih koja to radi ??? Evo ja cu da ti dam 10,12 mi je sa Sulju :P hahahah Quote (EthanMorasca) U Survivoru da, ovde ne. smile Bar po mom mišljenju... Meni je to isto Quote (EthanMorasca) Ko vodi sledeću? LARA??? Moze slobodna tema Lara vec sam ti poslao pesmu...
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:11:53 | Message # 201 |
 Vašljivi glodar
| Laro, je l' stvarno ti vodiš? Dugo nismo imali slobodnu temu, vreme je.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:16:11 | Message # 202 |
 Imperija
| ljudi, nemojte mene, ko Boga vas molim (citat iz MARATONACA)... Quote (Nemanja) Evo ja cu da ti dam 10,12 mi je sa Sulju ti, Suljo, ja i nadjemo jos 2-3 takmicara... po Bergerovom sistemu dajemo jedni drugima 12, 10, 8, 7 i 6 poena - svaki put po drugacijem kljucu... i sto bismo slusali pesme ?  Added (07 April 2011, 7:16 PM) --------------------------------------------- Alex, bila je ta pesma i NE MOZE ponovo...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:16:13 | Message # 203 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) ti, Suljo, ja i nadjemo jos 2-3 takmicara... pHAHAHAHHAHAHAH xDD pao sam sa stolice :D Lara,ti vodis,odlucili smo...Evo ja ti saljem pesmu :P
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:17:30 | Message # 204 |
 Imperija
| samo neko da mi objasni kako se link za pesmu pretvara u naslov pesme... korak po korak...
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:20:01 | Message # 205 |
 Generalissimo
| Pa kliknes na link,i u youtube procitas kako se zove :P Onda ides ovde na ''http://'' ubasis prvo link,pa OK,pa onda upises naziv pesme i opet OK  Added (07 April 2011, 7:20 PM) --------------------------------------------- A za sabiranje i ostalo se snadji hehehe
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 07 April 2011, 19:21:44 | Message # 206 |
 Izjahani jahač
| Ja da se pohvalim, pesma Bring me to life je takodje pobedila i na COZ Song Contest-u kod Story-ja na forumu(ja sam je i tamo poslao). P. S. Koja je tema?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |