ESC 24
|
|
EmmaCvetche | Date: Sunday, 24 April 2011, 22:55:07 | Message # 46 |
 Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
| Quote (Miko) Kod mene na ESC cu uvesti dobnu granicu , svi mladji od 16 ne mogu ucestvovati 
there's a storm coming mr. wayne
|
|
| |
Nate | Date: Sunday, 24 April 2011, 22:55:26 | Message # 47 |
 Major general
| uff mrdeny93 menjaj sliku ... :D:D jezivo..
~And after every hurricane comes a rainbow! ♥ :)
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Sunday, 24 April 2011, 22:56:24 | Message # 48 |
 Colonel general
| Quote Ortal - Chacun pense à soi pogledaj kako se zove tv program...TRT 1...xexe
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 24 April 2011, 22:59:09 | Message # 49 |
 Gelipter
| Najbolje staviti : Maloljetni ne mogu ucestvovati sem voditelja. Ja cu od sledeceg ESC biti dozivotni voditelj
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:02:17 | Message # 50 |
 Colonel general
| Quote Super, moze u 21:15 , neki moraju u skolu pa bolje ranije xD Sto je nekom krivo sto je ispao...
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
Nate | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:04:05 | Message # 51 |
 Major general
| Quote (Miko) Najbolje staviti : Maloljetni ne mogu ucestvovati sem voditelja. Ja cu od sledeceg ESC biti dozivotni voditelj a sta velite da stavime: Od sada Miko vise da ne ucestvuje u esc salim se ..
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:05:13 | Message # 52 |
 Gelipter
| Ma sve je za dogovor Nate ... Deny nemoj pocinjati molim te sa provokacijama jer mene kad neko provocira ja ne biram reci sto si video prosli put tako da ...
|
|
| |
Nate | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:09:11 | Message # 53 |
 Major general
| Quote (Miko) jer mene kad neko provocira ja ne biram reci 
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:10:02 | Message # 54 |
 Imperija
| Quote (Neo) i ja cu, kad ja budem vodio da mladji od 25 ne mogu da ucestvuju ,tako da ce nas 2-3-je igrati samo slazem se... nece nama ova decja balavurdija, koja nema pravo glasa na izborima, da odredjuje koja ce pesma da pobedi 
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Sunday, 24 April 2011, 23:18:49 |
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:10:52 | Message # 55 |
 Gelipter
| Laro jel ovo tvoja slika na avataru sve s traktorom iza
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:12:45 | Message # 56 |
 Imperija
| pocetak filma MONTEVIDEO... Eli Pops (jedini stvarni zenski lik iz filma) dolazi kolima po Milutinca...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:14:04 | Message # 57 |
 Gelipter
| Ja mislio to ti , pa kontam da te pitam jel i traktor tvoj
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:16:46 | Message # 58 |
 Imperija
| Quote (Miko) Ja mislio to ti , pa kontam da te pitam jel i traktor tvoj kamo lepe srece da sam toliko bogata da imam i svoj traktor... ovo iza Eli (Tamara Dragicevic) je neki auto iz tog vremena... pogledaj ponovo film, pa vidi, ovo je na pocetku...
|
|
| |
Nate | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:18:33 | Message # 59 |
 Major general
| Quote (LaraCroft) Eli Pops ohh pa to vise nije jolie Quote (Miko) Ja mislio to ti , pa kontam da te pitam jel i traktor tvoj hehe
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 24 April 2011, 23:20:47 | Message # 60 |
 Imperija
| Quote (Nate) ohh pa to vise nije jolie tesna mi uniforma kapetana britanskog nosaca aviona Franceske Kuk... ali, vraticu se ja starom liku...
|
|
| |