zabole me donji deo ledja za sve (BROJNE) razmene poena od prvog ESC naovamo (ukljucujuci i onu moju jednu razmenu poena sa Markom i Nemanjom u ESC 21)
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
E.T. najjaca Ja sam mislio da ima puno pesama iz 2011.ali sam se jedva setio i ove moje...Sve su bile iz 2010 xD >>>may the odds be ever in your favor>>>
zabole me donji deo ledja za sve (BROJNE) razmene poena od prvog ESC naovamo (ukljucujuci i onu moju jednu razmenu poena sa Markom i Nemanjom u ESC 21)
Ovo sam rekao zbog komentara mog na YT, da moze da lajkuje (Merry je to uradila) ko koliko hoce, nema nista dok ti ne dodjes da lajkujes bezbroj puta
@urke videla sam taj comment i jos neke tvoje ako se ne varam na raznim Nininim videima, al ovaj Lazin nisam... Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
sta je bio so vasim izborom? bas sam ga gledala i svi pesni su ko od pred 100 godina ... meni uposte ne mi sviga ninina pesma :):D ~And after every hurricane comes a rainbow! ♥ :)