Sve pesme koje su bile...
|
|
troya | Date: Thursday, 16 August 2012, 21:59:50 | Message # 16 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| ESC 82
1.Eros Ramazzotti - Un'Emozione Per Sempre 2.Luna - Naša ljubav 3.The Pierces - Secret 4.Amar Osmanovic - Uska Haljina 5.Zdravko Čolić - Sačuvaj Me Bože Njene Ljubavi 6.Generacija 5 - Ti Samo Budi Dovoljno Daleko 7.Vesna Zmijanac - Kad Zamirišu Jorgovani 8.Plavi Orkestar - Od Rođendana Do Rođendana 9.Bajaga - Tišina 10.Duško Kulus - Ti Meni Lažeš Sve 11.The Prodigy - Vodoo People
ESC 83
DR IGGY - NIKAD Magazin - Slatko,ljuto,kiselo Colonia feat. Slavonia band - Gukni golube Trik FX - Temperatura Dee Monk - Samo zelim da znam Trik FX - Dzoker Colonia - Za Tvoje Snene Oci Funky G - Samo U Snu Magazin - Put putujem Tap 011- Zbog Tebe Magazin- Prorok Magazin - Da Li Znas Da Te Ne Volim
ESC 84
1. David Guetta ft. Usher - Without you 2. Maher Zain - For the Rest of My Life 3. Diana Ross - I Love You Baby 4. Miroslav Ilić - Božanstvena ženo 5. Civil Twilight - Letters From the Sky 6. Nightwish - Nemo 7. Jura Stublić i Film - Srce na cesti 8. Jelena Rozga - Dobitna kombinacija 9. Zdravko Čolić - Moja draga 10. Nazareth - Love Hurts 11. K'NAAN - Wavin' flag
ESC 85
The fresh prince of Bel Air theme song Asi soundtracks 1 Lucero "Mi Destino Eres Tú" Secret - The Pierces Yaprak Dökümü - GÖNLÜM GÖCEBE Natalia Oreiro - Cambio Dolor The Big Bang Theory - Theme Song A ti se neceš vratiti - Bajaga i Loša 1978 Dallas Theme Song Merlin - Love Theme "Finale"
ESC 86
1. Zeljko Joksimovic - Dodir ledja o ledja 2. Hari Mata Hari - Lejla 3. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 4. Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna 5. Digital Daggers - Where The Lonely Ones Roam 6. The Chemical Brothers - Galvanize 7. Dino Merlin - Jutro u Splitu 8. The Beatles - Imagine 9. Miroslav Ilic - Rastanka se našeg secam 10. Sinan Sakic i Juzni Vetar - Reci mi Miko 11. Indira Radic & Alen Islamovic - Lopov 12. Tarja Turunen - Dark Star 13. Cobra Starship - Good Girls Go Bad ft. Leighton Meester
ESC 87
Hervardi - Hej Slovenci Špela Grošelj - Moč srca OMAR NABER - Le srce ne spi Tanja Žagar - 5 poljubov Alenka Gotar - Cvet z juga Siddharta - Postavi se na mojo stran Eva Boto - Verjamem Video Sex - Detektivska priča siddharta-napoj Maja Keuc - No One Rebeka Dremelj - Vrag naj vzame
ESC88
1.Tijana Dapcevic - Zemlja mojih snova 2.DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now 3.JELENA ROZGA - ONA ILI JA 4.Sijamski Blizanci - Magazin 5.Dino Merlin Sve je laz 6.Oliver Dragojevic Kad mi dodjes ti 7.Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen 8.Crvena Jabuka - Bjezi kiso s prozora 9.Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan 10.Cher - The Shoop Shoop Shoop Song 11.Zorica Brunclik-Queen Of Serbian Folk I Louis " Sto Se Mala Uobrazi.." 12.Ne-Yo - Beautiful Monster 13.Something Stupid - Frank Sinatra
ESC 89
Trackshittaz – Touchdown Pazza Inter Amala Don Omar – Taboo Antonio Banderas – Canción del Mariachi Nina Zilli – L'amore è femmina Eros Ramazzotti – Un'emozione per sempre Gusttavo Lima – Balada Boa Shakira feat. El Cata – Rabiosa Anastasija Prihotko – Мамо Uğur Arslan – Dayan Gönlüm Serebro – Давай держаться за руки
ESC 90
Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head Crazy Frog - Axel F Rihanna - Umbrella (Orange Version) ft. JAY-Z GAZDA PAJA - CKE BEOGRADSKE P!nk - U + Ur Hand Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It) Bijelo Dugme - Pristao sam, bicu sve sto hoce Cyndi Lauper - True Colors Flo Rida - Good Feeling Jasna Zlokić - Skitnica EUROVISION 2009 TURKEY - HADISE - DUM TEK TEK [FINAL-HQ] Dino Merlin - Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo Tacabro - Tacatà - Tacata' OLIVER MANDIC -OSLONI SE NA MENE-
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 17 November 2012, 17:35:31 | Message # 17 |
The Grim Reaper
| ESC 91
1.Šaban Šaulic - Ako me tražiš u nekom drugom 2.Flo Rida - Whistle 3.PSY - Gangnam style 4.Oliver Mandic - Odlazim,a volim te 5.Andreea Banica - Love in Brasil 6.Djordje Balasevic - Neki novi klinci 7.Zeljko Vasic feat Cvija & T-BLAZER - Zanjisi kukovima 8.Idoli - Maljciki 9.Lana Del Rey - Born to Die 10.Miligram 2 - Sviraj brate 11.Pet Shop Boys - Winner 12.Melanie Fiona - Monday morning 13.will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons 14.Avicii - Levels 15.Hule - Zena s' tetovaze 16.Kerber - Hajde da se volimo
ESC 92
NICKI MINAJ - POUND THE ALARM DADO TOPIC & SLAÐANA MILOŠEVIC - Princeza Dzenan Loncarevic - Ne budi me Eminem - Mockingbird Phil Collins - Against All Odds Leona Lewis - Better In Time Lepa Brena-Ja nemam drugi dom FREEMASONS feat Sophie Ellis Bextor -Heartbreak OK BAND - NASELI NA LJUBAV vlado georgiev - zena bez imena Halid Beslic Dvadesete Spot
ESC 93
1. Amadeus Bend - LJUBAV I HEMIJA 2. Zeljko Samardzic - STARI LAV 3. Aca Lukas - DODJI GORE 4. Donna Ares - TO MI NIJE TREBALO 5. Nina Badric - TAKVI KAO TI 6. Tose Proeski - OSTALA SI UVIJEK ISTA 7. Parni Valjak - JESEN U MENI 8. Jon Lajoie - THE LEAGUE 9. Katy Perry - HOT N COLD 10. Alen Islamovic - HEROJ 11. Kenny Chesney - COME OVER 12. Bridgit Mendler - READY OR NOT
ESC 94
The X Factor USA 2012 - Judges Houses COLONIA Tako ti je mali moj Jessie J - Price Tag ft. B.o.B. Robbie Williams - Angels P!nk - Blow Me (One Last Kiss) Basshunter : Now You're Gone Ceca - Nevaljala ELITNI ODREDI - NE KOCI Bon Jovi - Thank You For Loving Me Marlon Roudette - New Age
ESC 95
1 Richard Durand - Always The Sun 2 nataša bekvalac - ponovo 3 marina perazic - kolacici 4 deep purple - soldier of fortune 5 lana del rey - Summertime Sadness 6 dar mar - daj mi vina da se napijem 7 DLZ - Kada Sanjas 8 Srebrna Krila - O Ana 9 Rihanna - Where Have You Been (Hardwell Remix) 10 The Ting Tings - That's Not My Name 11 PSY-Gangnam Style 12 Mattyas ft. Kristina S - Secret Love
ESC 96
Freddie Mercury, Montserrat Caballe - Barcelona Beogradski Sindikat - Balada Disidenta R.E.M. - Leaving New York Aleksandra Sladana Miloševic - Amsterdam Amira Medunjanin - Kad pogledam sa bedema Emblem3 - Sunset Blvd Nataša Gajevic - Belgrade, my Belgrade Madonna - Hollywood Dj Antoine vs Timati feat Kalenna - Welcome To St Tropez Elvis Presley - Viva Las Vegas Ðorde Marjanovic - Beograde
ESC 97
Davor Badrov mix pjesama by DJ Mihael Daddy Yankee - Gasolina Deep Fear - Side Kick Call Me Greyhound (Kap Slap Bootleg) - Swedish House Mafia ft. Carley Rae Jepsen Emil Lassaria & Caitlyn - Tu amor Anthony Louis & Alain Diamond - Disco Champagne Mt Eden Dubstep - Sierra Leone David Guetta ft. Sia-She Wolf Alice DJ - Better Off Alone DJ Frank - Discotex! ESC 2008 Bulgaria: Deep Zone & Balthazar - DJ, Take Me Away
ESC 98
Goca Trzan i Tose Proeski - 1200 milja Beyonce & Jay-Z - Crazy In Love Eros Ramazzotti & Tina Turner - Cosas De La Vida Danijela Vranic i Aca Lukas - Niko kao ti Maroon 5 & Christina Aguilera - Moves Like Jagger Danica Karic i Dusan Zrnic - Sada znam Freddie Mercury and Monserrat Caballe - How Can I Go On Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura Zana i Zeljko Bebek - Jabuke i vino Rihanna feat. David Bisbal - Hate that I love you Aca Lukas i Marija Serifovic - Luda glava balkanska Tony Bennett & Lady Gaga - The Lady Is A Tramp Robbie Williams and Kylie Minogue - Kids Severina i Boris Novkovic - Ko je kriv Emina Jahovic i Dino Merlin - Med Karolina Goceva i Tose Proeski - Nemir
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 27 November 2012, 16:29:40 | Message # 18 |
The Grim Reaper
| ESC 99
1.Adele-Skyfall 2.Mike Tompkins – Rooling in the Deep 3.Marina Tadic-Jos sam ona stara 4.Ivana Selakov – Pobedicu Bol 5.Acapella Version – Somebody that I Used to Know 6.Jordin Sparks – Battlefield 7.Rani Mraz-Racunajte na nas 8.Danijela- Neka mi ne svane 9.Bryan Adams – Have you EverReally loved a Woman ? 10.The Eagles - Hotel California 11.Zvonko Bogdan – Vec odavno spremam svog mrkova 12.Tarja – I Feel Immortal ft Jason Hook 13.Girl Aloud – Something New 14.Robbie Williams – Candy 15.Taylor Swift – Back To December 16.Jason Aldean ft. Kelly Clarkson - Don‘t you Wanna stay 17.Savage Garden – To the Moon & Back 18.The Red Hot Chili Peppers – Snow 19.Rudimental – Feel the Love ft John Newman 20.Let3 – Rijecke Picke
ESC 100
1.Faith Hill - There You Will Be 2.Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock N Roll 3.Rihanna - Diamonds 4.Vaya Con Dios - Nah Neh Nah 5.Riblja COrba - Gde Si U Ovom Glupom Hotelu 6.Bon Jovi & Aerosmith - Walk This Way 7.Lepa Brena - Sanjam 8.Djordje Balasevic - Moja Draga Sad Je U Japanu 9.Tose Proeski - Pratim Te 10.Taio Cruz & Kylie Minogue - Higher 11.Skrillex - Promises 12.Karma & Aleksandar Olujic - Subota Je Tu 13.Deep Purple - Solider Of Fortune 14.Psy -Gangnam Style 15.Oliver Mandic - Ona Voli Kurosavu 16.Katy Perry - I Kissed A Girl
ESC 101
Butterfly (Digimoni) :: EthanMorasca At the beginning (Anastasia) :: m@rcip@n Under the Sea (Mala sirena) :: Magdalena Not One of Us (Lion King) :: Nemanja Hisou (Naruto) :: Sac You'll be in my Heart (Tarzan) :: biba91 Sreća sreća radost (Ren i Stimpi) :: petarkondor Heavy Violence (Naruto) :: Matija Food Around the Corner (An Itch in Time) :: LaraCroft Teenage Mutant Ninja Turtles (Nindža kornjače) :: Neo Pink Panter (Pink Panter) :: TroanGirl Hakuna Matata (Lion King) :: mrdeny93 Gotta Catch 'em All (Pokemon) :: cpdjaN
ESC 102
1.Natasa Bekvalac – Sluskinja 2.Swedish House Mafia – Don’t you worry child feat. John Martin 3.Alekdandra Radovic – Cuvam Te 4.Nightwish – The Islander 5.Nickelback – How you Remind me 6.Novi Fosili –Za dobra stara vremena 7.Aura Dione – Geronimo 8.Emeli Sande – Next to me 9.Calvin Harris feat. Tinie Tempah – Drinkig from the Bottle 10.Raffaela-Chocolatte 11.Berlin – Take my Breath Away 12.Blah Blah Band – Maler 13.One Direction – What Makes you Beautiful 14.Flo Rida & Sidney Samson – Change your Life
ESC 103
Frank Sinatra - Jingle Bells We wish you a Merry Christmas ABBA - Happy New Year Queen - Thank God it's Christmas RTV Pink - Nova Godina 2001/2002 Wham - Last Christmas Britney Spears - My only wish this year Train - Shake Up Christmas Andjeli pevaju - Christmas song Zorica Brunclik - Evo vec je Bozic Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Srecko Savovic - Godina Nova Dino Merlin - Nova godina Lady Gaga feat. Space Cowboy - Christmas Tree
ESC 104
Marchelo – Šarada Demi Lovato – Skyscraper Lepa Brena – Ti si moj greh Fly Project – Musica Toše Proeski – Da l' si sretnija? Toma Zdravković – Danka Smak – Daire Toni Cetinski – Od milijun žena Gotye feat. Kimbra – Somebody That I Used to Know Bajaga i Instruktori – Zmaj od Noćaja Rod Stewart – Have I Told You Lately Mandinga – Zaleilah Danny Cope – A Perfect Day Lepa Brena – Janoš Sunđer Bob Kockalone – Božićna pesma Ela Rose feat. David Deejay – I Can Feel Paula Cole – I Don’t Want to Wait Slavica Ćukteraš – Zvaćeš je mojim imenom N Sync – Bye Bye Bye Ed Sheeran – Give Me Love Oliver Dragojević i Gibonni – U ljubav vjere nemam will.i.am feat. Britney Spears – Scream & Shout Saška Janković – One Night Only
ESC 105
Aleksandra Radovic - Cuvaj moje srce NEGRE - KAO (DIVLJA RIJEKA) Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance) Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You Zeljko Joksimovic - Devojka Sa Polja Zelenih Rihanna - Unfaithful Sva ta ravnica - Ogi Radivojevic Funky G - Kafana na Balkanu Hoobastank - The Reason Jason Mraz & Colbie Caillat - Lucky Sonique - Sky Aca Lukas-nesto protiv bolova Film - Srce Na Cesti Jack Johnson - Upside Down Kiki Lesendric - OLTAR GORAN BREGOVIC I ZDRAVKO COLIC - MANIJACI The Cranberries - Zombie Kylie Minogue - Wow Jelena Tomasević - Zlatni dan
|
|
| |
troya | Date: Friday, 05 April 2013, 17:40:19 | Message # 19 |
The Grim Reaper
| ESC 106
Jelena Karleusa - Ludaca Emina Jahovic - Da mogu Britney Spears - Toxic Emina Jahovic - Uzalud se budim Kesha - Die Young Kerber - Jos ovu noc C-Block - So Strung Out Elena Risteska - Ninanajna Sistem of down - Soldier Side Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love Roxette - Listen to your heart Imany - You Will Never Know Vlado Janevski - Nekogas i negde Oktobar 1864. - Nadji me Boban Rajovic - Usne boje vina Goca Trzan - Korak do dna
ESC 107
R Kelly - I Believe I Can Fly Parni Valjak - Dođi Leona Lewis - Bleeding Love Neki to vole vruce - Sto ce taj covjek tu The Pretenders - I'll stand by you Petar Graso - Utorak Oliver Katic - Predsednice halo Tracy Chapman - Fast Car Severina - Uzbuna Cheryl Cole - Parachute Tonic - If You Could Only See I Just Had Sex (feat. Akon) Dire Straits - Sultans Of Swing Aleksandra Radovic - Kao so u moru Biljana Krstic - Puce Puska Niz Goru Zelenu Serebro - Mama Lover Ellie Goulding - Anything Could Happen Athena - For Real Djordje Balasevic - Jaroslava
ESC 108
Kiss - Was made for lovin' you Djordje Balasevic - Predlog Bon Jovi - In these arms One Direction - Kiss you Djordje Balasevic - Namcor Charyl Cole - Under the sun Swedish House Mafia - Don't you worry child Inna - Caliente Nina Badric - Sanjam da smo skup mi Azra - Lijepe zene prolaze kroz moj grad Zlata Ognevich - The kukushka Sako Polumenta - Disem za tebe Emmelie De Forest - Only teardrops Skylar Grey & Eminem - C'mon let me ride Legende - Gledaj me Beyonce - End of time Zeljko Samardzic - Zaustavite januar Esma Redzepova - Szelem szelem
ESC 109
TOSE PROESKI - Sve je ovo premalo za kraj LOUIS - Slike u oku Lana Del Rey - Blue Jeans Shakira;Artista Invitado Alejandro Sanz - La Tortura Rihanna - Stay GLEE - Full Performance of "Give Your Heart A Break" Piloti - Zaboravljeni Geo Da Silva - Do It Like A Truck The Verve-Bittersweet Symphony Marija Serifovic- More Pelina Gloria Gaynor - Can't take my eyes off you. Taylor Swift - You Belong With Me Hasta siempre Che Guevara Song Kaiser Chiefs - Ruby Danijela Martinović - Raspašoj
ESC 110
Guns N' Roses - Welcome to the Jungle Rihanna - Don't Stop The Music Amadeus Bend - 100% Zdravko Colic - Ajde, idi Maya - Mama mama Las Ketchup - Asereje (Ketchup song) Christina Aguilera - Your body Osman Hadzic - Samo jedna zena zna Nero - Promises Adelén - Bombo Ena Popov - Naivna NA LEVADA DO PAN - SAYMON CORDEIRO E SANTIAGO Christina Aguilera - Candyman Call Me Greyhound (Kap Slap Bootleg) - Swedish House Mafia ft. Carley Rae
ESC 111
Macklemore and Ryan Lewis feat. Wanz - Thrift Shop Vlado Georgiev – Zivim Sad Queen – Bohemian Rhapsody Abba - Money Money Money Beyonce – I Was Here Queen – We Will Rock You Tensione Evolutiva - Lorenzo Jovanotti Cherubini Goci Bend - Vozi me na Pale Laurent Wolf - No Stress Scorpions - Send me an Angel Zeljko Samardzic – Bezobrazno Zelene Allegro Band - Pesma o nama The Hooters and Cyndi Lauper - Boys Will Be Boys Tsubasa: Reservoir Chronicle - A Song of Storm and Fire
ESC 112
DIM - Tvoje oci su mi pokorile suze Tony CEtinski - Kad zena zavoli Bajaga - Odkad tebe volim Karolina - Vise se ne vracas Ekatarina Velika - Ti si sav moj bol Zorana Pavic - Ne dam ti da ostaris Ana Masulovic - Nekad neko, Nekad niko Neverne Bebe - Tuzna pesma Nikola Rokvic - Med i slatko grozdje Maya Sar - Korake ti znam Ceca - Ako te ona odbije Zeljko Samardzic - Secanje na ljubav Oliver Dragojevic - Sreca je tamo gde si ti Leontina - Kad prave ljubavi ginu Aleksandra Radovic - Karta za jug Goca Trzan - Po mome srcu hodaj Dado Polumenta - Volim te
|
|
| |
troya | Date: Friday, 05 April 2013, 17:40:43 | Message # 20 |
The Grim Reaper
| ESC 113
Christina Perri - Jar of Hearts Aca Lukas - Gotovo Natasha Bekvalac - Nikotin Toma Zdravkovic - Tuzno leto Sirkus Eliassen - I love You Te Quiero Nina Badric - Nebo Jelena Tomasevic - Jutro Predrag Zivkovic TOZOVAC - Oci Jedne Zene Milos Radovanovic - Pukni zoro FILM - Doci cu ti u snovima Las Ketchup - Kusha las payas Aleksandra Kovac - Ti Severina - Tarapana Buba Corelli feat Teena Flow - Mokri snovi The Black Eyed Peas - Pump It Nedeljko Bajic Baja - Zapisano je u vremenu Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul Parov Stelar - All Night Little Mix - DNA
ESC 114
Roy Orbison-Oh Pretty Woman SHA-ILA - Istina Zeljko Bebek - Oprosti mi sto te volim Emelie de Forest - Only Teardrops Nicole Scherzinger - Boomerang Tijana Bogicevic - TRAZIM Valentino - Miriše mi na tebe Kelly Clarkson - Mr. Know It All Sylver - Love Is An Angel Chris Brown - Don't Wake Me Up Marčelo i Skaj Vikler - Otkucaji Bajaga - Sa Druge Strane Jastuka Severina - Mili moj Hot Chocolate - You Sexy Thing
ESC 115
ZEeljko Joksimovic - Ludak kao ja Valentino - Oka tvoja dva Milica Pavlovic - Tango Avril Lavigne - My Happy Ending Sunday Lane - Light Up System Of A Down - Chop Suey! Adil & Allegro band - Zivot bez tebe ne zivim Emeli Sandé - My Kind of Love Tara sings for survival - Perspective Robin Stjernberg You Magazin i Esma Redzepova - Dani su bez broja Stefano - Yes to Love Leontina - Crno pa se ne vidi
ESC 116 Who See - Igranka Zeljko Vasic - Samo moja Garavi Sokak - Skeledzija Severina - Ajde Ajde Zlato Moje Josh Groban - You Raise Me Up TC - Ako ikada se sretnemo Halid Bešlić - Zlatne strune Nelly Furtado - Waiting For The Night Danijela Martinović i Halid Bešlić - Zarobljenik uspomena Severina - Dobrodošao u klub Sarah Brighton - Angel
ESC 117
Morandi - Everytime Michael Jackson's Who Is It Nipplepeople-Sutra Sirusho - PreGomesh Sasa Matic-Kad ljubav zakasni Željko Joksimović - Tanana Biting Elbows - 'Bad Motherfucker' Laura Pausini - Víveme ELITNI ODREDI FEAT. DADO POLUMENTA - LJUBAVI MOJA Elvis Jackson - Not Here To Pray Saša Matić - Samo ovu noć Klapa Cambi - Dugo nije pala kiša Rihanna - Right Now Feat. David Guetta
ESC 118
Tropico band - Onu moju Riblja Corba - Lutka sa naslovne strane ILDA SAULIC - STANI DUSO DA TE ISPRATIM Bebi Dol - Brazil Magazin - Tko me zove Prljavo Kazaliste - Iz Nekih Starih Razloga Trio Passage - Kao droga Alisa - Kesten Đorđe Balašević - Crni labud OLIVERA KATARINA - PLOVI LAĐA DUNAVOM Aleksandra Radović - Zagrli Me
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05 July 2017, 13:24:52 | Message # 21 |
The Grim Reaper
| ESC 119 Justin Timberlake - Can't stop the feeling Jeremith - FU All the time Journey - Dont Stop Beliving Alan Walker - Faded Elemental - Goli i Bosi Ales Sparrow - Shes Crazy But she's mine MO - Final Song Disturbed - The Sound of Silence LP - Lost on You Ed Sheran - Shape of you Severina - Kao Major Lazer - Lean on Duke Dumont - Ocean Drive Survivor: Heroes vs. Villains - The Dragons Alvaro Soler – Sofia
ESC 120 Sam Smith - Writing's On The Wall Calvin Harris - Outside ft. Ellie Goulding Sopot - Zovi me Rag'n'Bone Man - Human One Republic - Kids James Arthur - Say You Won't Let Go Marija Serifovic - Pametna i Luda Sigala - Give Me Your Love ft. John Newman, Nile Rodger Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener Tom Chaplin - Hardened Heart Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie Sia - Cheap Thrills ft. Sean Paul Rihanna, Kanye West, Paul McCartney - FourFiveSeconds Bojana Stamenov - Beauty Never Lies Jelena Tomašević - Ime moje Jay Alvarrez – Summer
ESC 121 Alannah Myles - Black Velvet Annie Lennox - I Put A Spell On You Britney Spears – Slumber Party ft. Tinashe Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink – Lady Marmelade Enrique Iglesias – Duele el corazon ft. Wisin Jennifer Lopez – Ain't Your Mama Khia – My Neck, My Back Lapalux – Guuurl Lordi – Who's Your Daddy Massimo Savić – Stranac u noći Morcheeba – Slowdown Natalia Kills – Mirrors Shakira – Chantaje ft. Maluma Snoop Dogg – Wet Tito and Tarantula – After Dark
ESC 122 Ana Nikolic ft. Rasta - Konkretno Bruno Mars - 24K Magic Vesna Rivas - Za Srbina rodila me nana Dragan Savic - Muska kurva Divlje Jagode - Krivo je more Justin Bieber ft. Ludacris - Baby Jelena Tomasevic - Vertigo Nino - Udahni duboko Mohombi - In your head Mimi Mercedes ft. Kaya - Ne mozes da sedis sa nama Mina Kostic - Sexy robot Rihanna ft. Jay Z - Umbrella Rednex - Cotton Eye Joe Severina - Brad Pitt Hozier - Take me to church
ESC 123 Ana Bekuta - Imam jedan zivot Indira ft. Alen Islamovic - Lopov Luis - Mecava Halid Beslic - Ja bez tebe ne mogu da zivim Predrag Zivkovic Tozovac - Jesen u mom sokaku Gordana Stojicevic - Zagrli me ti i oprosti mi Luis - Ne kuni me, ne ruzi me majko Pregrag Gojkovic Cune - Janicar Nada Topcagic - Pozuri ljubavi Lepa Brena i Miroslav Ilic - Jedan dan zivota Lepa Lukic - Srce je moje violina Predrag Zivkovic Tozovac - Oci jedne zene Saban Saulic - Sve sam s tobom izgubio
ESC 124 Lexington - Ne postoji razlog Magazin - Oko moje sanjivo Ana Stanic - Sama Zdravko Colic - Cija je ono zvijezda Rodja Raicevic - U tebe sam zaljubljen Ana Nikolic - Romale, romali Amadeus Band - Moja zemlja Tony Cetinski - Nek te zagrli netko sretniji Neverne Bebe ft. Vanna - Za tvoje oci Dino Merlin - Sve do medalje Zdravko Colic - Zagrli me Jelena Tomasevic - Zivot u koferima Kristina Kovac - Kolena Severina - Alcatraz Vesna Pisarovic - Da znas Jelena Tomasevic - Melanholija Aleksandra Radovic - Neka me osude svi
ESC 125 Sting - Desert Rose Jax Jones - You Don't Know Me ft. RAYE PIKOTARO - PPAP (Pen Pineapple Apple Pen) (Long Version) Lukas Graham - 7 Years Rag'n'Bone Man - Human P!nk - Who Knew John Legend - All of Me Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You Skillet - Awake and Alive If You Want Me - Marketa Irglova + Glen Hansard (Once) ABBA - The Winner Takes It All Birdy - Wings John Lennon - Imagine Survivor - Eye Of The Tiger The Story - Grey's Anatomy - Callie Florence + The Machine - Never Let Me Go Harry Nilsson - Without You Savage Garden - To The Moon & Back
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05 July 2017, 13:28:30 | Message # 22 |
The Grim Reaper
| ESC 126 Jeffery Gutt's audition - Hallelujah Tamara Milanovic Don't You Remember-audicija Vince Freeman - 'Sex on Fire' Marko Zigmanovic - Pristao sam bicu sve sto hoce Nargiz Zakirova - 'Still Loving You' Anatolij Pahomov - Ti si mi u krvi Tamara Milanovic - Hajde da - Bebi dol David Temelkov - Angels Cher Lloyd's X Factor Audition Marija Serdar - Jutro Christina Grimmie - Wrecking Ball Bella Ferraro - Skinny Love Emily - I Knew You Were Trouble Chike - ‘Roses’ Charly Luske - This Is A Man's World
ESC 127 Apocalyptica - Nothing Else Matters Bon Jovi - Hallelujah Filip Pecovski & Robert Spasencovski - Beograd još živi Grace - You Don't Own Me ft. G-Eazy Holly Henry - Jar of Hearts Jelena Tomašević - Bitanga i Princeza Lindsey Stirling & Peter Hollens - Dragonborn Lukijan Ivanović - Lutka Madilyn Bailey - Titanium Maluya Brothers - When I Was Your Man Marija Šerifović - Ti možes sve, al' jedno ne Natalie Imbruglia - Instant Crush Naya Rivera (Glee) - If I Die Young Postmodern Jukebox - All About That Bass Sofia Karlberg - Crazy In Love The White Stripes - Jolene Tijana Bogićević & Branko Koprivica - Sex on Fire
ESC 128 (Karaoke) Dalmatinka (Lavica) Don't Trust Me (Ethan) Fairytale (Sac) Fallin' (Tiksi) Kao ptica na mom dlanu (Polly) Titanium (Merry) Kukavica (Kondor) Udahni duboko (Urke) Ne traži je sine (Nauparac) Vreme za ljubav ističe (Matija) Ako odeš (Troya)
ESC 129 Sweden: Robin Bengtsson – I Can't Go On Croatia: Jacques Houdek – My Friend Norway: JOWST – Grab The Moment Serbia: Tijana Bogićević – In Too Deep Macedonia: Jana Burčeska – Dance Alone France: Alma - Requiem Moldova: Sunstroke Project – Hey Mamma Belgium: Blanche – City Lights Azerbaijan: Dihaj - Skeletons Romania: Ilinca ft. Alex Florea – Yodel It! Italy: Francesco Gabbani – Occidentali's Karma Hungary: Joci Papai – Origo Bulgaria: Kristian Kostov – Beautiful Mess
ESC 130 Al Bano & Romina Power – Sharazan Kaoma – Lambada The Pogues feat. Kirsty MacColl – Fairytale of New York Bryan Adams – Heaven Irene Cara – Flashdance… What a Feeling The Human League – Don't You Want Me Baby The Smiths – How Soon Is Now? Madonna – Like a Virgin Scorpions – Still Loving You Chris Rea – The Road to Hell Cyndi Lauper – Time After Time The Police – Every Breath You Take Eurythmics – Sweet Dreams (Are Made of This) Culture Club – Karma Chameleon Duran Duran – Hungry Like the Wolf Kenny Loggins – Footloose
ESC 131 ITALY 2013: Marco Mengoni - L'Essenziale SERBIA 2007: Marija Šerifović - Molitva TURKEY 2004: Athena - For Real GERMANY 1982: Nicole - Ein Bisschen Frieden SERBIA 2012: Željko Joksimović - Nije Ljubav Stvar LATVIA 2015: Aminata Love Injected ISRAEL 2008: Boaz - The Fire In Your Eyes ITALY 2015: Il Volo - Grande Amore GERMANY 1999: Reise Nach Jerusalem – Kudüs'e Seyahat - Sürpriz UKRAINE 2007: Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai SWEDEN 2015: Måns Zelmerlöw - Heroes ARMENIA 2008: Sirusho - Qele, Qele ISRAEL 2013: Moran Mazor - Rak Bishvilo
ESC 132 Tose Proeski - Sto to ima u ljudima tuzno Far - Sve sto zelim Sasa Kovacevic - Branim Karolina feat. V.Stefanovski - Vise se ne vracas Tose Proeski - Jos jedan stepenik samo Prljavo kazaliste - Tu noc kad si se udavala Bijelo Dugme - Evo, zaklecu se Toni Cetinski - 23. prosinac Sonja Savic - Mesec je plovio Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko Bijelo Dugme - Ruzica si bila Ceca - Nagovori Dino Merlin - Umri prije smrti
ESC 133 Nina: "Što te nema" - The Voice of Croatia kelly clarkson a moment like this ai finale David Radosavljevic - Da je tuga snijeg Louisa Johnson smashes James Brown classic TLZP Epizoda 12 Ana Kokić kao Pink Adele - When We Were Young (Adele) Jessica & Jennifer Holliday: And I Am Telling You I'm Not Going Nina Kraljić: "Beneath Your Beautiful" - The Voice of Croatia Lena Stamenković Ako je vrijedilo išta Zoran Zivanovic Hoze - Show must go on Daniel Kajmakoski (Stay - Hurts) - X Factor Adria Janet Devlin shoots for Guns N' Roses - The X Factor 2011
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05 July 2017, 13:28:58 | Message # 23 |
The Grim Reaper
| ESC 134 Enrique Iglesias - Bailando (Español) Pablo Alborán - Solamente Tú Alejandro Fernández - Hoy Tengo Ganas De Ti ft. Christina Aguilera UPA DANCE " Sambame" Shakira - Inevitable Aventura Obsesion Una musica brutal - Gotan Project David Bisbal - Dígale Enrique Iglesias - El Perdedor (Pop) ft. Marco Antonio Solís Natalia Oreiro - Tu Veneno Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma Buena Vista Social Club - Chan Chan Daddy Yankee - Gasolina Azucar Moreno – Bandido
ESC 135 Cheap Trick – In the Street (That '70s Show) Elizabeth Daily – Holding Out for a Hero (Cover Up) Frank Sinatra – Love and Marriage (Married with Children) Gavin DeGraw – I Don't Want to Be (One Tree Hill) J. J. Abrams – Fringe Theme (Fringe) Kansas – Carry On Wayward Son (Supernatural) Lucy Schwartz – When We Were Young (Parenthood) Nemanja Mosurović – Vojna akademija (Vojna akademija) Prljavo kazalište – Crno-bijeli svijet (Crno-bijeli svijet) Ramin Djawadi – Westworld Theme (Westworld) Russ Landau – Ancient Voices China Theme (Survivor: China) The Engine Room – A Perfect Lie (Nip/Tuck) The Handsome Family – Far from Any Road (True Detective) Željko Samardžić – Porodično blago (Porodično blago)
ESC 136 Nevena Božović – Jasno mi je Sia feat. Labrinth – To Be Human Miley Cyrus – Malibu Karol G – A Ella irieFM – Putevi Clean Bandit & Marina – Disconnect Frans – Liar Calvin Harris feat. Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean – Feels Kodaline – Brother Cloves – California Numb Stanija – Sveta Marija
ESC 137 Alisa – Sanja Crvena jabuka – To mi radi Dino Dvornik – Lady Đorđe Balašević – Pa dobro gde si ti EKV – Srce Idoli – Kenozoik Oliver Mandić – Moja draga voli Kurosavu Parni valjak – Uhvati ritam Plavi orkestar – Sava tiho teče Prljavo kazalište – Heroj ulice Riblja čorba – Pogledaj dom svoj, anđele Stijene – Ima jedan svijet Xenia – Troje Zdravko Čolić – Tvoje oči
ESC 138 Indexi - Zute dunje Amadeus Band - Izdajice Bolero - Jelena Richard Marx - Hazard Elemental - Pokusaj Zivota Indexi - Bacila je sve niz rijeku James Arthur - Impossible Erutan - The Willow Maid Carrie Underwood - Just A Dream Struka - Betonski snovi 2
ESC 139 The Pretenders - I'll stand by you Luna - Nasa ljubav Emeli Sande - My kind of love Crvena jabuka - Volio bih da si tu Madonna - Nothing fails One Republic - Something I need Sergej Cetkovic - Moj svijet Dido - Here with me Flare - Zaista Zeljko Joksimovic - Milimetar Faith Hill - There you'll be Zana - Znam i osecam Toni Cetinski - Rijeka ljubavi ( Ljubi me )
|
|
| |
urke | Date: Tuesday, 05 December 2017, 18:27:31 | Message # 24 |
Biberče
Group: Moderators
| ESC 140
Bijelo dugme - Sve ce to o mila moja My Demons - Starset Amanecer - Edurne Djordje Balasevic - Bluz mutne vode COD - Denny Silente - Terca na tisinu James Blunt - You're Beautiful How long will I love you - Jon Boden, Sam Sweeney & Ben Coleman Avril Lavigne - Complicated Ed Sheeran - Galway Girl Zoran Stanic & Sky Wings - Zatvori oci
ESC 141
Mia - Bezimeni Dino Merlin - Sve dok te bude imalo Sam Smith - Too goot at goodbyes Natasa Bekvalac - Ne brini Pavel - Zbog tebe Vanja Misic - Prstima Dzenan Loncarevic - Starim Sam Magdalena Vracic - Kaludjeru moj Hurts - Iluminated Within Temptation - Paradise (What about us) ft. Tarja Aydilge - Sen Misin Ilacim Milica Todorovic - Sve je uzalud
ESC 142
Viktorija - Daj ne pitaj The Veronicas - Untouched Van Gogh - Neko te ima noćas Skillet - Feel Invincible Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down Neverne bebe - Jednom kad me ne bude Riblja čorba - Poslednja pesma o tebi Fall Out Boy - Irresistible Leteći odred - Sanjao sam moju Ružicu 1000mods - Electric Carve Lynyrd Skynyrd tribute - Free Bird Mama Rock - Eva Yu grupa - Od zlata jabuka
ESC 143
1.Adam Lambert - Another one bites the dust 2.Nightwish - High Hopes 3.Laura Branigan - Self Control 4.Janis Joplin - Me and Bobby McGee 5. Conor Maynard - Closer 6.Gary Jules - Mad World 7.Boyce Avenue ft. Hannah Trigwell - The Scientist 8.Jasmine Thompson - Let Her Go 9.Samantha Harvey - Sign Of The Times 10.Showem Sisters - Hymn For The Weekend 11.Simply Three - Wake Me Up 12.Aleksandra Radović - Vlak 13.Tiffany Alvord - Say Something 14.Crvena jabuka - Lagano umirem u tvome sjećanju 15.Andi Kravljaca ft. Patrik Tornblom - Alone
ESC 144 - KARAOKE (pjesme se mogu ponoviti)
1. Stijene - Ima Jedan Svijet 2. Ana Bekuta - Imam jedan zivot 3. Slavica Cukteras - Mrgud 4. Lana Del Rey - Born to Die 5. Dino Merlin - Da je tuga snijeg 6. Toše Proeski - Boze brani je od zla 7. Black Sabbath - Paranoid 8.The Animals - House Of The Rising Sun 9. Dragce - Ruzo Rumena 10.Ed Sheeran - Perfect 11. Celine Dion - My Heart Will Go On 12. Sasa Kovacevic - Zivim da te volim 13. Mando Diao - Dance With Somebody
ESC 145
Alizee - J'en Ai Marre American Horror Story - Dominique Black M - Tic-Tac Celine Dion et Garou - Sous Le Vent Claudio Capeo - Un homme debout Francis Cabrel - Je T'aimais, Je T'aime, Je T'aimerai Indila - Derniere Danse Kendji Girac - Andalouse Lara Fabian - Je seus malade Lara Fabian - Je T'aime Louane - Avenir Louane - Si t'etais la Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes Patricia Kaas - Et S'il Fallat Le Faire Sheryfa Luna - Il Avait Les Mots Stromae - Papaoutai Synapson ft. Victor Deme - Djon Maya Mai Willy William - Ego
Message edited by urke - Tuesday, 05 December 2017, 18:32:49 |
|
| |
urke | Date: Friday, 26 January 2018, 17:52:08 | Message # 25 |
Biberče
| ESC 146
EKV - Krug Novi Fosili - Bilo mi je prvi put Film - Mi nismo sami Osvajaci - Mozda nebo zna Bijelo Dugme - Selma Riblja Corba - Rekla je Osvajaci - Maska (Sam) Kerber - Na raskrscu Crvena Jabuka - Tuga, ti I ja Viktorija - Barakuda Pro Arte - Jedna mala plava Piloti - Kao ptica na mom Tutti Frutti - Stvari lagane
ESC 147
DuckTales - Opening Theme The Lion King - Can you feel the love tonight Spirit - You Can't Take Me Lava (From "Lava") Anastasia 1997 - Once Upon A December Sandy - Ja hocu kuci You can be king again Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i - We Know The Way Scooby Doo Theme Song Mulan - Reflections Tarzan - Son Of Man Ren i Stimpi - Zelene su naše doline Avatar: The Last Airbender Soundtrack Darkwing Duck Intro The Lion King - Circle Of Life Everybody Wants To Be A Cat Shakira - Try Everything
ESC 148
Hurts - Beautiful Ones Pink - Just Like Fire Mika - Happy Ending Zayn ft. Sia - Dusk Till Dawn Kodaline - All I Want (Part 1) Ministarke - Zauzeto Foreigner - I Want To Know What Love Is Era - Ameno CNCO - Reggaetón Lento (Bailemos) Gibonni - Činim pravu stvar Cloves - Don't Forget About Me Haustor - Šal od svile Marčelo - Pegla Shaggy - It Wasn't Me Sia - Never Give Up Rainbow - Temple of the King Galija - Da me nisi
ESC 149
Alogia - Kao snegovi Detour - Snijeg Dino Merlin - Da je tuga snijeg Frank Sinatra - Let It Snow Giorgia, Marco Mengoni - Come neve Gwen Stefani - Early Winter Kemal Malovčić i Južni vetar - Rekla si mi da ne voliš zimu Pentatonix - White Winter Hymnal Sarah McLachlan - Wintersong Suncokret - Prvi sneg The Doors - Wintertime Love Tori Amos - Winter Zdravko Čolić - Jedna zima sa Kristinom
ESC 150
Rhapsody - Dawn of Victory Anne-Marie - Ciao Adios Sara Jo - Samo ti AronChupa - I'm an Albatraoz Axwell Λ Ingrosso - Something New No Doubt - Hey Baby Emeli Sande ft. Professor Green - Read All About It Manu Chao - Welcome to Tijuana Jana - Barabar Saša Matić - Sve bi ja i ti Iron Maiden - The Trooper Nightwish - The Riddler Status Quo - Whatever You Want Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody Marina Dalipović - Vadi,vadi pare Ellie Goulding - Goodness Gracious Vesna Pisarović - Dolje na koljena Machine Gun Kelly ft.Camila Cabello - Bad things
ESC 151
Louisa Johnson - So good Zara Larsson - Never forget you Aleksandra Mladenovic - Ljubav ili ludilo Lena Kovacevic - Cafe Anica Dobra - Svecane bele kosulje Tap 011 - Plava Aurora - Runaway Shakira - Me enamore NLV - Look around you Ivana Selakov - Moje je ime sreca Emina Jahovic Sandal - Kost The Cardigans - My favourite game Ella Henderson - Ghost Beyonce - Best thing I never had Kelly Clarkson - Piece by piece Anastacia - Sick and tired Christina Aguilera - Beautiful
Message edited by urke - Friday, 26 January 2018, 17:55:26 |
|
| |
urke | Date: Tuesday, 13 March 2018, 17:14:51 | Message # 26 |
Biberče
| ESC 152
Ed Sheeran & Beyonce - Perfect Duet Sassja ft. Remi - Etikete Vlado Georgiev feat Niggor - Tropski bar Camila Cabello ft. Young Thug - Havana Marvin Gaye & Tammi Terrel - Ain't no Mountain High Enough Emina feat. Željko Joksimović- Dva aviona Ryan Gosling & Emma Stone - City of stars Within Temptation ft. Xzibit - And We Run Ermal Meta ft. Elisa - Piccola Anima Nightwish - The Phantom Of The Opera Eminem ft. X Ambassadors - Bad Husband Dvicio ft. Leslie Grace - Nada Jordin Sparks ft. Chris Brown - No Air Brandy & Monica - The Boy Is Mine
ESC 153
Bijelo Dugme - Sve Ce To O Mila Moja (Edin Drndic Cover) Ivica Dacic - Miljacka Wiz Khalifa and Charlie Puth - See you again (cover by Josipa) Vocal 5 feat. Roko Blaževic - 23. prosinac - Cover (Tony Cetinski) Zeljko Joksimovic - Lane moje (cover) Slobodan Dzikoski Al Dino - Carsija (cover by Nitro) Lukas Graham - 7 years COVER by Bogdana Zivkovic Rock ko fol - Zute dunje Sam Smith - Lay Me Down Cover By Marina Vujosevic Maja Gavrilovic- Rijekom bez imena / cover (Marija Sestic) A sad adio - Serija "Vruc vetar" - cover by Nemanja Crvena Jabuka - Volio bi da si tu (cover by Nitro) Irma Karasoftić - Pesma o nama (Cover)
ESC 154
Sagi Abitbul & Guy Haliva - Stanga Portugal. The Man - Feel It Still Marcelo - Pismo Vanzemaljcu Kygo - Piano Jam Detour - Zaljubila Sam Se Elemental - U Mojoj Glavi Example - Changed The Way You Kiss Me Dua Lipa - New Rules Alice Merton - No Roots The Killers - Battle Born Crawling - Linkin Park Turski marš The Third Man - Anton Karas Gabriella Cilmi - Sweet About Me Daughtry -What about now Seth Rollins Unused Theme Song || "Redesign Rebuild Reclaim" By Downstait Tijana Bogicevic - Ti imas pravo Jhin, the Virtuoso | Login Screen - League of Legends Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi
ESC 155
Adam Levine – Purple Rain Goran Bare & Majke – Teške boje Coldplay – Yellow Rasta – Indigo Lana Del Rey – White Mustang Oktobar 1864 – Crni ples Šako Polumenta – Pod sjajem ružičastih zvezda Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) Daniel Merriweather – Red Ikimono Gakari – Blue Bird Sonata Arctica – In Black and White Pocahontas – Colors of the Wind Pearl Jam – Black Amy Winehouse – Back to Black Charli XCX – White Roses Jason Mraz – Geek in the Pink Mikri Maus & Bvana – Crno vs. belo Film – Boje su u nama Lorde – Yellow Flicker Beat One Republic – Life in Color
ESC 156
Adele - Skyfall Evanescence - Bring me to life Toni Cetinski - Ti si najbolje Sexy Sandra - Hajde da se prskamo Dzenan Loncarevic - Pamuk usne Camila Cabello - She loves control Suzzy - Svidja mi se momak tvoj Srdjan Milosevic - Tebi moja mazo Lauren Daigle - Trust in you Maja Marijana - Zena zmija Natasa Bekvalac - U meni su dve Hello darkness, my old friend (lyrics version 2017) Branko Kockica - U svetu postoji jedno carstvo Luna - Srbija Radomir Bavrlic - Imam 23 godine, nevin sam Tanja Savic - Zasto me u obraz ljubis Maja Nikolic & Ceca Slavkovic - Otrov u malim bocicama Emmelie De Forest - Only teardrops Nicim izazvan - O tebi
|
|
| |
urke | Date: Sunday, 06 May 2018, 11:05:20 | Message # 27 |
Biberče
| ESC 157
Denis & Denis - Soba 23 Dua Lipa - Be The One Zabranjeno Pusenje - Tri Ratna Havera Lady Gaga - Million Reasons Duke Dumont feat. A*M*E - Need U (100%) Elton John - The One [What Dreams May Come] Christina Perri - A Thousand Years Green Day - 21 Guns Ariana Grande - One Last Time Jala & Buba Corelli - 22 Ava Karabatic feat. Trajko - Tri puta na dan Grimes - World Princess Part II The Connells - '74-'75 The Script - Six Degrees of Separation Marija Serifovic - 11 Petar Grašo - 92 Bombe Devedesetih Polina Gagarina - A Million Voices Nightwish - 7 Days to the Wolves Skrillex - First Of The Year (Equinox) Nena - 99 Red Baloons Djordje Balasevic - Za trecu smenu
ESC 158
Jax Jones - Breathe Sia - Chandelier Natalia Kills - Controversy Timbaland ft. Nelly Furtado & Soshy - Morning after dark Shakira - Antes de las seis Nina Badrić - Dani i godine Darko Rundek - Ruke Ivan Gavrilović - 200 na sat Lena Meyer Landrut - Taken by a stranger Birdy - 1901 Alphaville - Forever young Imagine Dragons - Not today Sleeping At Last - Saturn Novi Fosili - Jesen je In Vivo ft. Generacija 5 - Kada noću te suze probude Sufjan - Stevens Mystery of lov
ESC 159
Elemental - Malena Marshmello - Silence C.Cities - Safe And Sound Scarlett Johansson - I Don't Wanna Grow Up Nelly Furtado - All Good Things The Moody Blues - Nights In White Satin No Doubt - Just A Girl= Twenty one pilots - Doubt Marčelo - Blagosloveni sjeb Sia - Helium Måns Zelmerlow - Broken parts Lana Del Rey - Fucked My Way Up To The Top Hurts - Miracle Coldplay - Talk Ritam Nereda - Put Beznadja J.Timberlake - What Goes Around..Comes Around Jason Mraz - I Won't Give Up Nightwish - Amaranth
ESC 160
Madonna - Holy water Beyonce - Halo Madonna - Devil Pray Stanija - Sveta Marija Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Burana Nightwish - Bless The Child Train - Hey, Soul Sister Bruno Mars - Locked Out Of Haven Imagine Dragons - Believer Carrie Underwood - Jesus, take the wheel Lady Gaga - Judas Sirusho, Jelena, Boaz - Time To Pray Devil Devil - Milck Art Diler - Oci crnog andjela D-Devils - Dance With The Devil Lana Del Rey - Religion Hozier - Foreigner's God
ESC 161
Paris Hilton - Stars Are Blind Vance Joy - Riptide O Zone Dragostea din tei Bobby McFerrin - Don't Worry, Be Happy The Knack - My Sharona Jala Brat - Anđeo Spice Girls Wannabe Natalie Imbruglia - Torn Truth Hurts feat. Rakim - Addictive Igor Simic - Poveruj u ljubav Avicii - Wake Me Up Spin Doctors - Two Princes Rick Astley - Never Gonna Give You Up Vaya Con Dios - Puerto Rico Republica - Ready to Go Chumbawamba - Tubthumping Blur - Song 2 Amerie - 1 Thing Rixton - Me and My Broken Heart Modern Talking - Cheri Cheri Lady Clean Bandit - Tears ft. Louisa Johnson
ESC 162
Willow Smith - Whip my hair Mateja Vukasinovic - Samo drug Becky G - Shower Deciji hor "Kolibri" - Molimo za finu tisinu Raye - Flowers Britney Spears - Sometimes Milica Todorovic - Uporedi me Alessia Cara - Scars to your beautiful Judy Garland - Somewhere over the rainbow Miley Cyrus - Fly on the wall Avril Lavigne - Sk8er boi Dzejla Ramovic - Potrazi me Lorde - Team Dino Jelusic - Ti si moja prva ljubav Birdy - Not about angels Antonia Gigovska - Nevreme Billie Eilish - Bellyache Grace Vanderwaal - City song Marija - Louder than a drum Grace Vanderwaal - Moonlight Anastacia Petryk - Closed doors Shawn Mendes - Stitches Tomlachevy Sisters - Shine
|
|
| |
urke | Date: Sunday, 08 July 2018, 02:40:50 | Message # 28 |
Biberče
| ESC 163
Yianna Terzi - Oniro Mou - Greece Ermal Meta & Fabrizio Moro - Non mi avete fatto niente - Italy Eugent Bushpepa - Mall - Albania Eleni Foureira - Fuego - Cyprus Ieva Zasimauskaite - When We're Old - Lithuania Sennek - A Matter Of Time - Belgium Alekseev - Forever - Belarus EQUINOX - Bones - Bulgaria Madame Monsieur - Mercy - France Michael Schulte - You Let Me Walk Alone - Germany Alexander Rybak - That's How You Write A Song - Norway Netta - Toy - Israel Mikolas Josef - Lie To Me - Czech Republic Sanja Ilic & Balkanika - Nova Deca - Serbia Saara Aalto - Monsters - Finland Elina Nechayeva - La Forza - Estonia Eye Cue - Lost And Found - F.Y.R. Macedonia AWS - Viszlát Nyár - Hungary Lea Sirk - Hvala, ne - Slovenia
ESC 164
Ain't Nobody - Chaka Khan(1983) Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun(1983) Dead Or Alive - You Spin Me Round (1985) The B-52's - "Love Shack" (1985) Michael Jackson - Dirty Diana (1987) dexys midnight runners - come on eileen (1982) Depeche Mode - Personal Jesus (1989) N.W.A. - Straight Outta Compton (1988) a-ha - Take On Me (1985) Blondie - Call me (1980) Queen & David Bowie - Under Pressure (1982) Helloween - I want out (1988) Heart - Alone (1987) U2 - With or Without You (1987) Phil Collins - Another Day In Paradise (1989) Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On (1986) Scorpions --- No one like you (1982) Twisted Sister - We're Not Gonna Take It (1984) Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go (1984) ABBA Lay All Your Love On Me (1980) Madonna - Like A Prayer (1989) Simply Red - If You Don't Know Me By Now (1989) Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You (1989)
ESC 165
La Caution - The a la Menthe - The Laser Dance Song (Ocean's 12) Gardel - Por Una Cabeza (Scent of a Woman) Neil Young - Dead Man Theme James Horner - Hymn to the Sea (Titanic) Mighty Morphin Power Rangers Theme Song Justin Hurwitz - Mia and Sebastian's Theme (La La Land) Spartacus Sura Theme Yann Tiersen - J'Y Suis Jamais Alle (Amelie) Ramin Djawadi - A Lannister Always Pays His Debt (Game of Thrones) James Horner - Braveheart John Williams - Schindler's List Ennio Morricone - The Ecstasy of Love (The Good, the Bad and the Ugly) Alexandre Desplat - The Imitation Game Hans Zimmer - Time (Inception) John Williams - Hedwig's Theme (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) Michael Nyman - The Piano Ramin Djawadi - Mhysa (Game of Thrones)
|
|
| |
urke | Date: Sunday, 08 July 2018, 02:41:03 | Message # 29 |
Biberče
| ESC 166
Eva Buresova - FLY Teodora - Kristijan Grej The Weeknd - Call Out My Name Rita Ora - Anywhere Celine Dion - Ashes Maroon 5 - Wait Linkin Park - One More Light Disciples - Jealousy Florence + The Machine - Hunger Years and Years - Sanctify Dua Lipa - IDGAF Sean Paul, David Guetta ft. Becky G - Mad Love Imagine Dragons - Whatever It Takes Rag'n'Bone Man - Skin Avicii ft. Rita Ora - Lonely Together The Greatest Showman - This Is Me Billy Eilish ft. Khalid - Lovely Stefan Živojinović - U drugom životu Emina - Druga The Killers - The Man Charlie Puth feat. Kehlani - Done For Me Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me Kasia Mos - Flashlight Morata i Alvaro Soler- Yo Contigo, Tu Conmigo Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
ESC 167
Aleksandra Radović – Beskrajno Ariana Grande – Into You Bojana Vunturišević – Vetar u kosi Cigarettes After Sex – Apocalypse Crvena jabuka – Šampanjski poljubac Hladno pivo – Jednim osmijehom Imany – Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) Lana Del Rey – Burning Desire Lana Del Rey – Cola Lera Lynn – My Least Favorite Life Lily Allen – Somewhere Only We Know Maroon 5 – She Will Be Loved Nina Simone & Jeff Buckley – Lilac Wine (Marco Rigamonti Rai Tunes Remix) Nipplepeople – Frka *NSYNC – This I Promise You Ramin Djawadi – Truth (GoT soundtrack) Selena Gomez – Only You Sufjan Stevens – Visions of Gideon Zayn – Pillowtalk Zeds Dead & Omar LinX – You and I Zsa Zsa – Pruži mi ruku
ESC 168
Maca - Ljubav Denis & Denis - Ja sam lažljiva Denis & Denis - Voli me još ovu noć DJANS X YOUNG PALK FEAT. MC STOJAN - BURJ KHALIFA DJANS X YOUNG PALK FEAT. TEODORA - PIRANA Funky G - Napravi se lud Gorana Gacić - Piće za mladiće Jelena Karleuša i Aca Lukas - Bankina KAYA - Ona nekad Maja Nikolić - Ako veruješ Maja Nikolić - Dragane Marko Đurđovski FEAT. BAKI B3 - Trebaš mi Sara Reljić - Listen Sexy Sandra - Siso lažljiva Sexy Sandra - Figure od kamena Slađa - Uđi mi duboko Sloba & Kija - Lažov notorni Tijana Dapčević - Stepski vuk Tina Ivanović - Kabrio porše TRIK FX - Spasi me Viktorija - Rat i mir Vukašin Brajić - More than words Zorica Marković - Lijte kiše Maca - Diskretno
ESC 169
La Oreja de Van Gogh - El Primer Dia del Resto de Mi Vida Timbaland - Apologize ft. OneRepublic Katy Perry - The One That Got Away Duboka Ilegala - Svemirski Traktor Florence + The Machine - Dog Days Are Over Within Temptation - All I Need Enya - Only Time Labrinth - Jealous Whitney Houston - Didn't we almost have it all Rodja Raicevic - Ne bih ja Muse - Time Is Running Out Hladno Pivo - Mlohava Cuna Lykke Li - Gunshot Selena Gomez - Same Old Love Severina - Šta me sad pitaš šta mi je Emma Hiddleston - The Wolven Storm Amel Curic - Dobro vece, tugo Akcent - Stay With Me Emeli Sandé - Hurts Aleksandra Radovic - Ziveo Kraj Riblja Čorba - Jedini način Marija Serifovic - Nije ljubav to Makadam - Da mi je znati Marchelo - Jedan Tom Odell - I Know Ceca - Idi dok si mlad Martin Kesici feat. Tarja Turunen - Leaving You For Me Karolina Goceva - Srescemo se opet
|
|
| |
Polly | Date: Monday, 28 January 2019, 12:07:54 | Message # 30 |
Marioneta
| ESC 170
Bastille – Laura Palmer Lady Gaga – John Wayne Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk Kim Carnes – Bette Davis Eyes Bob Sinclair – Cinderella (She Said Her Name) Django Unchained – Django Elton John – Candle in the Wind Ghost St. feat. Soolking & Djam Chow (Marco Reus) – Aubameyang Mika – Grace Kelly The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This Madonna – Vogue Đorđe Balašević – Dođoška Cruel Youth – Alexis Texas Clare Maguire – Elisabeth Taylor Sabaton – Shiroyama Azealia Banks – Anna Wintour Jax Jones feat. Demi Lovato & Stefflon Don – Instruction Manu Chao – La Vida Tombola Joan Baez – Here’s to You Epic Rap Battles of History – Mozart vs. Skrillex Zabranjeno pušenje – Boško i Admira The Wanted – Walks Like Rihanna Panic! At the Disco – The Ballad of Mona Lisa DJ Krmak – Šumaher
ESC 171
Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee Sia - Never Give Up (lyrics) Charlie Puth - Attention [Official Video] Stand By Me, Ben E King, 1961 Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon Willy William - Ego (Clip Officiel) J. Balvin - Ginza Iggy Azalea - Fancy ft. Charli XCX Susan Boyle - Britains Got Talent 2009 Episode 1 - Saturday 11th April | HD High Quality Ed Sheeran - Lego House [Official Video] Alan Walker - Faded Yves LaRock - Rise Up Kelly Clarkson - Because Of You (VIDEO) Ellie Goulding - Lights Lady Gaga - Million Reasons Foster The People - Pumped up Kicks Ariana Grande, The Weeknd - Love Me Harder Ricky Martin - Livin' La Vida Loca Rihanna - We Found Love ft. Calvin Harris Harry Styles - Sign of the Times Boney M - Rasputin Beyoncé - Drunk in Love (Explicit) ft. JAY Z Ed Sheeran - Perfect Symphony (with Andrea Bocelli) Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C (Robin Schulz Remix) (Official) Justin Timberlake - SexyBack (Director's Cut) ft. Timbaland Imagine Dragons - Radioactive Duke Dumont - Ocean Drive #SELFIE (Official Music Video) - The Chainsmokers M.I.A. - "Bad Girls" (Official Video)
ESC 172
Sigur Ros - Isjaki ERA - Ameno Vivo - Waka Enya - Aniron Urban Trad - Sanomi Vangelis - Conquest of paradise Lament of the Highborne - World of Warcraft OST Ar Tonelico III - EXEC_COSMOFLIPS Karl Jenkins - Adiemus Kelis - Brave - Soundtrack The Sims 3 Late Night Sigur Rós & Bjork - Gobbledigook Hans Zimmer - Now we are free Luc Arbogast - Nausicaa (La Moldau) Ramin Djawadi - Khaleesi Cowboy Bebop OST - Green Bird David Bowie - Warszawa Lelianna's Song - Dragon Age: Origins Soundtrack Savior - Music Of The Sims 3 Forest Elves - Lullaby From a Distant Land Grimes - Omega Yuri Kajiura - A song of Storm and Fire Sigur Ros - Gong
ESC 173
Nirvana- Come As you Are Koit Toome - Mere lapsed Bon Jovi - Always Aerosmith - Amazing Britney Spears - ...Baby One More Time 4 Non Blondes - What's Up Maggie Reilly - Everytime We Touch The Cure - Friday I'm In Love Red Hot Chili Peppers - Otherside La Bouche - Be My Lover Maria - Blondie Neon Genesis Evangelion - "A Cruel Angel's Thesis" Bomfunk MC's - Freestyler Santana - Smooth (Stereo) ft. Rob Thomas Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U Gigi D'Agostino Bla Bla Bla Fool's Garden - Lemon Tree En Vogue - Free Your Mind Younger Than Park - Can't Turn Back (Claudes Mix)
ESC 174
Nina Simone Feeling Good Paloma Faith Can't Rely on You Zara Larsson Uncover Belinda Carlisle Heaven Is A Place On Earth Adele Hello Gwen Stefani Hollaback Girl Celine Dion When I Need You Janis Joplin Summertime Lindsey Stirling Stars Align Marina and the Diamonds Froot Cloves Frail Love Ellie Goulding Love Me Like You Do Madonna Frozen Anastasija Savršen par Zaho Je Te Promets Ella Eyre Deeper Debi Nova Hasta El Fin Ellie Goulding Figure 8 Sia Helium Carrie Underwood Blown Away Giorgia Vanita Madonna Secret
ESC 175
Peppino Gagliardi - Che vuole questa musica stasera Nena - Irgendwie Irgendwo Irgendwann Stromae - Tous Les Mêmes Ar Éirinn Ní Neosfainn Cé Hí 相守 by 音頻怪物 With You 《公子晉陽》主題曲 Ricky Martin - La Mordidita Era Istrefi - Bonbon Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO schnuffel Kuschel Melnitsa (Мельница) - Dveri Tamerlana Serhat Durmus - La Câlin Kate Ryan - Voyage Voyage Culcha Candela - Hamma! Ελένη Φουρέιρα - Το Κάτι Που Έχεις Feli - Buna de iubit Zucchero - Baila (Sexy Thing) Toygar Işıklı - Hayat Gibi Laura Pausini- Primavera in anticipo Indila - Love Story Sidoine - On Ne Vit Qu'Une Fois Elix - Musik ist meine Therapie Aya Nakamura - Djadja
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |