ESC 72
|
|
m@rcip@n | Date: Wednesday, 06 June 2012, 22:04:15 | Message # 106 |
 Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
| Quote HAHAHAHAHAHA,sviđa mi se !!!! Ovaj dio si propustio Toni Jurić,rođen 14.studenoga 1993. i bivši učenik Druge jezične gimnazije u Splitu,POBJEDNIK 72. natjecanja za pismu Eurovizije
al nema veze,to ćemo drugi put.
Pa ti si Dalmatinac Nikakve prozivke, samo vas tek upoznajem
|
|
|
|
Toni | Date: Wednesday, 06 June 2012, 22:04:39 | Message # 107 |
 the quoter of the year
| Quote Pjesma je odlicna, a po meni ovaj krug je bila zestoka konkurencija. Zato ću vas sad napustit,počinje slavlje na ulicama Splita,u ovakvoj konkurenciji smo došli do pobjede. Nek dođe ko može i ko je blizu,bit će janjetine,vina,kola i ostalih stvari bez kojih seosko veselje koje nas čeka ne bi bilo potpuno. Vidimo se,obožavatelji me traže da još jednom otpjevam pobjedničku pjesmu
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
|
|
Toni | Date: Wednesday, 06 June 2012, 22:05:16 | Message # 108 |
 the quoter of the year
| kola-množina od kolo,ples a ne piće,da ne bi bilo zabune.
|
|
|
|
djo | Date: Wednesday, 06 June 2012, 23:17:54 | Message # 109 |
 Generalissimo
| Top 5,dobro je....Hvala na glasovima i cestitam Toniju...
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
|
|
ajdin_sa | Date: Thursday, 07 June 2012, 00:27:47 | Message # 110 |
 Bludnik
| da kazem da sam razocaran raspletom ... ponovljena pjesma pobjedjuje , a prije bi udarali ko po isusu i davali po bod dva onom ko bi je poslao al et
a sa druge strane cestitam toni na pobjedi mada si me zakinuo sa poenima samo 4 !! razocarao si me
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
|
|
|
Toni | Date: Thursday, 07 June 2012, 00:39:46 | Message # 111 |
 the quoter of the year
| Quote da kazem da sam razocaran raspletom ... ponovljena pjesma pobjedjuje , a prije bi udarali ko po isusu i davali po bod dva onom ko bi je poslao al et
a sa druge strane cestitam toni na pobjedi mada si me zakinuo sa poenima samo 4 !! razocarao si me
Ma kako te nije sram tako pričat o mojoj pismi,svaka dobra je ponovljena bar dva-tri puta. Ne mogu virovat,prvo ne zna kako se jastozi love,a sad ovo. U grob ćeš me otjerat... Samo 4?? Drugi put nećeš ni boda dobit pa ćeš pazit šta pričaš
Fala momci na čestitkama,moj tim i ja smo se dobro potrudili da nakon nekoliko sranja pošaljemo pravu stvar
Quote Pa ti si Dalmatinac Nikakve prozivke, samo vas tek upoznajem Ma ovo je bilo za konja Troyu,ne za tebe Dalmatinac,nego kako. KRŠNI Dalmatinac,dodao bih
|
|
|
|