i trenutak koji smo svi željno isčekivali ... na scenu stupa đorđe balašević sa svojim najnovijim hitom gangam style
p.s. samo se šalim
12 - Natasa Bekvalac PONOVO 10 - Dar Mar DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM 8 - Srebrna Krila O ANA 7 - Marina Perazic KOLACICI 6 - Dlz KADA SANJAS 5 - Mattyas ft. Kristina S. SECRET LOVE 4 - Rihanna WHERE HAVE YOU BEEN 3 - The Ting Tings THAT'S NOT MY NAME 2 - Deep Purple SOLDIER OF FORTUNE 1 - Richard Durand - ALWAYS THE SUN ..... :D
1. lana del rey - Summertime Sadness 50 2. The Ting Tings - That's Not My Name 50 3. nataša bekvalac – ponovo 46 4. Srebrna Krila - O Ana 44 5. marina perazić - kolačići 41 6. DLZ - Kada Sanjas 41
7. Rihanna - Where Have You Been (Hardwell Remix) 38 8. PSY-Gangnam Style 36 9. Mattyas ft. Kristina S - Secret Love 34 10. dar mar - daj mi vina da se napijem 30 11. deep purple - soldier of fortune 29 12. Richard Durand - Always The Sun 23 ..... :D
sledeći je glasao naš najbolji, najlepši, najpametniji i najdraži petarkondor ... bez aplauza molim
pogledajmo taj vrsni poznavalac ESC-a kome je dao svoje glasove
1. Richard Durand - Always The Sun 122 2. marina perazić - kolačići 10 3. lana del rey - Summertime Sadness 08 4. deep purple - soldier of fortune 07 5. DLZ - Kada Sanjas 06 6. The Ting Tings - That's Not My Name 05 7. Rihanna - Where Have You Been (Hardwell Remix) 04 8. PSY-Gangnam Style 03 9. nataša bekvalac – ponovo 02 10. dar mar - daj mi vina da se napijem 01. ..... :D