ESC 104
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 15 January 2013, 14:42:06 | Message # 166 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Laro, ukusi su različiti, izvinjenje je nepotrebno.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Matija | Date: Tuesday, 15 January 2013, 15:23:38 | Message # 167 |
 Dalibor
Group: Publika
| Quote (LaraCroft) samo mi se nije svidelo kako si procenio Tosetove pesme...
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 15 January 2013, 22:49:21 | Message # 168 |
 Generalissimo
| Bas me iritira to kad mi neko spominje tradiciju a lupa gluposti za medalju ! Jos vise me nervira kad mi neko natura nesto, da li to bila muzika , vera ili nesto dr. jos pomene muziku , tradiciju , jezik ... Laro neka slusa sta ko zeli , neka zivi zivot kakav zeli , neka veruje u sta hoce , to je sve stvar licnog izbora .A to dacemo nestati ili ne , apsolutno nema veze sa ovim sto si lupila , bolje da si se pozabavila licnim zivotom, i razmiljsati da ces roditi decu (bar 5 komada ) pa onda polemisati o nestanku
I dalje kazem da zrace domacice poput Lepe Brene , cak pola od tih sto vi saljete ja i ne smatram domace , ali uzivajte u tome , ali ne davite sa kometarima kako je vasa pesma hit domaca , a ono TEHERAN na kub
Message edited by Neo - Tuesday, 15 January 2013, 22:52:02 |
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 16 January 2013, 16:56:38 | Message # 169 |
 Imperija
| bre, Neo, gde ti ode... samo sam branila Tosetov repertoar od (po mom misljenju) neprikladnog Ethanovog komentara i izvinula se doticnom i ovde javno i u privatnoj poruci ako smatra da sam ga uvredila...
a za moj licni zivot, ne beri brigu, hvala...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Neo | Date: Wednesday, 16 January 2013, 23:17:45 | Message # 170 |
 Generalissimo
| Quote kad izgubimo jezik i obicaje, vrlo brzo cemo nestati...
zivela "EX YU" muzika, najbolja na svetu... Da ovde si se sita nabranila Toseta , haos
Quote a za moj licni zivot, ne beri brigu, hvala... Niti me zanima macko, samo sam ti odgovorio na pomenuto gore , nema na cemu i drugi put
Message edited by Neo - Wednesday, 16 January 2013, 23:18:30 |
|
| |
djo | Date: Wednesday, 16 January 2013, 23:40:48 | Message # 171 |
 Generalissimo
| <3 IRAN,TURSKA,BUGARSKA XD
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 18 January 2013, 01:39:52 | Message # 172 |
 Lieutenant general
| Ja slusam uglavnom domacu, sto ne znaci da je strana losa, jednostavno nije moj fah. Isto tako ne slusam je da sacuvam jezik i obicaje, vec jer mi se svidja. Cijenim ljude koji slusaju sve. Ruzno je pljuvati po svemu domacem. Da je kopija od ko zna koga, nebitno, ako mi se dopada ta verzija
|
|
| |