ESC 106
|
|
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 04:16:02 | Message # 91 |
Virtualna Strina
Group: Publika
Status: Offline
|
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
Message edited by Lančo - Tuesday, 22 January 2013, 04:16:27 |
|
| |
m@rcip@n | Date: Tuesday, 22 January 2013, 11:07:58 | Message # 92 |
 Lieutenant general
| marcy misli da ce uci u top 5:
Elena Risteska - Ninanajna Britney Spears - Toxic Emina Jahovic - Uzalud se budim Roxette - Listen to your heart Boban Rajovic - Usne boje vina
Ne ovim redom, samo da ce uci u prvih 5
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 22 January 2013, 11:13:50 | Message # 93 |
 Imperija
| ja sam samo sigurna da pesma koju sam poslala, ma koliko je forumasi hvalili, nece biti ni u 10 najboljih...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 22 January 2013, 13:06:41 | Message # 94 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Lančo, pa naš Nemanja.
Jel' ja to vodim u ovom pogađanju ili mi se čini?
Laro, sada mislim da znam koju si pesmu poslala i ako je moja pretpostavka tačna dobila si 12 od mene. To je vrlo retko s obzirom na to da se tvoj i moj muzički ukus totalno razlikuju i da retko kada dodelimo jedno drugom više od par poena...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 22 January 2013, 14:50:21 | Message # 95 |
 Imperija
| Quote (EthanMorasca) Laro, sada mislim da znam koju si pesmu poslala mislim da se varas...
niko do sada - Sarbel, Neo, Urke, Emma, Biba i Ethan - nije pogodio sta sam poslala...
cak ni ja sama nisam pogodila
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 14:57:12 | Message # 96 |
Virtualna Strina
| Quote (EthanMorasca) pa naš Nemanja. nema njega na ESC 106 ne znam gde si ti video njegov razlog za slanje pesme, ali nema veze, desava se i najboljima xD
Quote (EthanMorasca) Laro, sada mislim da znam koju si pesmu poslala i ako je moja pretpostavka tačna dobila si 12 od mene. To je vrlo retko s obzirom na to da se tvoj i moj muzički ukus totalno razlikuju i da retko kada dodelimo jedno drugom više od par poena... Quote (LaraCroft) mislim da se varas... niko do sada - Sarbel, Neo, Urke, Emma, Biba i Ethan - nije pogodio sta sam poslala...
cak ni ja sama nisam pogodila Molim vas!!! Koji deo niste razumeli kada sam rekao da postoji samo jedno pravilo u ovoj igri!!! Ne otkrivati svoje pesme...stvarno se vama treba crtati
|
|
| |
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 14:58:51 | Message # 97 |
Virtualna Strina
| Quote (m@rcip@n) Elena Risteska - Ninanajna Britney Spears - Toxic Emina Jahovic - Uzalud se budim Roxette - Listen to your heart Boban Rajovic - Usne boje vina Voleo bih da mogu i ovo da bodujem, ali onda bi se sve otkrilo :P ali mogu reci, zanimljivo
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 22 January 2013, 15:04:18 | Message # 98 |
 Imperija
| Quote (Lančo) Molim vas!!! Koji deo niste razumeli kada sam rekao da postoji samo jedno pravilo u ovoj igri!!! Ne otkrivati svoje pesme...stvarno se vama treba crtati ne znam u cemu je problem, nisam otkrila svoju pesmu...
a i onako su do sada pogadjali svi kojima je to bilo interesantno...
|
|
| |
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 15:04:47 | Message # 99 |
Virtualna Strina
| Voleo bih da vas bude sto vise na forumu kada budem citao rezultate...kada vam vise odgovara da citam? u 20:00 ili 22:00h?
|
|
| |
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 15:06:07 | Message # 100 |
Virtualna Strina
| Quote (LaraCroft) ne znam u cemu je problem, nisam otkrila svoju pesmu... a i onako su do sada pogadjali svi kojima je to bilo interesantno... jesu pogadjali, ali nisu svi glasali samo cutite kao i do sada, i bice cool
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 22 January 2013, 15:08:05 | Message # 101 |
 Imperija
| Quote (Lančo) jesu pogadjali, ali nisu svi glasali pa ni njima nista nisam otkrila...
meni licno vise odgovara 22:00 za citanje glasova, naravno, ako do tada svi budu glasali
|
|
| |
Lančo | Date: Tuesday, 22 January 2013, 15:10:08 | Message # 102 |
Virtualna Strina
| ma glasanje je do 20:00h, ko ne glasa dobija etiketu DSQ...;)
|
|
| |
urke | Date: Tuesday, 22 January 2013, 16:11:02 | Message # 103 |
 Biberče
Group: Moderators
| Lanco, svaka ti cast.. Ovo je najbolje organizovan esc do sada
(Nemoj da urpskas na citanju glasova:D)
|
|
| |
TroanGirl | Date: Tuesday, 22 January 2013, 16:15:55 | Message # 104 |
 1. glas Virtualije
Group: Game host
| 1. Jelena Karleusa - Ludaca - Petar 2. Emina Jahovic - Da mogu - Sarbel 3. Britney Spears - Toxic - Tic-Tac 4. Emina Jahovic - Uzalud se budim - Urke 5. Kesha - Die Young - Mrdeni 6. Kerber - Jos ovu noc - Biba 7. C-Block - So Strung Out - Ethan 8. Elena Risteska - Ninanajna - Matija 9. Sistem of down - Soldier Side - Sac 10. Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love - Neo 11. Roxette - Listen to your heart - Emma 12. Imany - You Will Never Know - Lar 13. Vlado Janevski - Nekogas i negde - TROYAAAAA 14. Oktobar 1864. - Nadji me - Marcipian 15. Boban Rajovic - Usne boje vina - Lančo 16. Goca Trzan - Korak do dna - Merry :D
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 22 January 2013, 16:52:37 | Message # 105 |
 Izjahani jahač
| Jelena Karleusa - Ludaca - Petar Emina Jahovic - Da mogu - Matija Britney Spears - Toxic - Tic Emina Jahovic - Uzalud se budim - Deni Kesha - Die Young - Biba Kerber - Jos ovu noc - Ethan C-Block - So Strung Out - Ema Elena Risteska - Ninanajna - Merry Sistem of down - Soldier Side - Sac Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love - Marcy Roxette - Listen to your heart - Sarbel Imany - You Will Never Know - Neo Vlado Janevski - Nekogas i negde - Troya Oktobar 1864. - Nadji me - Lara Boban Rajovic - Usne boje vina - Lanco Goca Trzan - Korak do dna - Urke
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |