ESC 108
|
|
urke | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:01:07 | Message # 106 |
 Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Auu, Lanco, o'ladi malo stvarno.. Ovo je vec pretjerivanje.
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:02:19 | Message # 107 |
Virtualna Strina
Group: Publika
| Quote (Lančo) sa cije sam sta? a tek ti sto si pogubljen tebe ne bih DSQ ni da mi ubijes familiju :P pa znam da joj je bitno moje misljenje, neka dete mirno spava, vidis da cu ubuduce uticati na njegno ucestvovanje :))) sto znaci ako cesce budem domacin cesce ona i sac i ostali koji me ne gotive nece igrati sto znaci da je manja konkurencija...:P
OVO SE ODNOSI NA TONIJEV POST, NE NA DENIJEV
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
Message edited by Lančo - Wednesday, 30 January 2013, 21:06:16 |
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:05:11 | Message # 108 |
Virtualna Strina
| Quote (urke) Auu, Lanco, o'ladi malo stvarno.. Ovo je vec pretjerivanje. slusaj urke, u celoj prici nigde prvi nisam poceo, svi su krenuli da me prozivaju i nemam ti pojma sta ostalo, sem sto sam prema Neu presao granicu korektnosti i javno sam se izvinuo, nemoj sad i ti molim te...ako mene birate za napad, na pogresnog nailazite...uvek sam tu za svadju, tako da ako mozete zaobidjite me...toliko
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:06:13 | Message # 109 |
 Colonel general
| Quote (Lančo) sa cije sam sta? a tek ti sto si pogubljentebe ne bih DSQ ni da mi ubijes familiju :P biggrin pa znam da joj je bitno moje misljenje, neka dete mirno spava, vidis da cu ubuduce uticati na njegno ucestvovanje :))) sto znaci ako cesce budem domacin cesce ona i sac i ostali koji me ne gotive nece igrati biggrin sto znaci da je manja konkurencija...:P Ma samo lanco odgovara sam sebi na pitanje :P
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:08:11 | Message # 110 |
Virtualna Strina
| Quote (mrdeny93) Ma samo lanco odgovara sam sebi na pitanje :P sta god
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:08:38 | Message # 111 |
 Biberče
| Quote (Lančo) slusaj urke, u celoj prici nigde prvi nisam poceo, svi su krenuli da me prozivaju i nemam ti pojma sta ostalo, sem sto sam prema Neu presao granicu korektnosti i javno sam se izvinuo, nemoj sad i ti molim te...ako mene birate za napad, na pogresnog nailazite...uvek sam tu za svadju, tako da ako mozete zaobidjite me...toliko Ne pratim sta se desava.. Samo sam procitao sta si napisao za Laru i zbog toga sam reagovao
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:11:32 | Message # 112 |
Virtualna Strina
| Quote (urke) Ne pratim sta se desava.. Samo sam procitao sta si napisao za Laru i zbog toga sam reagovao hahahah koji lik i onda si se javio cisto da vidimo da si i ti prisutan hahahah bravo kralju
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:15:15 | Message # 113 |
 Biberče
| Quote (Lančo) hahahah koji lik i onda si se javio cisto da vidimo da si i ti prisutan hahahah bravo kralju Nema svrhe raspravljati se sa tobom
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:28:13 | Message # 114 |
 Lieutenant general
| Bila sam na poslu, u guzvi, nisam mogla glasati, a nisam bas ni neko ko glasove naslijepo salje FB-om bez slusanja. Objavio si listu tog dana i trazio da se glasa u manje od 24 sata. Da naglasim da rok nisi postavio dok sam ja bila na forumu. Osim toga, ono glavno, ja sam rekla da cu glasati SUTRA, da me nece biti dotad. Zasto onda nisi mogao sacekati? Zasto si onda postavio rok? Cist bezobrazluk, koji jos sad zelis prikazati kao moju krivicu.
Drugo, slala sam pjesmu koju volim, a za koju mislim i da sam napisala da ocekujem zadnje mjesto, tako da tvoje krivo mi jer mi pjesma nije prosla, nimalo ne pije vode. Glasala sam ne jer i dalje postujem tvoje katastrofalno vodjenje, vec jer mi je zao pjesama. Ali kako je krenulo, ne bi me cudilo da ako ti moji bodovi ne odgovaraju te glasove ne uvazis...
Vjerujem da ces ti fakat sad odbrojavati tih 50 minuta, pratiti ko je od njih bio online, ko nije, jer... pa, ocigledno nemas zivot. Na moje ucestvovanje utice iskustvo koje kaze ni u ludilu ne salji pjesmu kad Lanco vodi. Samo sam komentarisala da mi je krivo sto sam sumnjala u Neovo rasudjivanje
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:35:25 | Message # 115 |
 Imperija
| Quote (Lančo) Lara je prica za sebe, ovim putem se javno izvinjavam Neu ne vredjanju i prozivkama, jer decko sve sto kaze vezano za NN lice tj. samozvanu LaruCroft mu je na mestu...Lik/likusa je toliko namazana i izgubljena u ovom svetu stvarnosti, da kontam da je kod nje u kuci sve virtualno i onako kako ona masta da bude izvini se Neu i za onu poruku koju si slao meni da se zahvalis sto ucestvujem i u kojoj si u negativnom kontekstu spominjao sve one koji ne zele da ucestvuju, gde si ocigledno mislio na njega... jedino dobro za tebe je sto ja ne volim da pravim screenshot-ove privatnih poruka i da ih kacim na sajt...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 30 January 2013, 21:36:18 |
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:38:28 | Message # 116 |
 Imperija
| Quote (Lančo) u celoj prici nigde prvi nisam poceo, svi su krenuli da me prozivaju niko te nije prozivao, nego smo ti korektno ukazivali da produzis vreme za glasanje u polufinalu na razuman rok...
ako nemas vremena, niko te nije vukao za usi da se prihvatas domacinstva...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:42:50 | Message # 117 |
Virtualna Strina
| Quote (LaraCroft) jedino dobro za tebe je sto ja ne volim da pravim screenshot-ove privatnih poruka i da ih kacim na sajt... ako je pronadjem, ja cu napraviti, ne bojim se ja nikog ovde sve sto sam ti pisao pisao sam i cini mi se denniju, a to je sve receno u mom postu o tome kako drugi mogu da uticu na njihovo ucestvoanje (ovim putem ja)...hehe meni ovaj virtual svet sluzi za ubijanje dosade uvece tako da me ne bi mogli izvesti iz takta ni da se svi udruzite protiv mene, opet bih vam poslao pesmu da ucestvujem a neki se potresaju oko gluposti i odmah ''ne ucestvujem'', ''ja sam ljut'', ja ovo ja ono...bole me briga
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:47:06 | Message # 118 |
Virtualna Strina
| Quote (m@rcip@n) Bila sam na poslu, u guzvi, nisam mogla glasati, a nisam bas ni neko ko glasove naslijepo salje FB-om bez slusanja. Objavio si listu tog dana i trazio da se glasa u manje od 24 sata. Da naglasim da rok nisi postavio dok sam ja bila na forumu. Osim toga, ono glavno, ja sam rekla da cu glasati SUTRA, da me nece biti dotad. Zasto onda nisi mogao sacekati? Zasto si onda postavio rok? Cist bezobrazluk, koji jos sad zelis prikazati kao moju krivicu. Drugo, slala sam pjesmu koju volim, a za koju mislim i da sam napisala da ocekujem zadnje mjesto, tako da tvoje krivo mi jer mi pjesma nije prosla, nimalo ne pije vode. Glasala sam ne jer i dalje postujem tvoje katastrofalno vodjenje, vec jer mi je zao pjesama. Ali kako je krenulo, ne bi me cudilo da ako ti moji bodovi ne odgovaraju te glasove ne uvazis...
Vjerujem da ces ti fakat sad odbrojavati tih 50 minuta, pratiti ko je od njih bio online, ko nije, jer... pa, ocigledno nemas zivot. Na moje ucestvovanje utice iskustvo koje kaze ni u ludilu ne salji pjesmu kad Lanco vodi. Samo sam komentarisala da mi je krivo sto sam sumnjala u Neovo rasudjivanje puno bih toga dodao, i puno toga izbacio, nije lose, jak mi ti zivot imas kad si zaposlena zena i visis po online forumima...uzas...mogao bih i ja ovde da vredjam ali necu, postujem tvoje godine :O mada treba da te je sramota oko cega se svadjas i kako pricas kao da ti je ovaj ESC zivot, zeno bozija!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:50:13 | Message # 119 |
 Imperija
| to ako sam ja ljuta zbog plasmana (a nisam, budi siguran), nema veze sa tim sto sam te dobronamerno savetovala (kao sto su i drugi) da produzis glasanje na razuman rok...
oko toga je i ispao najveci problem, zar ne ?
a to da li se meni glasa u finalu ili ne (ako ne moram), nije vazno...
|
|
| |
Lančo | Date: Wednesday, 30 January 2013, 21:54:18 | Message # 120 |
Virtualna Strina
| Quote (LaraCroft) to ako sam ja ljuta zbog plasmana (a nisam, budi siguran), nema veze sa tim sto sam te dobronamerno savetovala (kao sto su i drugi) da produzis glasanje na razuman rok... oko toga je i ispao najveci problem, zar ne ? jako smaras i davis, dizes buku i tenziju bezveze...necu da produzim i kraj...
|
|
| |