11. plemenski savet
|
|
Neo | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:05:56 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| Quote miko sve mi je bilo jasno kada si mi rekao moras me slusati...kako ja kazem ti ces glasati.
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:06:23 | Message # 17 |
Biberče
Group: Moderators
| I Miko nekome govori o taktici
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:06:58 | Message # 18 |
Gelipter
| A sta sam ti trebao reci , da glasam kako ti kazes ... TI SI BIO MANJINA MOJ DRUZE , ja sam ti ponudio da ostanes u igri , da ne ispadnes, molio si me da ostanes , to sve govori o tebi ... Ubacio sam te u top 5 dil sto si me molio tako da ne seri
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:07:01 | Message # 19 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| to je pokupio od Sladjana u VS Italija
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:09:07 | Message # 20 |
Colonel general
| Quote sto si me molio tako da ne seri ne lazi da sam te molio...sam si to ponudio...
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:11:43 | Message # 21 |
Gelipter
| Nemoj srati DENY , kad je bila ona igra trazio si resenje i rekao imas moj glas u ujedinjenju ako hoces do kraja , ja sam ti dao ti si rekao ok tako ne seri
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:12:19 | Message # 22 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Nemoj da je jos neko pomenuo fudbal
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:13:21 | Message # 23 |
Colonel general
| rekao sam ako mi das resenje prve runde(vrecice) i mi osvojimo imunitet da ces imati moj glas ali je urke prvi resio i uzeli ste imunitet i od toga vise nije bilo nista.
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:15:57 | Message # 24 |
Gelipter
| Ma kako da ne a hteo si za Aleka da glasas rekao mi ROGGY DA NISI dobio crni
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:17:35 | Message # 25 |
Colonel general
| xaxaxa...stvarno si smesan sa tim laganjem...
|
|
| |
Alek | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:17:38 | Message # 26 |
Colonel
| Zadrzavam imunitet! Quote Šta mislite, ko je najmanja pretnja za pobedu? Da li biste voleli tu osobu u finalu pored sebe? Iskreno, mislim da sam ja, realno, ne ostavljam neki utisak, jer se i ne pojavljujem javno nesto preterano i ne ''exponiram se'' i svakako da bih voleo sebe da vidim u finalu, ko ne bi?! Posle ovog izbacivanja ostala je još samo jedna igra za imunitet i izbacivanje, nakon čega će dva takmičara ući u finale. Da li vas blizina finala brine što se tiče glasova Porote i eventualne pobede?Quote Uhhh... Ne znam... xD O tome cu razmisljati sutra... Kakav je sada kriterijum za glasanje? Da li je to poverenje? Ili se čak i poverenje urušava kada znate da nekog ne možete da pobedite u finalu?Quote Svima je jasno kakav je kriterijum i ko je imao sa kim dil... Na drugo i trece pitanje, nemam odgovor... xD Na sledećem plemenskom savetu glasaće samo osoba koja ima imunitet. Da li se uzdate u to da imunitet osvojite ili da vas neko povede u finale? Koliko će ovo uticati na večerašnje glasanje?Quote Trudicu se da osvojim imunitet, svakako, ali ako ne osvojim, videcemo... Pa, ne moze da utice, jer se zna ko ce ispasti... :/ Zašto večeras NE treba glasati za vas? Quote Zato sto imam imunitet xD
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:18:41 | Message # 27 |
Gelipter
| Moze Roggy potvrditi da si mu rekao da nisi dobio crni da bi glasao za Aleka
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:20:31 | Message # 28 |
Colonel general
| ma roggy ce potvrditi sve sto mu ti kazes... Added (27 April 2011, 11:20 PM) --------------------------------------------- i znas sta ne nih glasao za aleka nego za srdjana(ti si mi tako rekao), toliko o tome ko je ovde namazan.
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:21:36 | Message # 29 |
Gelipter
| Ne mogu verovati ... Iskreno mislio sam kad sam rekao ovo da ces reci da si glumio ali nisi rekao si da lazem , sto znaci da si stvarno hteo ici na Aleka ... I onda sam ja namazan Added (27 April 2011, 11:21 PM) ---------------------------------------------
Quote (mrdeny93) i znas sta ne nih glasao za aleka nego za srdjana(ti si mi tako rekao), toliko o tome ko je ovde namazan. To je bio plan koji sam ja hteo da provucem da bi urke,gaga i alek glasali za srdjana jer je on iskoristio HI i ispao bi Alek
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 27 April 2011, 23:22:27 | Message # 30 |
Colonel general
| namazani su odavno ispali
|
|
| |