Spotovi , Muzika ,Najbolji Klipovi ,Smehoteka ..:)
|
|
angua | Date: Thursday, 30 June 2011, 23:36:08 | Message # 316 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| Poskidala prvu sezonu i pogledala 4 epizode. Likove sam drugacije zamisljala, tako da mi se podela uloga i ne svidja bas. Ne svidja mi se i sto nije dovoljno obradjena veza koju imaju deca starkovi sa jezovucima. Oni se skoro i ne pojavljuju. Bogosuma se za sad i ne pominje. Ostalo je sve ok. Glumac koji igra tiriona je pokidao.
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
Magdalena | Date: Friday, 01 July 2011, 02:11:26 | Message # 317 |
Colonel general
| Meni knjige godinama stoje na listi za kupovinu ali sam definitivno odustala od citanja kad sam cula da se snima serija bas iz razloga sto uvek imam milion primedbi na sve i svasta kad prvo procitam knjigu a onda gledam seriju/film. Dobru knjigu, s druge strane nikad ne moze nista da mi pokvari. Cak ni kad "slucajno" okrenem kraj i procitam par zadnjih strana
|
|
| |
angua | Date: Friday, 01 July 2011, 09:36:59 | Message # 318 |
Colonel
| Pročitaj ih obavezno, makar i kad prodje serija. Jako su dobre.
|
|
| |
djo | Date: Tuesday, 05 July 2011, 13:02:31 | Message # 319 |
Generalissimo
| XX Kupalnocka 2011 Zavrsila se prva turneja za ovo leto Sledeca pocinje u petak,idemo u Trebinje,Herceg Novi,Dubrovnik... U Poljskoj su ucestvovali Indija,Turska,Ukrajina, domacini Poljaci i mi...Najupecatljiviji smo bili,pa su nas uvek ostavljali za kraj programa,jer smo kako kazu atraktivni ...Poljaci nas obozavaju,nzm ni sam koliko puta su nas zaustavljali da se slikamo,pricamo...Jezici su slicni...Ali hrana im je uzasna xD Jednom mi doslo da zaplacem kad sam kroz defile nosio srpsku zastavu,neverovatan osecaj kad predstavljas svoju zemlju...I nije tacno da svi misle da smo divljaci,omiljeni smo,dobijali smo najvece aplauze,sklopio sam puno prijateljstva...;) <3 Folklor <3
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
EmmaCvetche | Date: Wednesday, 06 July 2011, 16:44:13 | Message # 320 |
Lieutenant general
| Def Leppard
there's a storm coming mr. wayne
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 07 July 2011, 10:24:54 | Message # 321 |
The Punisher
|
Oh Chuck me... lol
|
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 10 July 2011, 03:37:44 | Message # 322 |
The Punisher
| Kada ti kola niz brdo krenu, i pojma nemaš šta ti se zbiva; francuzi kazu 'pronađi ženu' jer iza svega žena se skriva,
to se na francuskom koliko ja znam... Pravilno kaže. Šerše la fam
Beatlesi se posvađali žestoko kada je japanka stupila na scenu, za raspad grupe kriva je Yoko jer je John Lennon pronašao zenu...
a sve je počelo od jabuke Evine, do tada su sve žene bile nevine, za njen greh Adam je platio ženu jer on je prvi pronašao ženu ne možeš bez njih, ne možeš sam, napred u propast... Šerše la fam.
|
|
| |
TroanGirl | Date: Monday, 11 July 2011, 20:02:36 | Message # 323 |
1. glas Virtualije
Group: Game host
| I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am? Is there any way that I can stay in your arms?
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 15 July 2011, 23:49:38 | Message # 324 |
The Punisher
|
Aprili li li li Marlen
|
|
| |
djo | Date: Thursday, 28 July 2011, 08:03:00 | Message # 325 |
Generalissimo
| http://www.youtube.com/watch?v=mTWS-WB7snM&feature=related Jel mozda neko gledao film TRI METRA IZNAD NEBA? Film je mene skroz promenio...pocinjem drugacije da razmisljam...
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
angua | Date: Saturday, 30 July 2011, 01:29:08 | Message # 326 |
Colonel
| Skinula prvi deo nove sezone Doctor Who-a. Odgledala dva puta. Onako nije loša, ali mi se novi doktor sve manje svidja. Ipak lik prof. dr River Song, izvlači sve i u to ime joj dodeljujem mesto na svom avataru (a ima i sonični srafciger na slici). Jedva čekam drugi deo da se do kraja razreši ono što se zakuvalo. Ljubiteljima SF serija ovu jako preporučujem, jer je najbolja od svih. Oduševljava me kako uspevaju da vrte dve tri teme stalno, a da ne smore. Doduše sve misterije se razreše u sezoni. Evntualno se neki delovi protegnu na dve-tri sezone, ali ne smore.
Message edited by angua - Saturday, 30 July 2011, 01:29:40 |
|
| |
angua | Date: Monday, 01 August 2011, 21:46:35 | Message # 327 |
Colonel
| ovog leta....
evo jedan linak za neku zajebanciju sto smo napravile drugarica i ja. uskoro ce biti okacen ceo spot.
|
|
| |
angua | Date: Thursday, 01 September 2011, 17:54:25 | Message # 328 |
Colonel
| Nego Troya kakva je to lebdeća mlada u okolini Zaječara. Šta se to dešava? Je l su stigli Molder i Skali? A Torchwood? lebdeća osoba u venčanici
za radoznale vozači kod Bora videli duha
Message edited by angua - Thursday, 01 September 2011, 17:58:08 |
|
| |
troya | Date: Thursday, 01 September 2011, 18:36:49 | Message # 329 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sve je pod kontrolom iz Zajecara za Bor se ide preko Paracina
Nisu stigli jos, kasni let, trebaju doci preko Londona, tamo ce da pokupe Torchwooda
|
|
| |
angua | Date: Thursday, 01 September 2011, 20:18:06 | Message # 330 |
Colonel
| Nisam ni sumnjala u tebe. Nego je l vam treba tamo belog luka u kraju? Cijena? prava sitnica.
|
|
| |