Polly, slažem se za This Is Us da je u početku bila bolja, ali ja umrem od plakanja svaku epizodu. cry Baš nekako pogađaju u živac... Parenthood nisam gledao.
I Parenthood izaziva slicne emocije A i super su glumci: Peter Krause (Six feet under) i Lauren Graham (Gilmore Girl )
Gilmorove su inace omiljene, a six feet under je serija sa najboljim krajem. Vredi pogledati bar zbog tog kraja
a six feet under je serija sa najboljim krajem. Vredi pogledati bar zbog tog kraja
Ostale mi još 2 epizode do kraja SFU i, s obzirom da sam već čula slične komentare, strah me pogledati. Ne znam da pripremim maramice, rakiju ili nešto treće... Sinners judging sinners for sinning differently.
Six Feet Under jeste serija sa najboljim krajem ikada, to svi kažu i ja se u potpunosti slažem. Jednostavno savršeno. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Dobro je, u prvoj sceni sam mislio da se Nina Dobrev nije odazvala pa da su morali da nadju neku devojku sto lici na nju. Ali se posle ispostavilo da je ona. :D
Očekivano dosadno i prazno, pojavljivanje Robina Hooda mi je highlight epizode. Priča sa Rumpleovim i Bellinim detetom je boooring.
The Vampire Diaries s08e16
Ako se izuzme raspetljavanje ove gluposti sa zvonom, koja je zajedno sa Sirenama i Cadeom nakaradno ubačena samo da bi sezona imala oko čega da se vrti i produži seriji život za 16 epizoda, epizoda je bila odlična i jako emotivna. Moram priznati da sam preplakao poslednjih 15 minuta (dakle sve nakon onog glupog zvona). Stefanova sudbina prepisana iz True Blood. Pojavljivanje većine starih likova je bilo divno, pri čemu posebno srce ide za Lexie. U svakom slučaju, prikladan kraj za seriju koja je imala brilijantne tri, jednu osrednju i četiri loše sezone.
P.S. Klausovo pismo Caroline me je zaintrigiralo, to je bio fin final touch na njenu priču.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Koliko ono... nekih 15 sezona? Jesam puno promašila? Nešto davno sam na TV-u znala uhvatiti, ali ne pratim. Sad mi je to previše da bih nadoknađivala. Sinners judging sinners for sinning differently.