Gledaj slobodno Terror,tesko da ono moze lose da razvija.
Evo i jos jedna preporuka,serija koja kida... Dark ... Serija je na nemackom jeziku,sto po meni daje neki dodatni smek...retko koja serija moze da te povuce da odgledas 5,6 epiozda u cugu,a ova je to uspela.
Hvala, Anchy! Sad me nekako više zanima knjiga, iako Simmonsa još nisam čitala.
Počela 6. sezona The Americans, odlični su i dalje. Inače zanimljiva tema, bar meni (osamdesete, Hladni rat, KGB, FBI, ali je prije svega drama s jako dobrim likovima) pa ako nekoga zanima, bacite pogled, nadam se da ćete se navući!
Pejko, slažem se za Dark. Jedva čekam 2. sezonu! Sinners judging sinners for sinning differently.
Jok, i dalje je isto misljenje, iako sam pogledala samo dve epizode. Cekam da me decko stigne pa da zajedno nastavimo gledati. ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Hvala, Anchy! Sad me nekako više zanima knjiga, iako Simmonsa još nisam čitala.
Nema na cemu Probaj, ako volis fantastiku, svidece ti se. Meni se cak svidja sto u mnogim knjigama ima istinite likove/dogadjaje (kao i u Teroru), a, pored toga, i njegovu zamisljenu pricu sta im se desavalo. Kad se bojiš - ne postojiš!
Za knjige nas prebacujem u ovu temu, nismo pisali već godinu dana pa da bar malo oživimo.
The Terror će ipak čekati neka bolja vremena, prva epizoda nije me "uvukla".
The Handmaid's Tale 2. sezona kreće u utorak, odmah dupla epizoda. Tome se baš radujem jer mi je 1. sezona bila genijalna. Jedna od rijetkih serija (i filmova) koja mi je bolja od knjige. Sinners judging sinners for sinning differently.
Konačno imam s kim komentirati. Ako pratiš svaki tjedan kako izlaze, slobodno ostavljaj ovdje komentare u spoileru pa ćemo malo raspraviti. Divne su mi obje serije, stvarno uživam.
Za druge dvije nisam uopće čula, napiši ukratko o njima, možda još nekoga zainteresiraš za gledanje. Sinners judging sinners for sinning differently.
prema mom misljenju, The Americans i The Handmaid's Tale su 2 remek dela americke TV produkcije. Prava je steta sto Matthe Rhys jos uvek nije dobio Emmy nagradu za ulogu Phillipa. Podjednako je upecatljiva Mosova u THT.
Posto se u slobodno vreme bavim kritikom...http://fantasticnivodic.com/serije-tv/2018/05/sluskinjina-prica/
Voleo bih da cujem i tvoje misljenje o mom clanku
Oho, posebna dobrodošlica još jednom "piskaralu"! (Više o svemu ću te ispitati na Vrućoj stolici. xD) Komentirat ću čim stignem pročitati. Sinners judging sinners for sinning differently.
I dalje imaju tu moć da u jednoj epizodi izazovu i jezu, i nelagodu, i gađenje, i strah, i još čitav niz osjećaja. Najviše volim što me svaka pogledana epizoda tjera na razmišljanje i što ju ne zaboravim ubrzo nakon gledanja.
U ovoj epizodi definitivno mi se urezalo vjenčanje, oči su mi zasuzile i imala sam blagi osjećaj mučnine. Možda ne toliko zbog toga što se događa u seriji, nego zato što znam da se to zbilja događa u nekim krajevima svijeta. I to je ono što je u seriji prestrašno, što znamo da dosta toga uopće nije fikcija.
I onda još June i krvarenje.
Wolf, što se tiče Freda i Serene Joy, čini li se i tebi da je on taj koji je neplodan? Nije nikad konkretno rečeno, ali meni sve upućuje na to. I ne znam je li mi u tom slučaju žao Serene ili sam sretna jer je to neka vrsta osvete.
Usput, sviđa mi se tekst, posebno onaj ulomak s pitanjima! Da malo sami sebe preispitamo.
Hvala ti puno... Clanak je nekako nastao nakon premijere 2. sezone... Cini mi se da je kljucao u meni. I da, to je i poenta. Gilead je nastao tako sto su svi cutali... Sto je obiljno upozorenje svima nama.
Sto se tice Serene Dzoj i Freda, mislim ds su oboje neplodni. Za njega sumnjamo jos od prosle epizode, dok za nju mislim da cemo dobiti odgovor u 6. epizodi. Ako nisi gledala trejler, nemoj da sebi spojlujes.
Da... Stvarnost je daleko zastrasujuca od fikcije. Zato je THT tako efektna.
Apsolutno savrsenstvo... Poslednja epizoda nam dolazi za koji dan, ali serija je impresivno digla nivo adrenalina u krvi gledalaca, da ne mozete nista drugo do gledati sa ushicenjem i uzasom sta se desava na ekranu. 6 godina dizanja tenzije, na kasicicu, i ove sezone je sve otislo u 3 lepe.
Sa nestrpljenjem cekam poslednju epizodu i verujem da ce to biti jedan od onih sati koji ce zauvek biti upamceni u americkoj TV istoriji.
Wolf, nisam stigla pročitati recenziju, samo sam došla izraziti oduševljenje posljednjom epizodom The Americans i općenito cijelom serijom! PREPORUKA! Sinners judging sinners for sinning differently.