Americke Serije - Page 8 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Americke Serije
NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 01:43:08 | Message # 106
Generalissimo
Group: Publika
Awards: 19
Status: Offline
Preporucujem jos Person of Interest , The Secret Circle,Revenge,Homeland , a od starijih naravno Twin Peaks, a pocinjem da gledam The River ( samo ona malo smara biggrin )

LaraCroftDate: Saturday, 25 February 2012, 14:53:31 | Message # 107
Imperija
Awards: 30
kad stignete tolike serije da gledate...

pod uslovom da spavate bar 6 casova, idete na posao ili u skolu (oko 8 casova) i imate privatan zivot - kafica ili neko pice sa prijateljima, komsijama... ponekad neki bioskop, pozoriste ili sportski dogadjaj, kao i licna rekreacija na cistom vazduhu ili u nekoj hali, teretani...

poslednju seriju koju sam stigla da gledam (i to ne bas svaku epizodu) bio je RELIC HUNTER, kada se otvorila TV FOX u Srbiji...

ovo sve ostalo sto pominjete (CSI i slicne stvari), mozda sam uspela da pogledam po 1-2 epizode...

da, KAD LISCE PADA (koja se sad zavrsava posle 200 epizoda) pogledala sam 7-8 epizoda na po 10 minuta...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:04:55 | Message # 108
Generalissimo
ja u sustini svako vece gledam bar 2 epizode neke serije ili neki film , na posao bez problema sve , utorkom idem u kolosej na uscu ,jer utorkom su 260 din karte biggrin , za razliku od premijera de su mnogo skuplje , da ne pominjem 3d premijere , zato je utorak dan D smile , idem sa kolegama sa posla , sad sad skoro sam gledao Underwolrd , bzw je , u toku nedelje bar 3 ili 4 x idem na obilicev venac na kafu , izlasci su me malo zamorili ti po diskotekema i splavovima ,za dobro putovanje uvek nadjem isto vremena , samo uvek je taj problem vreme , jer u skladu sa poslom mogu da iskombinujem tako 3-4 dana , ne racunam godisnji u to, ali ako racionalno rasporedite svoj zivot imate vremena za sve ... ja to vremenom gledam , u teretanu ne idem , prekinuo sam , al sad ce leto pa ce basket neki biti u opticaju wink

Message edited by Neo - Saturday, 25 February 2012, 16:02:04

NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:07:02 | Message # 109
Generalissimo
Naravno nemam nikakav redosled bilo cega , da neko ne pomisli , sve je relativno i u zavisnosti od raspolozenja i vremena , al znam da ima onaj bioskop na b.brdu zaboravio sam kako se zove msm Roda , i radi , tako da Lara tebi je to ispred nosa :), mada ti ni usce nije daleko

LaraCroftDate: Saturday, 25 February 2012, 15:10:24 | Message # 110
Imperija
Quote (Neo)
utorkom idem u kolosej na uscu ,jer utorkom su 260 din karte

cini mi se da su sredom u TUCKWOOD-u 200 dinara, kada sam gledala MONTEVIDEO, toliko je bilo...

Quote (Neo)
izlasci su me malo zamorili ti po diskotekema i splavovima

10 godina nisam krocila na splav ili u diskoteku...

Quote (Neo)
za dobro putovanje uvek nadjem isto vremena , samo uvek je taj problem vreme

jbg, ja isto, mogu samo 15 dana oko Nove godine ili 15 dana krajem juna ili pocetkom jula...

Quote (Neo)
u toku nedelje bar 3 ili 4 x idem na obilicev venac na kafu

nisam ni sumnjala da ides tamo, gde sve vrvi od sponzorusa i ostalih lakih dama... cool

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:12:46 | Message # 111
Generalissimo

hahah dobro ne idem samo tamo , sestra voli na kalisu na terasu , ovaj ortak voli 1 kafic u bulevaru , a ja obilicev hahahah biggrin

LaraCroftDate: Saturday, 25 February 2012, 15:13:35 | Message # 112
Imperija
Quote (Neo)
al znam da ima onaj bioskop na b.brdu zaboravio sam kako se zove msm Roda , i radi , tako da Lara tebi je to ispred nosa :),

poslednje sam u RODI gledala PIRATE SA KARIBA 4...
da, RODA mi je na 100 metara od kuce...
a ispred nosa su mi uglavnom naocare za Sunce cool

Quote (Neo)
mada ti ni usce nije daleko

ako nesto ne volim, to je prelazenje na novobeogradsku stranu Grada Greha... smile

NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:15:11 | Message # 113
Generalissimo
jbg, ja isto, mogu samo 15 dana oko Nove godine ili 15 dana krajem juna ili pocetkom jula...

ja zimi imam spojeno sve tako 15 dana , a leti godisnji 10 radnih dana(sto je samo 2 nedelje) , to me nervira jer nemam po zakonu 21 dan , al jbg znam dosta prijatelja sto isto tako rade

NeoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:16:50 | Message # 114
Generalissimo
ja idem na b.brdo kod 1 ortaka , on je kod cesme tu ,pa cesto dolazim

troyaDate: Saturday, 25 February 2012, 15:38:51 | Message # 115
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Ja ne vidim problem sa serijama, s obzirom da izlaze jedna epizoda nedeljno(45 minuta epizoda), niko od nas ne gledavise od 7,8 serije odjednom, onda su uglavnom razliciti dani, i kao sto neo kaze ispadne ti 1,2 epizode dnevno, sto je 90 minuta.

Niko od nas nije tolko zauzet da ne moze toliko vreme da priusti biggrin

DonnieBrascoDate: Saturday, 25 February 2012, 15:59:56 | Message # 116
Gelipter
Awards: 23
Pa Laro nije puno , evo ti primer , ja sam popisao serije na zid da znam koje sve gledam laugh

Ako krecem neku ispocetka gledati onda to radim preko raspusta jer sigurno ne bi mogao seriju od vise sezona gledati tokom skolske godine. E sada sve gledam paralelno sa amerikom i kada izadje ,dok sam u skoli postavim na skidanje i gledam u zavisnosti kad prevod izadje.
Ja gledam trenutno 9 serija + Survivor i TAR , znaci 11 ukupno , znaci u proseku 1 sat dnevno izdvojim za serije ali nekada recimo pogled 3 epizode u danu a nekad u 5 niti jednu tako da ... smile

AleXandarDate: Saturday, 25 February 2012, 16:27:17 | Message # 117
Bringer Of Rain
Awards: 9
Zavisi i kakve serije gledas.. ja gledam sitkome ( Modern family, TAAHM, TBBT, HIMYM), jedna epizoda traje ~20 minuta. Ostale serije su u proseku po 50 minuta po epizodi.
Trenutno gledam i serije Terra Nova , Fringe i Spartacus vengeance.

MarkoNGDate: Saturday, 25 February 2012, 19:57:35 | Message # 118
The Punisher
Awards: 15
30 Rock,TBBT,Fringe,House,HIMYM,NCIS + NCIS LA,Supernatural,donedavno Chuck,poceo sa TAAHM,skinuo i Dextera i TVD,gledam takodje i Naruta i Bleach online,i najjace je kada mi se epizode nagomilaju pa sve stucem u jednom cugu biggrin

DonnieBrascoDate: Saturday, 25 February 2012, 20:32:42 | Message # 119
Gelipter
Awards: 23
Once Upon a Time
House MD
Fringe
Supernatural
Alcatraz
Person of Interest
How I Met Your Mother
CSI New York
Mentalist
Survivor
The Amazing Race

MagdalenaDate: Sunday, 26 February 2012, 02:51:27 | Message # 120
Colonel general
Awards: 14
Ja ove godine gledam samo neke zenskaste serije (Pretty Little Liars, Hart of Dixie, Parenthood, Revenge, Desperate Housewives...) . Ne znam sta mi je smile Kakav je Alcatraz? To razmisljam da skinem kad se izemituje. Mozda i Terra Novu ako je dobila drugu sezonu

Search: