|
Slike forumasa
|
|
| Lazar | Date: Wednesday, 27 April 2011, 17:29:17 | Message # 76 |
 Colonel general
Group: Publika
Status: Offline
| Ja bih rekao ja je ovo "tatin sin"...
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 27 April 2011, 17:35:39 | Message # 77 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Nije ni blizu. Kad je neko tatin sin on sve dobija na tanjiru... Ovde je akcenat na osobu koja drži slatkiše.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| djo | Date: Wednesday, 27 April 2011, 18:33:37 | Message # 78 |
 Generalissimo
| Quote (Neo) mislim Nemanja Quote (Lazar) Ja bih rekao ja je ovo "tatin sin"... Quote (EthanMorasca) Nije ni blizu.
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 18:56:31 | Message # 79 |
 Gelipter
| Ovo je Lazar
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:01:57 | Message # 80 |
 Krtica
| Da li je zensko u pitanju? Na izvolte a ne da Anubis, nakon Larinog "tretmana" 
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| Neo | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:03:01 | Message # 81 |
 Generalissimo
|
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:03:47 | Message # 82 |
 Vašljivi glodar
| Nije Lazar. Quote (tiksi) Da li je zensko u pitanju? Nije. Quote (tiksi) Anubis, nakon Larinog "tretmana" 
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:15:53 | Message # 83 |
 Gelipter
| Izvini moram da prokomentarisem Lazarevo upuceno meni , tatin sin ... Ne znam sta podrazumijevas pod tatin sin ? - Kao prvo ja uopste ne trazim od svojih roditelja nista apsolutno nista ... A ni oni mene ne poklanjaju ... Imamo odnos sa svojim roditeljima posve normalan , oni su trazili od mene dvije stvari ... Da budem normalan , da se ne pravim gluposti i da dobro ucim... - Da, ako te zanima , ako ti mislis da sam ja tatin sin jer mi roditelji ,, sve ,, dopustaju onda si budala , ja ne znam sta si ti skontao pod to sve , ja kada sam rekao sve , mislio sam da me nikada nisu stavljali u kaznu , doduse nije bilo ni razloga i slicno... Recimo , imam i ja neke stvari koje volim , recimo evo sad sam za rodjendan rekao da sam dobio Plazmu i iskreno nije mi drago ... Nisam ljubitelj takvih stvari , draza mi je bila majica i kacket sa Alonsovim potpisom - Ferrari-a za novu F1 sezonu nego PLAZMA :))) Nisam zavisnik od para , ne kupujem najskuplje,najbolje , kupujem ono sto mi se svidja i sto mi je udubno ... Tako da nemoj lupati da sam tatin sin , jer to nema veze s vezom ... Od 5 ili 6 godine ostajem sam u kuci dok mi roditelji rade od 8 do 4 ... Doduse kad sam bio mali imao sam vaspitacice ali ih nikako nisam volio xD... U obdaniste sam isao manje od godinu dana jer mi se nije svidjalo a sad bi rado isao xD ... Pa sam ostajao sam i tako sam navikao sve do sada... Sam sebi spremam da jedem , sam idem svako jutro uzimati sebi dorucak i slicno ... Tako da nemoj pametovati , ako si to zakljucio sto sam rekao da mi roditelji uplacuju kladionicu , da , rekao sam ti vec, igram iz zabave i ako nisam u mogucnosti nazovem tatu ako je na terenu da bi uplati ili mamu jer joj je kladionica blizu posla tj blizu mesta gde se parkira kad ide na posao :))) Tako da nemoj govoriti tatin sin jer je to ,,veze,, u najblizu rukuAdded (27 April 2011, 7:15 PM) --------------------------------------------- Da nije Suljo ?
|
| |
|
|
| TroanGirl | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:21:23 | Message # 84 |
 1. glas Virtualije
| Haha koMi pa ti si isti Macaulay Culkin iz filma "Home Alone"
|
| |
|
|
| urke | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:21:35 | Message # 85 |
 Biberče
Group: Moderators
| Quote (Miko) oni su trazili od mene dvije stvari ... Da budem normalan , da se ne pravim gluposti i da dobro ucim... To su 3 stvari ! 
|
| |
|
|
| djo | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:22:27 | Message # 86 |
 Generalissimo
| A ko je ovo??? :D
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:22:51 | Message # 87 |
 Gelipter
| ovo pod 1) sam mislio isto , da budem normalan , da ne pravim gluposti , to spada u jedno da pojasnim  Added (27 April 2011, 7:22 PM) --------------------------------------------- Da nije Neo , Nemanja ? 
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:23:54 | Message # 88 |
 Vašljivi glodar
| Quote (Miko) U obdaniste sam isao manje od godinu dana jer mi se nije svidjalo a sad bi rado isao xD Quote (Miko) Izvini moram da prokomentarisem Lazarevo upuceno meni , tatin sin ... Ti nisi normalan, ovo je uputio Nemanji. 
|
| |
|
|
| djo | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:25:50 | Message # 89 |
 Generalissimo
| Miko,pa sad...Moglo bi da bude
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Wednesday, 27 April 2011, 19:26:41 | Message # 90 |
 Gelipter
| E jebiga, bar sam objasnio Neko me je ranije nazvao tako pa sam mislio da je i on JBG nisam volio vrtic , jedino dobro je bila hrana Sva deca jela 1-2 pudinga ja uvek jeo brzo da uzmem 2-3
|
| |
|
|