|
Eurovision Song Contest 2012
|
|
| urke | Date: Sunday, 19 February 2012, 00:49:53 | Message # 151 |
 Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Quote (Sarbel) Meni je samo fina, ali zaboravna... Cuo sam je 5 puta, nista nisam zapamtio... xD
Ja je znam napamet^^
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Sunday, 19 February 2012, 00:49:57 | Message # 152 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote (Sarbel) Cuo sam je 5 puta, nista nisam zapamtio... xD Zamisli kako će tek biti strancima koji ne razumeju hrvatski... Na Evroviziji pesma mora da bude takva da ti se dopadne na prvo slušanje, inače... Mrka kapa.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| urke | Date: Sunday, 19 February 2012, 00:52:17 | Message # 153 |
 Biberče
| Inace dio Rambovog teksta:
Don't be sceptic, hermetic, pathetic That's all cosmetic You need new poetic Estetic eclectic dialectic Euro neuro, don't be dogmatic, bureaucratic You need to be counter-pragmatic To stop the change climatic automatic You need contribution from the institution To change solution for the pollution.
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 19 February 2012, 01:07:31 | Message # 154 |
 Lieutenant general
Group: Users
| wtf
|
| |
|
|
| troya | Date: Sunday, 19 February 2012, 01:11:40 | Message # 155 |
 The Grim Reaper
| Crna Gora namerno zeli da ne pobedi xD
|
| |
|
|
| Toni | Date: Sunday, 19 February 2012, 01:32:04 | Message # 156 |
 the quoter of the year
Group: Publika
| Ja san sad opet posluša ovu pjesmu "Nebo" i vidia nastup sa Dore i mogu vam reć da pisma uopće nije loša,bar meni. Uz malo izmjena i neki malo zanimljiviji nastup od onoga na Dori,mogli bi proć u finale. Prvo mi se činilo da nije pisma za Eurosong,ali sad mi se stvarno čini da jest i da ćemo izbjeć katastrofu kao prošle godine..
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Sunday, 19 February 2012, 01:33:48 | Message # 157 |
 Gelipter
| Quote (urke) Don't be sceptic, hermetic, pathetic That's all cosmetic You need new poetic Estetic eclectic dialectic Euro neuro, don't be dogmatic, bureaucratic You need to be counter-pragmatic To stop the change climatic automatic You need contribution from the institution To change solution for the pollution.
bolje da se niste vracali
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 19 February 2012, 02:04:20 | Message # 158 |
 Lieutenant general
| Quote (ludjak_18) Ja san sad opet posluša ovu pjesmu "Nebo" i vidia nastup sa Dore i mogu vam reć da pisma uopće nije loša,bar meni. Uz malo izmjena i neki malo zanimljiviji nastup od onoga na Dori,mogli bi proć u finale. Prvo mi se činilo da nije pisma za Eurosong,ali sad mi se stvarno čini da jest i da ćemo izbjeć katastrofu kao prošle godine.. mozete uci u finale, progurace ziri pesmu sigurno a svideo mi se nastup dosta.... pesma mi je i dalje nepamtljiva....
|
| |
|
|
| Toni | Date: Sunday, 19 February 2012, 02:16:43 | Message # 159 |
 the quoter of the year
| Ma nepamtljiva je i to užasno,ni nakon trećeg puta se ne mogu sitit ni jedne riječi,jedino pretpostavljam da sadrži riječ nebo i to je to,toliko san zapamtia. Ali, možda ljudi zapamte nastup ako bude dobar,pa zanemare činjenicu da je ni mi ne razumimo,a kamoli će neko iz Norveške ili Španjolske ili sl ( osim ako bude na eng,kako se priča ) Sve u svemu,Nina je mogla i bolje,ali treba izvuć najbolje iz ovoga i to je to. Ne znam jeste vidili,ali na npr. stranici od 24 sata ili Indexa su je potpuno sasrali,teško je nać jednu osobu kojoj se sviđa. Žao mi je,nakon ovakve karijere,spala je na to da po njoj pljuju ljudi kojima je glavna zanimacija u životu komentirat tuđe živote jer svoj nemaju. Nije njoj ovo trebalo !!
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| Magdalena | Date: Sunday, 19 February 2012, 04:04:56 | Message # 160 |
 Colonel general
| Quote (EthanMorasca) Zamisli kako će tek biti strancima koji ne razumeju hrvatski...
Koliko sam ja upoznata pesma bi trebalo da bude izvedena na engleskom. Bar se tako pricalo.
Nego nikako da ukapiram da li ce ova italijanka, Nina Zilli, da nastupi sa pesmom sa San Rema ili spremaju neku drugu.
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Sunday, 19 February 2012, 10:21:38 | Message # 161 |
 Vašljivi glodar
| Tekst crnogorske pesme je simpatičan, ali te pesme koje imaju neku ekološku ili revolucionu poruku slabo prolaze.
Kao da gledam da ćemo i mi poslati neki promašaj...
Kakve su slovenačka, makedonska i bosanskohercegovačka pesma?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Sunday, 19 February 2012, 11:14:22 | Message # 162 |
 Krtica
| Meni je Ninina pesma odlicna. Mislim da nece tako lose da prodje.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 19 February 2012, 14:18:41 | Message # 163 |
 Imperija
| solidna je pesma Nine Badric, nije za TOP 5, ali ce uci u finalno vece... ipak je ona poznata licnost i dobice dosta glasova od hrvatske, pa i srpske dijaspore, mladjih ljudi poreklom iz EX YU...
Quote (EthanMorasca) Zamisli kako će tek biti strancima koji ne razumeju hrvatski... Na Evroviziji pesma mora da bude takva da ti se dopadne na prvo slušanje, inače... Mrka kapa. kako su onda dobro prosli MOLITVA, LANE MOJE i LEJLA ? sve tri pomenute pesme imaju "teske reci", nerazumljive vecini Evropljana...
tamo ni jedna pesma nece biti na "prvo slusanje", vec ce svaka imati po milion ili vise pregleda na YT pre prvog polufinala...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Sunday, 19 February 2012, 14:25:50 |
| |
|
|
| urke | Date: Sunday, 19 February 2012, 15:46:48 | Message # 164 |
 Biberče
| Quote (EthanMorasca) Kakve su slovenačka, makedonska i bosanskohercegovačka pesma?
Nisu jos izabrali!
Quote (Magdalena) Nego nikako da ukapiram da li ce ova italijanka, Nina Zilli, da nastupi sa pesmom sa San Rema ili spremaju neku drugu.
Nisu jos odlucili
|
| |
|
|
| Sarbel | Date: Sunday, 19 February 2012, 16:02:10 | Message # 165 |
 Lieutenant general
| Italijanska mi je mnogo dosadna... Ako ostane ova pesma, smoricu se...
Molitva, lane moje i Lejla su pevljive pesme, i imaju i dobar instrumental...
|
| |
|
|