Android Aplikacije
|
|
Neo | Date: Thursday, 31 January 2013, 19:30:13 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| javljajte svi
|
|
| |
TroanGirl | Date: Friday, 01 February 2013, 01:35:07 | Message # 17 |
1. glas Virtualije
Group: Game host
| Quote (Miko) , na kecu sam imao 24 miliona ja na kecu 29M a na dvojku jedva milion napravim xD
|
|
| |
TroanGirl | Date: Friday, 01 February 2013, 01:45:48 | Message # 18 |
1. glas Virtualije
Group: Game host
| Meni najbolja android app: http://viber.com/ Free calls, text and picture sharing with anyone, anywhere!
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 01 February 2013, 18:34:31 | Message # 19 |
Generalissimo
| odlican viber koristim ga , na kecu sam imao 5 m(brzo me smorio ), a na dvojci 12m za sad , i ispunjavas one zadatke , meni treba jos malo i 9 level, cekam da mi otkljuca onu aplikaciju za zeleni dijamant
Message edited by Neo - Friday, 01 February 2013, 18:35:23 |
|
| |
djo | Date: Tuesday, 05 February 2013, 12:41:02 | Message # 20 |
Generalissimo
| Dajte nesto za Iphone,od ovih za android jedino je Viber ok,ostale gluposti
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 05 February 2013, 22:35:55 | Message # 21 |
Generalissimo
| Ja imam I Pod generacija 4 , ali i ITunes karticu od 20 dolara tako da placam aplikacije , Nemanja vecina korisnih stvari se placa za i phone zato sam ja izabrao samsung s3 , sto ga imaju nasi operateri .Generalno sam uzimao neku masku za ovaj I Pod mogu ti reci da imas u T.C usce radnju Apple ovu , ali cene su zlo naopako , ja sam trazio dopunu za Itunes ali nema je u srbiji na zalost jos uvek ...
P.S Stick Tennis je extra kada kupite sve turnire (4 glen slema ) Koristim Remote Mouse , odlican program kada vam uredjaj sluzi kao daljinski (zamena misa i tastature)
Code Dajte nesto za Iphone,od ovih za android jedino je Viber ok,ostale gluposti Reci sta te zanima i sta koristis , ja koristim What s up dosta u poslednje vreme , pored Vibera.Ti ces koristiti samo free aplikacije koje vecina nisu poptune nego one kao promo , sve se placa za i phone posto ga nema medju nasim operaterima za razliku od Samsunga npr. Mada nisam siguran ni kako bi placao ni za I hone 5 kada ga nema medju operaterima .Trebas to proveriti , meni stize I tunes nova kartica uskoro , javi se u inbox za vise informacija
Message edited by Neo - Tuesday, 05 February 2013, 23:05:57 |
|
| |
Matija | Date: Monday, 04 March 2013, 21:35:59 | Message # 22 |
Dalibor
| Talking Tom Cat 2
|
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 01 April 2017, 18:42:49 | Message # 23 |
The Punisher
| Tema jeste stara ali je izaslo sigurno brdo interesantinih aplikacija koje koristite, podelite u komentarima vase favorite , mozda nesto sto mislite da neki nisu probali a trebalo bi.
Tipa ne znam koliko ljudi ima instaliranu aplikaciju Mobdro (nema je na play storu), a na njoj pored mnogih tv kanala imaju i Arena i Sk.
Ili aplikacija Jolly card (verna simulacija poker aparata iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih).
Dok vec pretpostavljam da za Zedge znaju mnogi.
|
|
| |