14. emisija
|
|
Toni | Date: Tuesday, 11 December 2012, 22:50:25 | Message # 16 |
the quoter of the year
Group: Publika
Status: Offline
| Moram priznat da sam i ja Tim Sac nakon ovakvih odgovora na FTC. Ja znam da Ethan ima 4 finala iza sebe,ja samo jedno, ali otkad,dakle OTKAD se Poroti gura u lice činjenica da si donosio sve odluke? Čak i da si bio mastermind kao nitko prije,treba imati na umu da je poniznost u umjerenim dozama vrlina,a ne mana. Sve smo ovo prošli sa Troyom u finalu Vampira i on opet ima izjave tipa "Ja sam donosio sve odluke,Sac me samo pratio." Ako Ethan izgubi ovo finale,bit će to zbog njegovog nastupa i omalovažavanja Sacove igre.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 11 December 2012, 22:51:24 | Message # 17 |
Generalissimo
| Miko igras odlicno igre i jak si dosta , ali promeni svoj stav malo , popravi medju ljudske odnose i uspeces ..
Message edited by Neo - Tuesday, 11 December 2012, 22:55:40 |
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 12 December 2012, 11:51:10 | Message # 18 |
Imperija
| Quote (Neo) mnogo mi lici na Nemanju Ethan na kog Nemanju ? na Nemanju sa ovog foruma (vaterpolistu i ragbistu iz Smedereva) ili na Nemanju Pavlova iz prvog srpskog survivora ?
Quote (Neo) Uzas , ego, i ne znam sta vise Quote (Neo) egocentricne izjave o sebi slazem se da Ethan u finalnom obracanju ispoljava takve crte karaktera, ali nije bas ni Sac majka Tereza, kakvim ga gledate... zna i Sac da zabode noz u ledja...
sta vise, Ethan bi mi u nekoj akciji bio sigurniji za saradnju...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 12 December 2012, 15:06:34 |
|
| |
Magdalena | Date: Wednesday, 12 December 2012, 14:22:16 | Message # 19 |
Colonel general
| Quote (Toni) Sve smo ovo prošli sa Troyom u finalu Vampira
U odnosu na Troyu Ethan ima bas skroman nastup
I ja bih se svrstala u tim Sac mada mi se cini da ni najmanje ne bi bilo nepravedno da i Ethan pobedi.
|
|
| |
Toni | Date: Thursday, 13 December 2012, 17:57:05 | Message # 20 |
the quoter of the year
| Quote (Magdalena) I ja bih se svrstala u tim Sac mada mi se cini da ni najmanje ne bi bilo nepravedno da i Ethan pobedi. Da se razumijemo,to što sam rekao da spadam u tim Sac ne znači da bi mi bilo mrsko da Ethan pobijedi,obojica su super momci.
EDIT: Iako,teško je ne navijati za Saca kad je obećao sve nas voditi na zimovanje ako osvoji pare Kod mene u Splitu nema baš snijega pa me to privlači..
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Thursday, 13 December 2012, 18:10:06 |
|
| |
biba91 | Date: Thursday, 13 December 2012, 18:21:48 | Message # 21 |
Lieutenant general
| hm zasad 69% prema 31% al još neznam za koga koji broj
|
|
| |