Lista za sljedeću sezonu,ako me moji izvori ne lažu
Brandon,South Pacific Cochran,South Pacific Erik,FvF Phillip,Redemption Island Troyzan,One World / Malcolm,Philippines Andrea,Redemption Island Brenda,Nicaragua Corrine,Gabon Dawn,South Pacific Jane,Nicaragua / Francesqua,Redemption Island
Negdje sam pročitao da ide Jane,negdje Francesqua-isto tako i za Troyzana i Malcolma,ali najvjerojatnije idu Francesqua i Malcolm. Inače,RI i SP,dvije jako loše sezone su dobile dosta veliki broj kandidata,to me začudilo dok Samoa i Tocantnis nisu nikoga. Jedino ako su gledali iza 20. sezone,a Corinne su morali zvat jer ih je odjebala za HvV,a ona je ipak materijal za povratak.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Friday, 30 November 2012, 02:10:18
Ovo će bit sami luđaci i ako ovakva bude lista,bit će vrh. Što se nove epizode tiče,Penner je sam kriv jer je odbio final 3 savez i to ga je koštalo,pa ko ga jebe sad Bilo mi je drago kad je Abi pobijedila,uvijek navijam za one u manjini,čak i kad se radi o osobi poput Abi (jedino za Troyzana lani nisam navijao,od njega mi se sere,da oprostite) . Denise mi je i dalje najdraža,ali mi se čini da je ljudi manje gotive nego prije,možda nakon što je onako zgazila Abi na TC-u pa me sve strah da neće pobijediti,to bi me rastužilo. Ipak,
čudno mi je da nju nisu zvali u FvF pošto je ona definitivno materijal za to pa je možda pobijedila pa je zato nisu zvali,ja se nadam tome
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Nzm ali i ja sam navijao za Abi u igri za imunitet , navijao sam za Pennera da uzme sezonu ali kad nije ovo uspio okrenuti ni ne treba da ide dalje , uvek navijam za ove u manjini pa cu tako navijati za Abi i sledeci put
Meni je bilo predobro kad je Abi slagala da poruka ima dva dijela i onda onako iskidala poruku LIKE A BOSS,a svi u šoku kao. Jedino bolje bi bilo da je iskidala poruku i bacila im u licu dok stoje onako posrani "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."