(Toni) Kako je Brandon mlad,jbt... on je imao samo 19 godina kad je bio u SP,nije ni čudo da je bio onakav. Možda se sad uozbiljio pa bude nešto od njega
I ovog puta ima mlade lepe zene, tesko da ce izdrzati :laugh
mislila sam da pricate o nasem Toniju I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Pa gledaj dublje situaciju, recimo iz tvoje perspektive. Znas i sam da si i ti par puta imao meltdown posle poraza u finalu, i ako je ovo samo igra. Dodaj na to jos da su ga izdale 2 osobe kojima je verovao, i plus mala sitnica milion dolara
Pogledaj poslednju rečenicu u poruci br. 824 u ovoj temi.
Ja ga uopšte ne osuđujem, samo izražavam svoje iznenađenje njegovim ponašanjem. Tamo sam napisao da je to normalna ljudska reakcija, ali da sam Malcolma doživeo skroz drugačije. Mislio sam da je faca. A sebe ne smatram facom. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Jbt,nisam gadljiv ali od njega mi se povraća.. Objavljen cast danas,Fans se čak čine zanimljiviji od Favorita (nije da ima nešto puno favorita u tom plemenu,ali nema veze). Odmah mi je u oko upala ona MILF-ača i oni riđokosi kralj sa bradom. I Probst kaže da će biti nekakva showmance na početku,to vrv misli na Cochrana koji će se previše zaigrati sam sa sobom "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Ja se pitam sta ovde rade Dawn i Franceska(kako god da se zove) Trebali su vratiti Marty i Colton. Mislim da se Marty pokazao kao dobar igrac, a sa Coltonu imalo bi interesne stvare. Favorit mi je Brenda, kao sta mi je bila i u Nicaraqua ali nazalost nije pobedila. Nisam bas obratila paznju na fanove ali mozda i tamu se nadju neke zanjimlive likove. A moram da kazem da mi je lokacija vrlo draga. Survivor Srbija Caramoan je bio prvi Survivor koji sam pogledala there's a storm coming mr. wayne
Ja mislim da su trebali da dovedu Stephanie iz RI, ona je baš super bila. Slažem se i za Coltona. Možda su Abi-Mariu trebali da vrate. Znam da pobednici nisu dolazili u obzir, ali pobednici 21. i 24. sezone bi bili zanimljivi učesnici, siguran sam. Posebno mi je drago što vidim Brendu i Corinne, koja je trebala da učestvuje u HvV, ali je odbila učešće zbog poslovnih obaveza. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Jadna Franceska opet ispala prva :S Andrea mi se uopste ne svidja u ovoj sezoni, odmah je pocela maksimalno da mulja i da sefuje nad svima... Bas mi je krivo sto su Don i Kohran otisli na drugu stranu...
Drago mi je da su fanovi osvojili immunity challenge, deluju zanimljivo... Vec smo imali neku vatacinu u prvoj epizodi... za sad mi je favorit Dawn...