Plasmolifting PRP Epruvete - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Generalna diskusija » Generalna diskusija » Plasmolifting PRP Epruvete (Plasmolifting PRP Epruvete)
Plasmolifting PRP Epruvete
antinaDate: Thursday, 09 September 2021, 12:49:00 | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 5
Awards: 0
Reputation: 4
Status: Offline
PRP terapija u stomatološkom području najčešće se koristi u dva slučaja: liječenje upalne bolesti desni i zamjena koštanog defekta. U prvom slučaju, plazma obogaćena trombocitima primjenjuje se injekcijom u upaljeno tkivo desni, au drugom-u zahvaćenom koštanom tkivu tijekom implantološke operacije, dodavanjem koštanih materijala (povećanje volumena kostiju, sinuslifting) i vađenje zuba.
PRP terapija u jednom, au drugom slučaju djeluje na isti način: prvo, ima protuupalni učinak, a drugo, potiče popravak tkiva. Mehanizam utjecaja temelji se na čimbenicima rasta koji se nalaze u plazmi zasićenoj trombocitima. Čimbenici rasta pridonose formiranju i razvoju novih mikrovaskularnih sredstava, zahvaljujući kojima se sva tkiva potpuno i brzo obnavljaju, a lokalni imunitet se aktivira.
Plasmolifting PRP Epruvete
PRP terapija je također dobro uspostavljena kada se plazma ubrizgava u rupu udaljenog zuba. Rupa se u ovom slučaju liječi dovoljno brzo, bez upalnih procesa, pružajući dobru masu i stupanj kvalitete nastalog koštanog tkiva. Ova činjenica je glavna tijekom zamjene uklonjenih zuba implantatima.
Podsjećamo vas da je ovih dana postupak implantacije "zlatni standard" za oporavak izgubljenih zuba. U tom smislu, PRP terapija se uvijek preporučuje klijentima koji su uklonili jedan ili više zuba.
Kontraindikacije za PRP terapiju su beznačajne, jer se koristi vlastita krv pacijenta, što isključuje mogućnost alergija i odbacivanja. PRP terapija je jednostavna, praktična, pristupačna, vrlo učinkovita i što je najvažnije, sigurna metoda!

 
Forum » Generalna diskusija » Generalna diskusija » Plasmolifting PRP Epruvete (Plasmolifting PRP Epruvete)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: