Jos jednom Ja se nisam ni u jednom trenutku hvalila ni za sta, za razliku od nekih(mastermindova sto za sebe nikad nisam rekla da sam bila). Sve sto sam rekla trebala je da bude sala, al to neki ne shvataju jer im je jedino bitno ocigledno nekakvo dokazivanje. Vozdra nije mi do rasprave.
P.S. ti meni javno pretis ja javno odgovaram.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Sunday, 30 January 2011, 14:13:03
Ja sam upoznao dve tiksi, jedna koja mi je rekla da nije samo ona kriva, i da je plakala kad sam ja ispao, i koja je rekla da ne zna zasto sac ovo radi. Naravno tu je i druga, ova koju upravo vidite i koja se samo sali kako me je lepo zajebala, ali to ne misli ozbiljno ali mora ispasti faca pred sacom.
Da se razumemo, nije meni sto sam ispao, i ethan me je zajebao ali on je priznao i sve je ok, bar sa moje strane A ne da me laze 4 meseca kao neki...
Mogli bi neki konacno da progovore o tom ispadanju, vise nemaju nicije odnose da pokvare i mogu reci sve. Mislim na saca, urketa i ethana.
Jel sad krece karakterizacija licnosti ili sta? Obe tiksi nisu u neskladu jedna sa drugom. Kao sto sam ti n puta rekla i jesam kriva za tvoje izbacivanje, ali kriv si i sam(a znas i zasto), a u tome su i drugi ucestvovali. U cemu je tu problem?
Ne radi se o tome dal ja pred nekim pricam i sta pricam. Dosta mi je pretnji.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Miko, gde su ti oci? Vidis da nema boobies P. S. Sto bi nasa Bilja rekla: "Da li je osveta Hriscanski cin i da li moze da donese nesto dobro i pozitivno?" Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Kao sto sam ti n puta rekla i jesam kriva za tvoje izbacivanje, ali kriv si i sam(a znas i zasto), a u tome su i drugi ucestvovali. U cemu je tu problem?
Problem je sto si ti ovo meni prvi put rekla upravo sad Do sad si uvek plakala za moje ispadanje, zar ti nije lakse da ispadnes ako ti je sve zabava umesto da me zajebes pa da "places". Ili bar da priznas odma da si me zajebala. A ne da prisiljavas urketa da laze i da bezi od mene na face
Moja jedina krivica je bila sto sam ti verovao
Ti drugi sto su ucestvovali ne smeju ni da pisnu od tebe, osim saca koji ti zeli sve najbolje