Jordan je bila HoH druge nedelje. Ako Jordan i Rachel osvoje Veto, biće nominovani Shelly i Adam, a glasaće Rachel, Jordan i Kalia. Izbaciće Shelly. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Hahaha, Adam je retard. Mnogo mi je drago zbog Rachel i Jordan, navijam da njih dve budu u finalu, pa šta bude. Voleo bih da izbace Shelly, zato što je prevrtljiva i zeznuće ih u svakom slučaju. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Hteo sam da pobedi Porsche, narocito kada sam cuo Rachel kako kaze: Ako Porsche bude HoH, idem sigurno u finale. Ako ja budem, gledacu svoj interes, zao mi je Porsche (tako nesto). Onda sam pobesneo! A kada sam video da je odvela Porsche u finale, zavoleo sam je... Vidim da joj je stalo do dila i do bitnih osoba (njen prvi i najblizi ally posle Brendona) vise nego do 500.000 dolara, jer je sa Adamom bila zagarantovana pobeda, dok je sa Porsche mislila da ce ona pobediti (svi smo, Shelly je zajebala stvari xD).
Generalno, drago mi je zbog pobednika (ne kao sto bi mi bilo drago da je to Cassi, Dani ili Porsche, ali jeste).
Rachel je legenda. Povela je Porschu u finale zato što nije želela da je izda, a i smatrala je da može da pobedi i Adama i nju, tako da joj je, sa aspekta pobede, bilo svejedno koga će povesti. Meni je najdraže što je pobedila uprkos tome što nikoga nije izdala. Igrala je maksimalno pošteno i fer, mnogo me je prijatno iznenadila. Gotivio sam je i bez toga, sad je gotivim još više. Dominirala je u igrama, skratila je jezik, promenila je ponašanje i bila odana svom savezu u svakom momentu (što se za Jeffa i Jordan ne može reći, s obzirom da su bacili Brendona pod autobus).
Znam da si navijao za Porschu, ali njen govor u finalu je bio očajan. Nije imala ništa da ponudi Poroti, meni je bilo mučno za gledanje. Adam je bio bitter do bola (IDIOT), pa je zato glasao za nju. Najžešće je bilo kad je rekao da je siguran da bi pobedio, samo da je ušao u finale, pa su publika i Julie počeli da se smeju. Bolid. I on misli da će u All-Stars. Retard.
Ne znam koliko si upućen, ali Jeff i Jordan su učestvovali u TAR, Amerika ih jako voli i popularni su. Jeff je po drugi put popio žestok nož u leđa u BB, tako da me ne čudi što Amerika želi da ispravi tu nepravdu, pa glasa za njega. Da se ja pitam, tu nagradu bi dobila Daniele. Jedan od najboljih momenata večeri je kad ona kaže: shockeeeeeeeeer.
Shelly je konačno napravila pravi potez, opraštam joj sve gluposti koje je pravila tokom sezone. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art