Je l' prati neko tekuću sezonu? Ovo je jedna od najboljih, ako ne i najbolja koju sam gledao. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Jordan je stvarno kao osoba daleko bolja od svih njih. Porsche mi je od početka bila zanimljiva, ali ne znam iz kog razloga, s obzirom da je, kako reče Jeff, prespavala pola sezone. Rachel mi je uvek bila gotivna, ali je jako teška osoba, razmažena je i nedokazna u skoro svim situacijama. Jeff je super lik, ali se mnooogo zeznuo što je izbacio Brendona. Da je hteo, mogao je da ubedi Adama i Brendon bi ostao. Daniele mi je bila favorit i ovde i u 8. sezoni, ali je njena igra tada bila mnogo bolja. Kada je izbacila Brendona, postala je glavna meta u kući i izletela je, a za njom i gospodin koji je nju šutnuo. Zato volim BB, sve se preokrene u jednoj epizodi. Jedva čekam da vidim Brendonovu facu kad se Dani pojavi u Jury House, a tek njenu facu kada se Jeff pojavi, hahaha... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Svasta i od tebe -.-' xD Kako neko moze da voli TO DVOJE?
Rachel je 101% FAKE i djubre! Zbog nje je ispala Cassi, najbolja osoba u par BB-a koje sam odgledao. To govori njen FAN iz 12. sezone, kad mi je bilo zao nje (nisam znao kakva je zapravo kucka!).
Cassi --> Dani --> Porsche, eventualno Kalia, a najeventualnije Jordan
Ljigavog Adama ne mogu da smislim. Shelly ima super igru, ali je kao osoba golo go*no. Kalia je super takodje, ali mi se nije dopala na pocetku, kada je bila jedan od dva glasa protiv Keitha (tacnije, protiv novajlija).
TAKO mi je bilo drago kad je ispao Jeff! Nakon sto je izasla Dani i skoka mog pritiska na 300 sa 200, najbolji momenat sezone!
Ali mi se ovaj twist nikako ne svidja :/ Zar je morala da otvori tu Pandorinu kutiju!!!
Cassi je bila dosadna i glupa. Znala je koliko je Rachel sujetna, ali ipak joj je rekla u lice da neće biti marioneta kao ostali. FAIL.
Ne znam o kakvoj Pandorinoj kutiji pričaš. Poslednja epizoda koju sam gledao je ona u kojoj je ispao Jeff, nemoj da spoiluješ. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
I da, logicno da joj je rekla... Ne, nego da se pravi kao Shelly? o.O
Shelly je još uvek u kući i ima dobre izglede, a Cassi... Sedi kući i gleda ih na TV. Ne znam šta je tu logično. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Meni se svidja twist. Ako ne ispadne Jordan/Rachel ispasce odvratni Adam! Kalia i Porsce su svakako bezbjedne... Da sam na Porsche-inom mjestu i ja bih otvorio Pandorinu kutiju... 10 000 nije malo tj. 5 000 posto dijeli sa Kaliom
Znao sam da ce izbiti svadja izmedju Jordan & Shelly! You have to feel like a bitch A najjaca je Rachel kako cuska Jordan i govori: Calm down! That's not you!!
Glupo je sto Jordan govori da Kalia i Porsche nisu zasluzile da budu u Final 6 jer su floateri, a sta je ona to uradila tokom ove sezone? Nijednom nije osvojila HoH niti POV!
Adam jedini muskarac u kuci, a na HoH takmicenju bio zadnji! xD Mutavac