10. emisija
|
|
Stefan97czv | Date: Thursday, 30 November 2017, 00:10:39 | Message # 121 |
Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
| Mislio sam da sam najgori ovde ali izgleda da ima ljudi koji su igru doživeli gore od mene
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 30 November 2017, 00:25:36 | Message # 122 |
Vučica
| Quote Vec sam zazalio sto sam bilo sta pisao i necu se vise oglasavati na tu temu.
Stvarno nisi trebao nista pisati.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Matija069 | Date: Thursday, 30 November 2017, 07:30:55 | Message # 123 |
Major
| Jesi igrao ranije nesto slicno? -nisam Da li bi igrao opet? - naravno Omiljena igra u VS Finland? -ova zadnja igra za imunitet sto je bilo kao se uz pomoc kemijskih elemenata slozi rijec. Omiljena sezona Survivora? -ima ih dosta, ali ajde Game changers. Omiljeni igrac Survivora? -i njih ima, ali Cirie mi je nekako najbolja. Omiljeni potez/scena u Survivoru? - Za koga navijas ili si navijao u novoj sezoni? -navijam za anchy, jer mislim da je podosta snalazjiva i napravila je prave korake kada je trebala, da spasi svoj zivot u ovoj igri.
Matija, da li možeš da nam predočiš neku tvoju verziju redosleda ispadanja i pobednika u finalu? -mislim da ce sada poizbacivat ostale iz plemena Ekenas i da ce ostali od Nuuksija izoborit se do finala, a rado bih htio vidjet Jasona i anchy u finalima.
- Omiljeni film ili serija -serija moze se reci scream queens, a za film Scot Pilgirm protiv svijeta - Omiljena knjiga -alessandro d'avenia bijela kao mlijeko crvena kao krv - Putovanje iz snova -u planu mi je posjetit sto vise zemalja, ali otkad sam bio mali htio sam oduvijek otici u Egipat, zbog kulture. - Omiljeno jelo -francuska salata haha
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 30 November 2017, 11:17:31 | Message # 124 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote Matija069 ( ) serija moze se reci scream queens Obožavam seriju.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 30 November 2017, 16:12:34 | Message # 125 |
Izjahani jahač
| Quote Matija069 ( ) Za koga navijas ili si navijao u novoj sezoni? Mislio sam na Heroes vs Healers vs Huslers
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Matija069 | Date: Thursday, 30 November 2017, 19:07:25 | Message # 126 |
Major
| Quote Džejkobs ( ) Matija, nesto me jos od juce muci. Vidim da si imao dobar plan za igru ali zasto si se priklonio Nikoli ako si rekao da si i dalje verovao da je ekenas svi za jednog jedan za sve? Za mene je tako bilo dok Bole nije poceo da manipulise i da pokusa da mi uradi ono sto je pokusao. Pa mi je i drago nekako sto sam tad izasao ali opet sam mislio da ce te ostati zajedno jer ste ih imali u saci..Sta se po tvom misljenju promenilo? Dogodilo se to da smo jako lose komunicirali i odmah cu pocele sumnje, da cemo jedni protiv drugih se okrenut tako da ja sam htio ostat low-key, jer mi je bilo prerano da ista radim i onda sam se samo drugima prikolnio, a to je i dovelo do mog propasta, taj strah da ne napravim nesto rano, takvo je moje misljenje.
|
|
| |
Matija069 | Date: Thursday, 30 November 2017, 19:08:36 | Message # 127 |
Major
| Quote Sac ( ) Mislio sam na Heroes vs Healers vs Huslers hahahha joj, a ne znam navijao sam za Desi, a sada nekako navijam za Chrissy
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 01 December 2017, 18:39:46 | Message # 128 |
Krtica
| Quote EthanMorasca ( ) serija moze se reci scream queens
Obožavam seriju.
meni cak i to bilo previse strasno da gledam, izdrzala tri epizode mozda U principu ne volim horore, cak ni kada su komedije xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 01 December 2017, 19:44:06 | Message # 129 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote tiksi ( ) meni cak i to bilo previse strasno da gledam, izdrzala tri epizode mozda Hahaha, ti si hit.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |