Reunion Show
|
|
papi_gm993 | Date: Saturday, 23 June 2018, 02:47:30 | Message # 211 |
Moralna Drolja
Group: Publika
Status: Offline
| Quote ChrisKeller ( ) ali mi se ne poznajemo 'poruke na forumu' versus 'poruke i profil na facebooku' + malo NLPa i najvise je razlike kod tebe
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 23 June 2018, 02:59:48 | Message # 212 |
Podguzna muva
| Quote papi_gm993 ( ) 'poruke na forumu' versus 'poruke i profil na facebooku' + malo NLPa i najvise je razlike kod tebe ne znam sta je NLP, ali poruke na forume / poruke na fbu / profil na fbu ipak nemaju toliko veze sa RL xd msm i da jeste tako (iako msm da nije najveca razlika kod mene), to je i dalje nagadjanje sa tvoje strane, bez potrebe xd msm da su svi naveli osobu koju zapravo poznaju, ali naravno, svako interpretira RL drugacije :))) ;)))))
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Saturday, 23 June 2018, 03:14:31 | Message # 213 |
Moralna Drolja
| NLP = NeuroLingvisticko Programiranje (podsvesna komunikacija i ponasanje) Drustvene mreze puno govore o nasem RLu, najvise profilna, ucestalost statusa, broj smajlija itd (posebno onima koji se bave "citanjem" i "profiliranjem" osoba, kao NLPovci) Da ne objasnjavam sad u jednom kratkom komentaru nesto sto se proucava po 5-6 godina, kod tebe je najvise razlike <3
EDIT: Da se vratimo temi thread-a = season review
Message edited by papi_gm993 - Saturday, 23 June 2018, 03:23:09 |
|
| |
Killy | Date: Saturday, 23 June 2018, 06:21:53 | Message # 214 |
Sveti Ilija
| Quote Maski ( ) i deksterov omlet naravno Savetovao bih te da ne kopiraš dekstera...to što je bio rekao je bilo gramatički netačno XD
お前はもう死んでいる
|
|
| |
Killy | Date: Saturday, 23 June 2018, 06:25:48 | Message # 215 |
Sveti Ilija
| Quote ChrisKeller ( ) -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu Kris??? detaljnooo Tokom VS-a si se poneo kao da si previše siguran u samog sebe, nešto kao Petar, ali u RL uopšte nisi takav, bar ne onako kako si se pokazao tokom VS-a XD
Realno sam mogao Maski da stavim, jer zapravo možeš da je razumeš dok priča za razliku od kad piše :P
お前はもう死んでいる
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 23 June 2018, 07:59:21 | Message # 216 |
Krtica
| Ovo za moju profilnu zapravo nema neka narocita dublja znacenja i nije nikakva teska misterija po sredi, sem da je leto i da mi se mnogo jede sladoled, pa se radujem tome
Sladoled mi u neku ruku simbolizuje i uzivanje u razlicitim bojama i ukusima, sto donekle reprezentuje i razlicitosti na ovom forumu i razlicite lepote koje zivot pruza, kao i detinjastost, a umem da budem detinjasta.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
anchy | Date: Saturday, 23 June 2018, 09:28:26 | Message # 217 |
Bočica
| Moja sličica uopšte nije random Imate kod mene u Vrućoj stolici, tiksi je lepo objasnila
Samo da dodam da mi je baš drago što ste ovako brzo krenuli sa RL upoznavanjima, znači, misija je uspela
Kad se bojiš - ne postojiš!
Message edited by anchy - Saturday, 23 June 2018, 09:29:00 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 June 2018, 12:51:43 | Message # 218 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 2. ciklus
Igra za Imunitet, reverse skočko i početak rivalstva izmedju 2 plemena, ovde su prepucavanja počela. Paparoa je pobedila 18:21.
Na početku ove igre su takmičari dobili skrivenu poruku u tekstu igre i prvo dvoje koji su mi poslali poruku su dobili vredne nagrade. Maski je bila najbrža i osvojila Legacy Advantage, dok je nakon nje poruku poslao Papi i on je dobio priliku da Sačuva svoj glas.
Wolf je takodje poslao poruku ali je ovo dvoje bilo brže, dok je Petar poslao 10tak minuta kasnije. Šta su ostali gledali teška misterija. xD
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/vremen10.jpg
Počeo je plemenski savet Kahurangija na kome je Aquilus jednoglasno izbačen, Nikola i Toplica nisu glasali a Papi je uspeo da Sačuva svoj glas i time dobije Dupli Glas(koji je kasnije bio popularan).
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/2_plem10.jpg
|
|
| |
Elio | Date: Saturday, 23 June 2018, 13:23:39 | Message # 219 |
Božen
| Kako bi mi legao taj papijev dupli glas u top 6. Što me tolko mrzelo da se javim
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
ivana123 | Date: Saturday, 23 June 2018, 13:46:45 | Message # 220 |
Lieutenant general
| Ja sam videla, ali nisam se ni trudila da šaljem, sobzirom da ionako ne bi bilo poente (svakako ne bih uspela da osvojim bilo šta, hoću da kažem). A to prepucavanje na igri je bilo hit..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
JocaJuve94 | Date: Saturday, 23 June 2018, 13:48:59 | Message # 221 |
Paskal
| Ja se nisam javio iz principa...nikad nista ne traziti niti ocekivati od osobe koja navija za pogresni tim....msm da sam ja host troyinu poruku bih lagano izbrisao :P
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 June 2018, 13:54:41 | Message # 222 |
The Grim Reaper
| Malo kasnije cemo saznati i kakvu je zastitu krio Fibonaci.
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Saturday, 23 June 2018, 14:04:03 | Message # 223 |
Moralna Drolja
| savez u kom sam bio se dosta fokusirao na rec "zastita" pa je svasta bilo sifra
Message edited by papi_gm993 - Saturday, 23 June 2018, 14:04:54 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 June 2018, 14:31:41 | Message # 224 |
The Grim Reaper
| Samo za Maski xd
|
|
| |
TheGuardian | Date: Saturday, 23 June 2018, 14:40:23 | Message # 225 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Vidi se da je Troya radio na ovome dugo, ali ocekivao sam od tebe da koristis Trojan kondome :/
|
|
| |