Reunion Show
|
|
ivana123 | Date: Sunday, 24 June 2018, 01:02:46 | Message # 256 |
Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
| Pa nismo mogli da znamo šta će se desiti, a i od skoro prvog dana smo bili i spremni na to da će biti mešanja, samo nismo mogli znati u kom trenutku.
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
Elio | Date: Sunday, 24 June 2018, 01:08:12 | Message # 257 |
Božen
| Pa morao je on tad jer su hteli na aleksumila koji mi je još uvek trebao u igri jer nisam još ni sa kim sklopio čvršći savez. Jeste riskantna odluka, al mislim da je bila delimično dobra. Mada sad iz ove perspektive nikada ne bih dopustio da svi etfovci dođu u ujedinjenje. Možda je trebalo da kažem aleksimilu i keleru da su ovi svi za aleksumila i da ja ništa tu ne mogu da uradim jer nemako glasove i ne mogu ih ubediti. Oni su tad bili na ekskurziji i bili su potpuno neaktivni jer nisu net imali i radili su ono što sam im ja prenosio iz komunikacije sa drugima. Tada bi ispao jedan etfovac, a ja bih nastavio sa preostalom trojkom da kao sarađujem praveći se da nije moja krivica. O tome sam baš razmišljao posle
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Elio | Date: Sunday, 24 June 2018, 01:10:33 | Message # 258 |
Božen
| Mnogo sam imao pokvarene misli tokom ove igre, a ti etfovci mi bili najdraži i mnogo smo se dobro zezali u grupnom chatu. Obožavao sam naša dopisivanja
Message edited by Elio - Sunday, 24 June 2018, 01:11:21 |
|
| |
YoungWolf | Date: Sunday, 24 June 2018, 08:14:55 | Message # 259 |
Revijalni član
| Jaooo, da... Splash. Misterija na koju sam bio totalno zaboravio.
U to vreme u paparoa svi smo igrali... Znam i da su Killy, Joca, Petar i Elio, Ivana, svi bili aktivni u odredjenom trenutku manje ili vise. Tako da nijedno od njih 5 nije dolazilo u obzir da glasam. Isto kao sto mi je bilo suludo da glasam za Splasha. I secam se kada sam citao savet, bilo mi je cudno, medjutim i ja sam bio preokupiran nekim stvarima, pa nisam davao tome na znacaju... Kasnije ce se ispostaviti potpuno pogresnim.
Meni je cela situacija oko Aleksemila histericna. Pande su manje zasticene od njega u VS. Naravno, na njega nisam ni obracao paznju sve dok Ivana nije ispala, a onda sam tad shvatio da je nesto drugo posredi... A onda sam izgubio interesovanje...
|
|
| |
ivana123 | Date: Sunday, 24 June 2018, 10:15:54 | Message # 260 |
Lieutenant general
| Quote Pande su manje zasticene od njega u VS. Dobar opis..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
Message edited by ivana123 - Sunday, 24 June 2018, 10:20:23 |
|
| |
troya | Date: Sunday, 24 June 2018, 10:16:47 | Message # 261 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 4. ciklus
Igra Step Up For The Tribe i jedna od najboljih bitaka sezone. Moćna Paparoa još jednom uzima Imunitet.
Na plemenskom savetu plemena Kahurangi je maltene jednoglasno izglasan Toplica. Bennyo je glasao za Bendu.
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/4_plem10.png
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 24 June 2018, 14:25:23 | Message # 262 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 4. ciklus 2. deo
Nakon ispadanja Toplice smo svi bili tuži i morali smo da promenimo nešto, tako da smo odlučili da promešamo plemena. To se desilo umesto 6. igre i sreća je odlučila nova plemana. Tačnije svaki takmičar je odabrao po 1 broj.
aleksamil, YoungWolf, ivana123, ChrisKeller su prešli u Kahurangi.
bennyo, TheGuardian, nikolazlatic u Paparou.
Kahurangi
aleksamil Maski Benda86 YoungWolf Mumina ivana123 papigm993 ChrisKeller _________ Paparoa
JocaJuve94 Acestas bennyo Elio Petar TheGuardian nikolazlatic Killy
|
|
| |
TheGuardian | Date: Sunday, 24 June 2018, 14:36:38 | Message # 263 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Tad smo se bas usrecili
|
|
| |
ivana123 | Date: Sunday, 24 June 2018, 14:41:07 | Message # 264 |
Lieutenant general
| Kako ko (mada to tada još uvek nismo mogli znati)..
|
|
| |
Elio | Date: Sunday, 24 June 2018, 14:49:47 | Message # 265 |
Božen
| Da se Guardian ne naljuti, ovde se desio i moj omiljeni trenutak u ovom vsu kada sam ga naterao da izbaci čoveka iz svog saveza(zlatica), a ne ludog Petra iako mu je Papi dao dupli glas zbog toga. Tu smo se bogami Guardian i ja baš ubeđivali (jedno dva dana) Od mene se tada očekivalo da flippujem i izbacim Petra sa Kahurangijem, al znao sam da mi to u tom trenutku nikako nije odgovorala jer mi je Petar bio štit i bio je povezan i sa drugima (Kili, Acestas) koji su glasali još uvek kao i on
Message edited by Elio - Sunday, 24 June 2018, 14:51:43 |
|
| |
Sac | Date: Sunday, 24 June 2018, 14:55:50 | Message # 266 |
Izjahani jahač
| A koja je bila fora sa igranjem ping ponga sa duplim glasom?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
ivana123 | Date: Sunday, 24 June 2018, 15:02:10 | Message # 267 |
Lieutenant general
| Valjda je to papi objasnio, koliko se sećam..Mislim da je bilo čak i u mom Povratku..
|
|
| |
YoungWolf | Date: Sunday, 24 June 2018, 15:04:05 | Message # 268 |
Revijalni član
| Quote Sac ( ) A koja je bila fora sa igranjem ping ponga sa duplim glasom? Koliko sam shvatio, papi je mislio da ima savez sa Maski, Guardijanom i Muminom. Hteo je da zastiti Guardiana kada je bio njihov plemenski savet, a onda je Guardian hteo njega da zastiti kad je bio nas.
|
|
| |
Elio | Date: Sunday, 24 June 2018, 15:08:37 | Message # 269 |
Božen
| Ne, Papi je dao Guardianu dupli da bi izbacili Petra. Guardian je tada mene probao da ubedi da glasam sa njim, Zlaticem i Bennyom za Petra. Uz taj dupli glas imali bismo dovoljno glasova da ga izbacimo.
|
|
| |
TheGuardian | Date: Sunday, 24 June 2018, 15:08:58 | Message # 270 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Ah, nisi me nesto preterano ubedio, svakako je covek bio neaktivan a posle smo samo nizali pobede
|
|
| |