Reunion Show
|
|
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 17:03:40 | Message # 586 |
The Idol Queen
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Elio ( ) Lepo si ga odbranila a zasto mislis da sam branila Troju? (:
Quote ChrisKeller ( ) ne znam sto je lose spojiti teme nisam rekla da je lose samo si automatski zakljucio da sam pricala o necemu drugom zbog pretpostavki koje imas (:
Quote ChrisKeller ( ) a moj odgovor kiliju i troji je skroz ok, sto se mene tice xd teheh ok ili ne, ja reko da je srkastican i patronising nista nisam pricala o tome da li je ok ili ne sto mislis da su dte dve stvari povezane?
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:09:02 | Message # 587 |
Podguzna muva
| Quote Maski ( ) nisam rekla da je lose samo si automatski zakljucio da sam pricala o necemu drugom zbog pretpostavki koje imas (: odg si mi da si ti sposobna da razdvojis teme, kao da ja nisam? a nesposobnost nije dobra osobina? valda (: nznm o kakvim pretpostavkama pricas (:Quote Maski ( ) teheh ok ili ne, ja reko da je srkastican i patronising nista nisam pricala o tome da li je ok ili ne sto mislis da su dte dve stvari povezane? ok u svakom smislu za mene - i sto se tice sarkazma i sto se tice svega ostalog, meni je rec ok povezana sa svime xd mozda tebi nije (:
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 17:16:35 | Message # 588 |
The Idol Queen
| Quote ChrisKeller ( ) ok u svakom smislu za mene - i sto se tice sarkazma i sto se tice svega ostalog, meni je rec ok povezana sa svime xd mozda tebi nije (: ahah ma meni je ovde samo bezveze sto se odma hvatas dal je ok ili nije iako ja o tome nista nisam rekla al eto ok ti povezano sa drugim opisima meni nije, sarkazam mi moze biti i ok i los, tako da kazem sarkasticno ne podrazumeva se i dodatak dal je ok ili ne... sarkasticno je samo sarkasticno bez prilepaka (:
Quote ChrisKeller ( ) nznm o kakvim pretpostavkama pricas (: pa pretpostavke, znas ono ljudi pretpostave da je nesto nekakvo i na osnovu toga reaguju... msm obicno tako ljudska bica funkcionisu, te pretpostavke (:
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:19:03 | Message # 589 |
Podguzna muva
| Quote Maski ( ) pa pretpostavke, znas ono ljudi pretpostave da je nesto nekakvo i na osnovu toga reaguju... msm obicno tako ljudska bica funkcionisu, te pretpostavke (: dobar xd bezi se od odgovora ili se nema odgovor xdQuote Maski ( ) sarkasticno je samo sarkasticno bez prilepaka (: dobar xd
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:19:21 | Message # 590 |
Podguzna muva
| (:
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 29 June 2018, 17:20:34 | Message # 591 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Troyo, kaci dalje, evo nas na 40. stranici
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 17:26:29 | Message # 592 |
The Idol Queen
| e vidis ovo je samo tuzno (: bilo bi lepo da se malo spustite sa svojih konja i udostoite me barem jednog neomalovazavujuceg odgovora... nisam bas nacisto dal ne umes drugacije ili se hranis ovim ali mi jeste zao /:
to su sve prazne pobede, osecas se super jer si spustio nekog a nisi nista rekao odes sav srecan jer si uradio sta tacno? sad dal si stvarno takav ili ne nije na meni da cenim ali sam uvek nekako mislila da su jludi vise svoji na netu nego rl jer manje posledica okuraze se nekako nznm (:
Quote TheGuardian ( ) Troyo, kaci dalje, evo nas na 40. stranici moramo barem do 55 da stignemo
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:32:51 | Message # 593 |
Podguzna muva
| pa ja msm da sam ja i na netu i u rl xd
a ako ti je nesto tuzno ili ako ti je zao ti placi xd
ne vidim ovde nikakve pobede, ni poraze, ovo je forum xd
niti se osecam super, umem i drugacije a i ovako ("dal ne umes drugacije" xd), niti se hranim ovim, da ponovim, ovo je forum xd
(:
nznm gde sam ja to tebe spustio? a ni ti mene, iskreno xd a ako se ti osecas spustenom, jbg, to je tvoja stvar
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Friday, 29 June 2018, 17:40:35 | Message # 594 |
Moralna Drolja
| Quote ChrisKeller ( ) pa ja msm da sam ja i na netu i u rl xda ako ti je nesto tuzno ili ako ti je zao ti placi xd
ne vidim ovde nikakve pobede, ni poraze, ovo je forum xd
niti se osecam super, umem i drugacije a i ovako ("dal ne umes drugacije" xd), niti se hranim ovim, da ponovim, ovo je forum xd
(:
nznm gde sam ja to tebe spustio? a ni ti mene, iskreno xd a ako se ti osecas spustenom, jbg, to je tvoja stvar Mozes ukratko - "takav sam oduvek" Puno lakse nego da se pravdas ovoliko
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:41:49 | Message # 595 |
Podguzna muva
| Quote papi_gm993 ( ) Mozes ukratko - "takav sam oduvek"Puno lakse nego da se pravdas ovoliko NLP je ovde odradio posao verujem<333 od ovoga se vec ne brani! pravdanje nije isto sto i odgovor inace xd
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:43:42 | Message # 596 |
Podguzna muva
| a i stv ne morate coporativno, moze maski solo valda?!?!
vec sam rekao da me smara to coporativno, msm kada je bilo ivana123 killy maski vs ja ili tako neko negde u nekom trenutku xd
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 17:46:44 | Message # 597 |
The Idol Queen
| "ovo je forum" nije razlog da samo zanemaris neke osnove ponasanja, a ako tako pricas sa svima u rl ne bi me cudilo ako si dobio dosta batina...
probaj da se odvojis od sebe ili sta vec mislis o meni i procitaj nas razgovor, pogledaj na sta lici...
Quote ChrisKeller ( ) a i stv ne morate coporativno, moze maski solo valda?!?! jer nedajboze da je papi nezavisno resio da prokomentarise
uostalom argumenti bi trebalo da stoje protiv kolko god ljudi ako su cvrsti...
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 17:50:01 | Message # 598 |
Podguzna muva
| jesam popio dosta batina, u kuci, osnovnoj, srednjoj, fakultetu i na avalonu xd nznm sta su tebi osnove ponasanja stv, niti me zanima xd (sta sam ja to uradio tebi uopce xd) pa lici mi na praznu pobedu xd ma stoje argumenti, nego me mrzi da vise puta odgovaram, ono kad ste vas 3 skocili, bukvalno odgovorim i vec moram na 2 dodatna reply-a da odgovaram, smara jbg xd
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Friday, 29 June 2018, 17:53:05 | Message # 599 |
Prvo Mesto
|
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Friday, 29 June 2018, 17:53:18 | Message # 600 |
Moralna Drolja
| Quote Maski ( ) uostalom argumenti bi trebalo da stoje protiv kolko god ljudi ako su cvrsti... opet se vracamo na pocetak, na tvom mestu bih zavrsio ovako ^^ (:
Financially free means being able to change the world
|
|
| |