Reunion Show
|
|
YoungWolf | Date: Friday, 22 June 2018, 23:03:05 | Message # 166 |
Revijalni član
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Maski ( ) mene se tek mani molim te (:ja kao igrac bez saveza sam morala biti protiv vas a pronalazim se pomenuta jer je jelte pola glasova bilo na tu temu ^^ mnogo vise buke sami dizete nego iko drugi :P
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:08:53 | Message # 167 |
Božen
| Tek sad vidim da me je i Splash naveo kao omiljenog u plemenu, a napravismo ono čudno na Vrućoj stolici ccc..malo me sramota nekih mojih objašnjenja glasova koja će se čitati, pogotovo za Maski gde sam se zešće ispalio jer sam mislio da ispada, a ono Petar ispao
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Friday, 22 June 2018, 23:13:03 |
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 23:09:53 | Message # 168 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Nije ti valjda postalo previse vruce na stolici
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:12:03 | Message # 169 |
Božen
| Quote TheGuardian ( ) Nije ti valjda postalo previse vruce na stolici Ma na njegovoj kad je lik napustio forum jer smo nasrnuli navodno svi na njega xD a bogami Tiksi mi je pregrejala stolicu sa nekim poslednjim pitanjima, nisam očekivao da će tako daleko ići
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 23:15:18 | Message # 170 |
The Idol Queen
| heh Elio sad bas citam pripremam ti novu seriju pitanja
a gardijane ja opet ne znam sta da ti kazem sem da se hvatas na svoju foru znas ono ljudi se sami nadju prozvani (:: iako je tvoj razlog bio jako korektan ne znam sta ti bi pa da se pravdas odjednom :P
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 23:17:33 | Message # 171 |
Trojin šegrt
| Pa ti svi se nas spomenula, nisi rekla ovo troje, pa zbog toga, nemoj da me hvatas na moju foru :P
A Tijana je savrsena da radi na nekom poligrafu kako je dohvatila tebe Elio xD
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 23:23:39 | Message # 172 |
The Idol Queen
| ja sam samo rekla da je pola glasova na tu temu bilo (:
mnogo pametujem ovde nikako da smislim neko pitanje sad /:
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 23:25:47 | Message # 173 |
Trojin šegrt
| Hahahaha, mozda ti samo fali pivo
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 23:30:10 | Message # 174 |
The Idol Queen
| neka dosta mi za veceras (: 4-5 je brojka kad ne zelim da me uhvati ^^
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:34:11 | Message # 175 |
Božen
| Evo i ovde jedno pitanjce kao u Vrućoj stolici, ali ovaj put o učesnicima ove sezone. Navedite mi: -najvećeg manipulatora sezone -najboljeg stratega -najslabijeg u igrama -igrača koji je mislio da je mnogo bokje igrao nego što zapravo jeste -najlepšeg učesnika -najslatkorečivijeg učesnika -najpametnijeg učesnika -najmanje pametnog učesnika -najboljeg u igrama -najgorek u igrama -igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima -igrača za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu
Eto toliko od mene, budite iskreni
Message edited by Elio - Friday, 22 June 2018, 23:35:51 |
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:36:18 | Message # 176 |
Božen
| Editovao sam post! Dodao sam još neka pitanja xD
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:37:06 | Message # 177 |
Božen
| Pitanja se odnose na one koji su doguraki do ujedunjenja, a može da se uvrsti i ivana123 jer je bila članica porote
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 22 June 2018, 23:38:50 | Message # 178 |
Podguzna muva
| maski to sto se mi znamo je nama bila na kraju propast a tebi je to npr bio plus od top 10, jer nisi bila meta maltene ni u jednom trenutku dok smo se mi redjali, tako da mozes da sagledas situaciju sa obe strane (:
-najvećeg manipulatora sezone: killy -najboljeg stratega: killy -najlepšeg učesnika: / -najslatkorečivijeg učesnika: maski kada treba da se glasa u finalu -najpametnijeg učesnika: / -najboljeg u *OVIM* igrama: gardijan / juve / papigm -igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima: elio -igrača za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy: / -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu: gardijan, jasno kao dan za sve koji ga znaju u rl
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 23:43:24 | Message # 179 |
Trojin šegrt
| -najvećeg manipulatora sezone - maski -najboljeg stratega - Killy -najslabijeg u igrama - petar (ne racunamo neaktivne) -igrača koji je mislio da je mnogo bokje igrao nego što zapravo jeste - Petar -najlepšeg učesnika - ja naravno -najslatkorečivijeg učesnika - opet ja naravno -najpametnijeg učesnika - uf, ovo mora da prepustim bratu Chris-u -najmanje pametnog učesnika - Aleksamil ne cita ovo pa se nece ljutiti xD -najboljeg u igrama Tic-tac, salim se ja -najgorek u igrama - pa opet petar, valjda je isto pitanje -igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima - khm, khm, znamo svi -igrača za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy - mogao je juve, ipak se trudio za imunitete -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu - pa svi kazu ja, pa nek bude
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 23:45:17 | Message # 180 |
Trojin šegrt
| Ne shvatajte sve odgovore previse ozbiljno
|
|
| |